Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė (RK)

QUOTE(besyte @ 2009 07 15, 12:09)
zenklas mirksiukas.gif
nors pats didziausias zenklas, tai zinojimas, kad jau tuoj tuoj leliukas atkeliau bigsmile.gif
maudimus, skausmus ir visus kitus negalavimus butina pasakyti gydytojai.
be to tikrai pas tebejau viena dalyka, kad ligonines gydytojai labai nepaiso poliklinikos gydytoju pasiluymu. tiesiog priima savus sprendimus. net jei polikl gyd rekomenduoja cezari vistiek ligoninej si dalyka is naujo svarsto.

bet kazkaip jau ilgokai tas zenklas trunka, jau kelios dienos, o daugiau niekas nevyksta, o as taip laukiu smile.gif
o kad poliklinikoj sako viena, o ligoninej kita tai jau pastebejau paskaicius jusu pasakojimus
Atsakyti
QUOTE(zibuoklexxx @ 2009 07 15, 12:12)
bet kazkaip jau ilgokai tas zenklas trunka, jau kelios dienos, o daugiau niekas nevyksta, o as taip laukiu smile.gif
o kad poliklinikoj sako viena, o ligoninej kita tai jau pastebejau paskaicius jusu pasakojimus

zibuoklyt, tas zhenklas gali iki 3 sav trukti smile.gif
o ligonines ir polikliniko spersonalas, tai visishkai atskiros respublikos smile.gif jau senokai tai pastebejau... nelabai ten vieni kitu sprendimu paiso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2009 07 15, 13:18)
zibuoklyt, tas zhenklas gali iki 3 sav trukti smile.gif
o ligonines ir polikliniko spersonalas, tai visishkai atskiros respublikos smile.gif jau senokai tai pastebejau... nelabai ten vieni kitu sprendimu paiso smile.gif

o kad mums po ju skirtingu isvadu ir komentaru reikia savaite ar dvi iki kito apsilankymo gyventi su sumaistimi galvoje, tai niekam neidomu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2009 07 15, 12:20)
o kad mums po ju skirtingu isvadu ir komentaru reikia savaite ar dvi iki kito apsilankymo gyventi su sumaistimi galvoje, tai niekam neidomu doh.gif

tai dar as labai negreit galiu sulaukt savo stebuklelio doh.gif o as jau nuolat apie tai galvoju biggrin.gif
niekam ten neidomu ar mums ramu bus ar ne, daro kiekvienas kaip jiems geriau...
Atsakyti
QUOTE(zibuoklexxx @ 2009 07 15, 11:23)
tai dar as labai negreit galiu sulaukt savo stebuklelio doh.gif  o as jau nuolat apie tai galvoju biggrin.gif
niekam ten neidomu ar mums ramu bus ar ne, daro kiekvienas kaip jiems geriau...

nuosirdziai rekmenduoju del ramumo ir is patirties nuvaziuoti ir pasikonsultuoti. gal gydytojai pamatys kokia kibirkstele. bet jau apziures ir issitikins arba itikins, kad ne zali vandenys
Atsakyti
QUOTE(besyte @ 2009 07 15, 12:27)
nuosirdziai rekmenduoju del ramumo ir is patirties nuvaziuoti ir pasikonsultuoti. gal gydytojai pamatys kokia kibirkstele. bet jau apziures ir issitikins arba itikins, kad ne zali vandenys

na matai man terminas 17, tai poryt eisiu i apziura, siaip gerai jauciuos tai nenoriu visu ant koju statyt smile.gif tik vat idomu buvo suzinot kaip ten RK viskas vyksta po termino kai su siuntimu nuvaziuoji, kad mazdaug zinociau...

tiesa, ten gimdant vaziuojant reikia but visiskai nusiskutus gera vietele? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2009 07 15, 12:20)

tai jau tikrai... svetimo skausmo nebuna... kaip valdzhia nusishnerksht ant mamu ateities taip ir daktarams.. svarbu kad rezultatas patenkinamas butu... gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuoklexxx @ 2009 07 15, 11:32)
na matai man terminas 17, tai poryt eisiu i apziura, siaip gerai jauciuos tai nenoriu visu ant koju statyt smile.gif  tik vat idomu buvo suzinot kaip ten RK viskas vyksta po termino kai su siuntimu nuvaziuoji, kad mazdaug zinociau...

tiesa, ten gimdant vaziuojant reikia but visiskai nusiskutus gera vietele? smile.gif

nzn tikro reikalavimo, bet as buvau susitvarkius. man pries CPO slaugytoja dar paskuto, kad nepriliptu skaudziai spleistras bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(kuskusas @ 2009 07 15, 11:34)
tai jau tikrai... svetimo skausmo nebuna... kaip valdzhia nusishnerksht ant mamu ateities taip ir daktarams.. svarbu kad rezultatas patenkinamas butu... gun_bandana.gif

sio jausmo tikrai nepatyriau RK. visi rupestingi nuo pradzios iki galo bigsmile.gif
pagarba visam skyriui ax.gif iskyrus Puzienes sprendimams g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo besyte: 15 liepos 2009 - 11:39
QUOTE(besyte @ 2009 07 15, 12:37)
nzn tikro reikalavimo, bet as buvau susitvarkius. dar man pries CPO slaugytoja dar paskuto, kad nepriliptu skaudziai spleistras  bigsmile.gif
Papildyta:
sio jausmo tikrai nepatyriau RK. visi rupestingi nuo pradzios iki galo bigsmile.gif
pagarba visam skyriui ax.gif  iskyrus Puzienes sprendimams g.gif

tai zodziu geriau pries vaziuojant visiskai nusiskust, rami galva bus...
o klizma stato?
Atsakyti
QUOTE(besyte @ 2009 07 15, 13:37)
nzn tikro reikalavimo, bet as buvau susitvarkius. man pries CPO slaugytoja dar paskuto, kad nepriliptu skaudziai spleistras  bigsmile.gif
Papildyta:
pagarba visam skyriui ax.gif  iskyrus Puzienes sprendimams g.gif

apie visa likusi kolektyva as taip pat tik pacios geriausios nuomones, nors prie sirdies dek, bet va vedeja...jos sprendimai man nesuvokiami. ir dar toks nenoras paaiskinti, kodel taip reikia.
Atsakyti
QUOTE(zibuoklexxx @ 2009 07 15, 11:39)
tai zodziu geriau pries vaziuojant visiskai nusiskust, rami galva bus...
o klizma stato?

man dare mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos nestuke.gif ir jau mamytes 4u.gif
permeciau tema, bet kazkaip neaptikau, gal turit kuti telefona, kuriuo paskambinus galima uzsiregistruoti i paskaitele RK? Buciau labai dekinga ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti