butinai prasinesiu, papasakosiu kaip ir kas ten
mielosios, gal kas galit rekomenduoti RK nebloga daktariuka "atmususi ranka" ant CP. pas puziene kategoriskai nenoriu, nes labai ji man nemalonius ispudzhius palikus... man gine patare ieshkotis daktaro, nes gali tekti CP daryti, nors tai norechiau pati
QUOTE(kuskusas @ 2009 07 13, 20:41)
mielosios, gal kas galit rekomenduoti RK nebloga daktariuka "atmususi ranka" ant CP. pas puziene kategoriskai nenoriu, nes labai ji man nemalonius ispudzhius palikus... man gine patare ieshkotis daktaro, nes gali tekti CP daryti, nors tai norechiau pati
galiu rekomenduoti tik buvusi RK daktara B. Zaliuna. dabar jis dirba gimdimo namuose. superinis daktaras
QUOTE(besyte @ 2009 07 14, 08:17)
galiu rekomenduoti tik buvusi RK daktara B. Zaliuna. dabar jis dirba gimdimo namuose. superinis daktaras
zhinau, kad Broniukas nerealus, ash pas ji pirmaji gimdzhiausi, tai bishki shokas buvo, kai suzhinojau jog iVGN ishejo .. bet labai noriu RK gimdyti, man labai patiko beveik viskas todel ir klausiu kokio panashau i zhaliuna daktariuko
QUOTE(sirota @ 2009 07 13, 18:37)
noriu paklaust gal zinot RK gyditoju grafikus, na mane labiausiai jaudina ar Puziene dirba kasdien, ar slenkanciu grafiku, nes man ryt reikia ten vaziuot ir truputi prisibujau pas ja pakliut
Aš buvau 14.30 ir mane priėmė Puzienė...
Aš siūlau važiuoti vakare, kokią 17 val. arba savaitgalį ir dar pridėk, kad prastai jautiesi
As planuoju gimdyti pas D. Petrauskiene. Nors ji dirba ginekologiniam, bet gali priimti ir gimdymus, ji mane priziuri jau 3 men, nieko bloga negaliu pasakyt, labai rupestinga ir CP daro profesionaliai.
na va, siandien RK as buvau pries 11 val, pasiklause toniuku, padare echoskopija, nustate kad vandenu norma gali buti nuo 8 iki 20, o pas mus 15.3 bendravau su Puziene... na ji man irgi perkele termina, bet tik viena diena, nei gyditoja buvo nustacius tai sake atvykt pirmadieni dar karta apziurai, o seip laukt kol prasides gimdymas savaime
situacija siuo metu RK tokia: palatos ir gimdyklos perpildytos, tai jei negimdot, neguldys, nebent butu ekstra atvejis persomalas buvo labai malonus, draugiskas, o ir Puziene buvo gana neblogos nuotaikos, tik va jautes tas jos kietumas, nes viskas turi but kaip ji nori ir ne kitaip
situacija siuo metu RK tokia: palatos ir gimdyklos perpildytos, tai jei negimdot, neguldys, nebent butu ekstra atvejis persomalas buvo labai malonus, draugiskas, o ir Puziene buvo gana neblogos nuotaikos, tik va jautes tas jos kietumas, nes viskas turi but kaip ji nori ir ne kitaip
QUOTE(sirota @ 2009 07 14, 14:24)
na va, siandien RK as buvau pries 11 val, pasiklause toniuku, padare echoskopija, nustate kad vandenu norma gali buti nuo 8 iki 20, o pas mus 15.3 bendravau su Puziene... na ji man irgi perkele termina, bet tik viena diena, nei gyditoja buvo nustacius tai sake atvykt pirmadieni dar karta apziurai, o seip laukt kol prasides gimdymas savaime
tai va, abi lauksim ,kol prasides savaime, kaip ir sakiau . eisiu as i RK ketvirtadieni, kai man sueina nenukeltasis terminas. gal bent apziures, nes kai tu terminu simtas buvo, tai jau ir neramu darosi, o dar pilvas kazko sumazejo.
QUOTE(zhydelka @ 2009 07 14, 13:43)
tai va, abi lauksim ,kol prasides savaime, kaip ir sakiau . eisiu as i RK ketvirtadieni, kai man sueina nenukeltasis terminas. gal bent apziures, nes kai tu terminu simtas buvo, tai jau ir neramu darosi, o dar pilvas kazko sumazejo.
na ketvirtadieni jau viska suzinosi, gal ziurek jau bus atejes laikas, aisku geriausia butu jog vaikutis pats sugalvotu ateit iki to ziurek sekmes tau ir butinai duok zinot kaip sekes
QUOTE(sirota @ 2009 07 14, 13:24)
na va, siandien RK as buvau pries 11 val,
o tau kaklelio netikrino?
QUOTE(Raganiute @ 2009 07 14, 17:06)
o tau kaklelio netikrino?
nea, prie mano kaklelio nieks nelindo jau daug daug laiko, nei gine, nei siandien