QUOTE(zhydelka @ 2009 07 14, 17:16)
man dar karta paaiskinkit kaip yra su parkavimu prie RK. jei pasistatai gatveje, tai reikia uz stovejima uz valandas moketi?automatas yra?o jei uztaikai laika, kai atidaryti vartai (kaip suprantu kairej pusej tie?), tai galima masina pasilikti tam kieme?
jo, vietos gatveje mokamos, jei neklystu 20 min. - 1Lt, ir dar dazniausiai visos uzimtos buna, tekdavo ratais vazinet, laukt, kol atsiras vietos, na gal cia tik man taip "pasisekdavo", per paskaitele sake, kad jei atidarytas slagbaumas (po pietu atidaro nuo 15 lygtai), tai gali gali i vidu ivaziuot, nereikes moket.
Papildyta:
Kai buvau konsultacijoj, klause leliuko tonu, Puziene pasake ateit 20 d. pirmadieni, jei anksciau nepagimdysiu, terminas mano 18 d., turbut ir man prates termina Idomu pagal ka jie ziuri, nes menesines mano reguliarios buvo, pagal echo vaikas kaip priklauso auga.
Ir dar idomu, kai prasides gimdymas, ar iskarto eiti su daiktais tiesiai i priimaji, vyras paskui atnes? Ir jei uztaikysi ant to laiko, kai priima nesciasias apziurai, tai i priimaji eit, nors ten uzimta bus, susimaisiau truputuka Gal kuri papasakos, kaip jai buvo