Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė (RK)

QUOTE(zhydelka @ 2009 07 14, 17:16)
man dar karta paaiskinkit kaip yra su parkavimu prie RK. jei pasistatai gatveje, tai reikia uz stovejima uz valandas moketi?automatas yra?o jei uztaikai laika, kai atidaryti vartai (kaip suprantu kairej pusej tie?), tai galima masina pasilikti tam kieme?

jo, vietos gatveje mokamos, jei neklystu 20 min. - 1Lt, ir dar dazniausiai visos uzimtos buna, tekdavo ratais vazinet, laukt, kol atsiras vietos, na gal cia tik man taip "pasisekdavo", per paskaitele sake, kad jei atidarytas slagbaumas (po pietu atidaro nuo 15 lygtai), tai gali gali i vidu ivaziuot, nereikes moket.
Papildyta:
Kai buvau konsultacijoj, klause leliuko tonu, Puziene pasake ateit 20 d. pirmadieni, jei anksciau nepagimdysiu, terminas mano 18 d., turbut ir man prates termina blink.gif Idomu pagal ka jie ziuri, nes menesines mano reguliarios buvo, pagal echo vaikas kaip priklauso auga.
Ir dar idomu, kai prasides gimdymas, ar iskarto eiti su daiktais tiesiai i priimaji, vyras paskui atnes? g.gif Ir jei uztaikysi ant to laiko, kai priima nesciasias nestuke.gif apziurai, tai i priimaji eit, nors ten uzimta bus, susimaisiau truputuka blush2.gif Gal kuri papasakos, kaip jai buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulbulka. @ 2009 07 15, 00:14)
jo, vietos gatveje mokamos, jei neklystu 20 min. - 1Lt, ir dar dazniausiai visos uzimtos buna, tekdavo ratais vazinet, laukt, kol atsiras vietos, na gal cia tik man taip "pasisekdavo", per paskaitele sake, kad jei atidarytas slagbaumas (po pietu atidaro nuo 15 lygtai), tai gali gali i vidu ivaziuot, nereikes moket.
Papildyta:
Kai buvau konsultacijoj, klause leliuko tonu, Puziene pasake ateit 20 d. pirmadieni, jei anksciau nepagimdysiu, terminas mano 18 d., turbut ir man prates termina blink.gif  Idomu pagal ka jie ziuri, nes menesines mano reguliarios buvo, pagal echo vaikas kaip priklauso auga.
Ir dar idomu, kai prasides gimdymas, ar iskarto eiti su daiktais tiesiai i priimaji, vyras paskui atnes? g.gif  Ir jei uztaikysi ant to laiko, kai priima nesciasias  nestuke.gif apziurai, tai i priimaji eit, nors ten uzimta bus, susimaisiau truputuka blush2.gif  Gal kuri papasakos, kaip jai buvo 4u.gif

Kai aš buvau priėmime atvažiavo viena jau su sarėmiais, tai užėjo be eilės, su vyru ir tašėm į priėmimą, niekas neprieštaravo biggrin.gif
Atsakyti
na taip, mes taip pat keturis ratukus apsuke nuvaziavom i poziemine aikstele, ten valanda 4 lt, nes neimanoma niekur pasistatyt. galetu i ta kiema ileist visada, nes kazkoks kosmaras taip doh.gif arba matyt taksi reikia varyt g.gif
beje, bulbulka, o kartais tu ne su melyna suknele buvai? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sirota: 15 liepos 2009 - 09:25
www.sveikasmazylis.lt galima ir internetu registruotis, bet 7,8 mėn atostogos, tai paskaitos bus 9 mėn. Tam puslapyje parašyta apie ką paskaitelės.

užsiregistravau mokamai www.sveikapradzia.lt ir į nemokamus RK paskaitas apie gimdymą ir vaiko priežiūrą po gimdymo.
O gydytojos neprivalo siųsti į kursus. Pati turi sužinoti ir užsirašyti.
O pas LOR, okulistą ir stomotologą buvau 21 sav. nestuke.gif Tada gavau siuntimus savo poliklinikoje.

na vat as irgi pasiziurinėjau inetrente ir gavau dar viena rekomendacija iš koleges apie Jurga Švediene... bandziau pasiskambinti, bet niekas nieko...biggrin.gif bandysiu vėliau...
o dėl stomatologo ir visus kitus gal per pastaraji apsilankyma nusius kur nors... Dievulėliau kaip as jaudinuosi.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sirota @ 2009 07 14, 19:23)
nea, prie mano kaklelio nieks nelindo jau daug daug laiko, nei gine, nei siandien  g.gif

tai labai gerai, tinka man šitoks požiūris thumbup.gif su pirmu turėjau liūdnos patirties, kai per anksti lindo prie kaklelio. O tas per anksti buvo 39sav 6d doh.gif

O dėl važiavimo, tai jei gimdyt pradedi, turbūt apsimoka greitąją kviest, nereiks sukt galvos kur mašiną statyt
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2009 07 14, 15:16)
man dar karta paaiskinkit kaip yra su parkavimu prie RK. jei pasistatai gatveje, tai reikia uz stovejima uz valandas moketi?automatas yra?o jei uztaikai laika, kai atidaryti vartai (kaip suprantu kairej pusej tie?), tai galima masina pasilikti tam kieme?

neoficialiai po 14 val vartai visada buna atviri. galima pasistatyti bigsmile.gif o gatveje moketi reikia. yra automatai bigsmile.gif beje labai daznai blokuoja doh.gif
Atsakyti
Sveikos.
man terminas 17, bet kazakip nesitiki, kad pagimdysiu per sias dienas, tai gausiu siuntima i RK. O kada ten galima vaziuot? Ar nesvarbu kuria valanda, bet kada priims (tik apziurai su siuntimu)? Turbut tokiu atveju tases net neimti>
Atsakyti
QUOTE(zibuoklexxx @ 2009 07 15, 10:05)
Sveikos.
man terminas 17, bet kazakip nesitiki, kad pagimdysiu per sias dienas, tai gausiu siuntima i RK. O kada ten galima vaziuot? Ar nesvarbu kuria valanda, bet kada priims (tik apziurai su siuntimu)? Turbut tokiu atveju tases net neimti>

man kadangi buvo termino diena, o sirdyje labai neramu, kad niekas nevyksta, tai nuvaziavom vakare (apie 19 val), pasakiau, kad jauciu silpnus judesius. tai pamatavo tonusus ir iskviete daktara apziurai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo besyte: 15 liepos 2009 - 10:08
QUOTE(besyte @ 2009 07 15, 11:08)
man kadangi buvo termino diena, o sirdyje labai neramu, kad niekas nevyksta, tai nuvaziavom vakare (apie 19 val), pasakiau, kad jauciu silpnus judesius. tai pamatavo tonusus ir iskviete daktara apziurai bigsmile.gif

tai turbut galima bet kada vaziuot...o ka sake apziureje? namo isleido ir liepe gimdymo laukt?
As labai nenoriu po termino, nes pas mane lelius jau dabar virs 4 kg, tai jei dar pernesiosiu tai visai milziniukas bus
Atsakyti
QUOTE(zibuoklexxx @ 2009 07 15, 11:05)
Sveikos.

apziuros yra daromos darbo dienomis nuo 11 iki 15 val, tada ir reiketu vaziuot, daiktus del visa ko patarciau pasiimt jei esat su masina ir pasilikt joje, nes negali zinot, gal ir paguldys is kart, na bet taip rekomendavo gine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuoklexxx @ 2009 07 15, 10:11)
tai turbut galima bet kada vaziuot...o ka sake apziureje? namo isleido ir liepe gimdymo laukt?
As labai nenoriu po termino, nes pas mane lelius jau dabar virs 4 kg, tai jei dar pernesiosiu tai visai milziniukas bus

kadangi rado problemine situacija (sinfizio disfuncija),rekomendavo cezari. tai prase kt diena atvaziuoti pasirodyti vedejai, kad duotu leidima pjauti blush2.gif .aisku kt diena vedeja rekomendavo laukti naturalios pradzios. tai mes su gyd nutarem palaukti iki kitos dienos, jei nieko, tai kt diena jau pjaus mirksiukas.gif (apziurejo pirmadieni, o ketvirtadieni jau turejom leliuka)
Papildyta:
QUOTE(sirota @ 2009 07 15, 10:14)
apziuros yra daromos darbo dienomis nuo 11 iki 15 val, tada ir reiketu vaziuot, daiktus del visa ko patarciau pasiimt jei esat su masina ir pasilikt joje, nes negali zinot, gal ir paguldys is kart, na bet taip rekomendavo gine  smile.gif

tikrai neguldys mirksiukas.gif
jie priima tik kai mazdaug 4 cm atsidare (taip sake akusere)
na, nebent kitokios problemos

vaziuoti tikrai galima bet kada, jei tik neramu, juk ten ligonine.
na zinoma, jei tik su siuntimu pasirodyti, tai gal ir reikia laikytis grafiko g.gif , bet juk visos zinome kaip neramu laukti, kai nzn kas bus. todel manau svelnus melas, kad neramu, nieko baisaus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(besyte @ 2009 07 15, 12:15)
kadangi rado problemine situacija (sinfizio disfuncija),rekomendavo cezari. tai prase kt diena atvaziuoti pasirodyti vedejai, kad duotu leidima pjauti blush2.gif .aisku kt diena vedeja rekomendavo laukti naturalios pradzios. tai mes su gyd nutarem palaukti iki kitos dienos, jei nieko, tai kt diena jau pjaus mirksiukas.gif (apziurejo pirmadieni, o ketvirtadieni jau turejom leliuka)

kiek isitikinau, tai ta vedeja niekada neduos leidimo daryt kazka, kol neprasidejo savaime lotuliukas.gif .
Atsakyti