Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė (RK)

kai gimdziau spali, tai jokiu siuntimu nereikejo, sake, tik apziureai reikia. tik vat as varna, nei ziurejau gydytojos pavarde, nei ka smile.gif

vaziavau i rk nesusitarus, bet viskas patiko, komanda papuole maloni, rupestinga, atsidekojome po visko wub.gif
Atsakyti
Ir turbut kai su siuntimu vaziuoji visad pas Puziene patenki? nes kai paskaiciau kad ji terminus kilnoja, tai baisu kazkaip
Atsakyti
QUOTE(zibuoklexxx @ 2009 07 15, 12:27)
Ir turbut kai su siuntimu vaziuoji visad pas Puziene patenki? nes kai paskaiciau kad ji terminus kilnoja, tai baisu kazkaip

na, kiek buvau 2 kartus, visada ja radau. gal tau kitaip papuls...
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2009 07 15, 11:29)
na, kiek buvau 2 kartus, visada ja radau. gal tau kitaip papuls...

jauciu ir man ta laime pas ja apsilankyt paklius smile.gif
tik bijau ilgai nepernesiot, kad kas nenutiktu, nebutu zaliu vandenu ir lelius iki kokiu 5 kg neuzaugtu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuoklexxx @ 2009 07 15, 10:34)
jauciu ir man ta laime pas ja apsilankyt paklius smile.gif
tik bijau ilgai nepernesiot, kad kas nenutiktu, nebutu zaliu vandenu ir lelius iki kokiu 5 kg neuzaugtu biggrin.gif

o tai susitarus? ar dar tarsies?
rekomenduoju vaziuot po pietu, tai jos tikrai nebus blush2.gif
be to per apziura galima ir susitarti, tuo labaiu jei didelis leliukas bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(zibuoklexxx @ 2009 07 15, 10:27)

nerodyk to siuntimo. tiesiog sakyk, kad neramu. kazkoks keistas jausmas kamuoja ir t.t. manau tikrai maloniau apziures mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(besyte @ 2009 07 15, 11:39)
be to per apziura galima ir susitarti, tuo labaiu jei didelis leliukas bigsmile.gif

as penktadieni siuntima gausiu ir tada apziurai reiks jau vaziuo i ligonine, jau poliklinikoj nebereiks lankytis, bet jei tik apziurai vaziuot su siuntimu tai kaip supratau reikia nuo 11-15 val, o tada puziene dar bus
Atsakyti
QUOTE(zibuoklexxx @ 2009 07 15, 10:41)
as penktadieni siuntima gausiu ir tada apziurai reiks jau vaziuo i ligonine, jau poliklinikoj nebereiks lankytis, bet jei tik apziurai vaziuot su siuntimu tai kaip supratau reikia nuo 11-15 val, o tada puziene dar bus

nemanau, kad jie labai reguoja i tuos siuntimus. jiems svarbiausia yra ta nesciosios kortele. o jei neramu, kad ir siandien nulekt po pietu. apziures, pamatuos tonus ir bus ramiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(besyte @ 2009 07 15, 11:41)
Papildyta:
nerodyk to siuntimo. tiesiog sakyk, kad neramu. kazkoks keistas jausmas kamuoja ir t.t. manau tikrai maloniau apziures mirksiukas.gif

mazum dar spesiu pagimdyt iki penktadienio ir nereiks jokiu siuntimu, tik kad gerai jauciuos, nepanasu, kad speciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutelencija @ 2009 07 15, 11:00)
www.sveikasmazylis.lt galima ir internetu registruotis, bet 7,8 mėn atostogos, tai paskaitos bus 9 mėn. Tam puslapyje parašyta apie ką paskaitelės.

užsiregistravau mokamai www.sveikapradzia.lt  ir į nemokamus RK paskaitas apie gimdymą ir vaiko priežiūrą po gimdymo.
O gydytojos neprivalo siųsti į kursus. Pati turi sužinoti ir užsirašyti.
O pas LOR, okulistą ir stomotologą buvau 21 sav.  nestuke.gif    Tada gavau siuntimus savo poliklinikoje.
na vat as irgi pasiziurinėjau inetrente ir gavau dar viena rekomendacija iš koleges apie Jurga Švediene... bandziau pasiskambinti, bet niekas nieko...biggrin.gif bandysiu vėliau...
o dėl stomatologo ir visus kitus gal per pastaraji apsilankyma nusius kur nors... Dievulėliau kaip as jaudinuosi.... 4u.gif  4u.gif  4u.gif

jurgos kursai bus dabar tik spali... ji po 3 men 2 kartus per metus organizuoja
Papildyta:
QUOTE(Raganiute @ 2009 07 15, 11:01)
tai labai gerai, tinka man šitoks požiūris  thumbup.gif  su pirmu turėjau liūdnos patirties, kai per anksti lindo prie kaklelio. O tas per anksti buvo 39sav 6d  doh.gif

O dėl važiavimo, tai jei gimdyt pradedi, turbūt apsimoka greitąją kviest, nereiks sukt galvos kur mašiną statyt

su greitaja ir pagimdysi 3kart greichiau:) jetau, pamenu mane vezhe i antakalni, kai toksikoze buvo uzpuolus.... tai jau vos 15 sav nepagimdzhiau smile.gif turbut panashus jausmas kad su traktorium vezha...o kai saremiai jau prasideje tai kiekvienas bumtelejimas ishshaukia nauja saremi smile.gif ash tai nieku gyvu su greitushke nepasirashysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuoklexxx @ 2009 07 15, 10:47)
mazum dar spesiu pagimdyt iki penktadienio ir nereiks jokiu siuntimu, tik kad gerai jauciuos, nepanasu, kad speciau ax.gif

na jei didelis leliukas, tai gali visko but bigsmile.gif bet pasimatuoti tonusiukus manau butu neprosal bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(besyte @ 2009 07 15, 11:57)
na jei didelis leliukas, tai gali visko but bigsmile.gif bet pasimatuoti tonusiukus manau butu neprosal  bigsmile.gif

tai penktadieni dar poliklinikoj tonusus pamatuos....man labai daznai nugaros apacia maudzia jau nuo kokio sestadienio, bet pamaudzia ir praeina, viena karta vos ne visa diena maude, bet i pilva skausmas nepersiduoda, gal cia zianklas, kad nebedaug liko biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(zibuoklexxx @ 2009 07 15, 11:03)
tai penktadieni dar poliklinikoj tonusus pamatuos....man labai daznai nugaros apacia maudzia jau nuo kokio sestadienio, bet pamaudzia ir praeina, viena karta vos ne visa diena maude, bet i pilva skausmas nepersiduoda, gal cia zianklas, kad nebedaug liko biggrin.gif ?

zenklas mirksiukas.gif
nors pats didziausias zenklas, tai zinojimas, kad jau tuoj tuoj leliukas atkeliau bigsmile.gif
maudimus, skausmus ir visus kitus negalavimus butina pasakyti gydytojai.
be to tikrai pas tebejau viena dalyka, kad ligonines gydytojai labai nepaiso poliklinikos gydytoju pasiluymu. tiesiog priima savus sprendimus. net jei polikl gyd rekomenduoja cezari vistiek ligoninej si dalyka is naujo svarsto.
Atsakyti