Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė (RK)

QUOTE(sirota @ 2009 07 12, 09:34)
labas rytas!  smile.gif o gal kuri zinot kaip su parkavimusi? ar ten RK turi kokia specialia aikstele, o jei ne, gal zinot kur parduoda raudonosios zonos lipdukus? nes mes kur klausiam niekur neturi..  g.gif

su parkavimu tai te ne kas mad.gif yra tik mokamos vietos. O bet tačiau yra vidinis kiemas RK, tai gal i leistų į jį įvažiuoti, reiktš knkrečiai pasiklausti budinčio budelėje prie šlagbaumo
Atsakyti
Ups doh.gif , tai as to ir klausiau - vaiku iki 12 metu neleidzia doh.gif - cia grieztai grieztai g.gif , taigi mano mazoji numirs is smalsumo doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(sirota @ 2009 07 12, 08:34)
labas rytas!  smile.gif o gal kuri zinot kaip su parkavimusi? ar ten RK turi kokia specialia aikstele, o jei ne, gal zinot kur parduoda raudonosios zonos lipdukus? nes mes kur klausiam niekur neturi..  g.gif

po 16 valandos kieme nebenuleidziamas slakbaumas mirksiukas.gif tai viesa paslaptis bigsmile.gif
Atsakyti
aciu merginos visoms uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fantalux @ 2009 07 12, 10:53)
Ups  doh.gif , tai as to ir klausiau - vaiku iki 12 metu neleidzia  doh.gif - cia grieztai grieztai  g.gif , taigi mano mazoji numirs is smalsumo  doh.gif .

nenumirs. galite parodyti nuotraukas. o ir kelios dienos prabegs nepastebimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2009 07 10, 17:01)
o kada RK tikrina gimdos kakleli?nes man ginekologes data kaip ir siandien, i RK einu 16 diena, kai gydytojos data nustatyta, bet man iki siol niekas kaklelio taip ir neziurejo, nors RK jau buvau 2 kartus....

o aš iš patirties galiu pasakyti, kad prie to kaklelio nereikia be reikalo lįst. Man užteko vienos apžiūros, ir prasidėjo gimdymas. Jis buvo ilgas ir sunkus, nes lelius dar turbūt norėjo pabūt pilvuke, dar ne laikas buvo unsure.gif

QUOTE(Fantalux @ 2009 07 11, 15:21)
Sveikutes  biggrin.gif ,
Kas jau pabuvojot RK, jei ten taip grieztai su lankymu, ar leidzia sesem/broliam lankyt  g.gif .

aš irgi girdėjau, kad tik nuo 12m įleidžia lankytojus. O be savo 4mečio ir man pačiai bus liūdna ax.gif Gerai jei 3čią parą paleis, o jei ilgiau teks būt...
Atsakyti
noriu paklaust gal zinot RK gyditoju grafikus, na mane labiausiai jaudina ar Puziene dirba kasdien, ar slenkanciu grafiku, nes man ryt reikia ten vaziuot ir truputi prisibujau pas ja pakliut blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(sirota @ 2009 07 13, 19:37)
noriu paklaust gal zinot RK gyditoju grafikus, na mane labiausiai jaudina ar Puziene dirba kasdien, ar slenkanciu grafiku, nes man ryt reikia ten vaziuot ir truputi prisibujau pas ja pakliut  blush2.gif  g.gif

jei gerai zinau, tai jinai buna kas diena, bet tik iki 13 val. tai kadangi priima nesciasias iki 15 val, tai vaziuok po 13 val truputi ir bus ok. man jinai nelabai patiko, patekau jau 2 kartus. net neapziurejusi (nei manes, nei mano nesciosios korteles) nukele termina.
Atsakyti
skaiciau cia jog priima nuo 11 val.. bet man siandien gyditoja sake kad vaziuot galiu bet kuriuo menu, paminejo 9-10 val g.gif o siuncia todel, kad pas mane daug vandenuku, o kai taip yra, tenka gimdyt diena ar dvi iki termino, tai reikia ryt nuvykt kad apziuretu ir nusprestu jie.. rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sirota @ 2009 07 13, 20:25)
skaiciau cia  jog priima nuo 11 val.. bet man siandien gyditoja sake kad vaziuot galiu bet kuriuo menu, paminejo 9-10 val  g.gif  o siuncia todel, kad pas mane daug vandenuku, o kai taip yra, tenka gimdyt diena ar dvi iki termino, tai reikia ryt nuvykt kad apziuretu ir nusprestu jie..  rolleyes.gif  ax.gif

as manau, kad jie nuspres, kad jokiu gimdymu iki termino lotuliukas.gif . mane gydytoja su siuntimu nusiunte liepos pirmom dienom, bet as iki siol negavau jokiu normaliu konsultaciju, liepe sedet ir laukt doh.gif . graudziai juokinga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhydelka: 13 liepos 2009 - 18:34
QUOTE(zhydelka @ 2009 07 13, 19:33)
as manau, kad jie nuspres, kad jokiu gimdymu iki termino lotuliukas.gif . mane gydytoja su siuntimu nusiunte liepos pirmom dienom, bet as iki siol negavau jokiu normaliu konsultaciju, liepe sedet ir laukt doh.gif . graudziai juokinga

bet matai mane siuncia del to, kad vandenu per daug, o ne todel kad beveik terminas g.gif
Atsakyti
QUOTE(sirota @ 2009 07 13, 20:44)
bet matai mane siuncia del to, kad vandenu per daug, o ne todel kad beveik terminas  g.gif

tai supatau, nenoriu niekuo gasdinti, gal tave visai kitaip priims ir apziurines. pranesk, kai jau busi po konsultacijos kaip sekesi. nes man tai ne kaip doh.gif .
Atsakyti