QUOTE(Meisy @ 2009 07 09, 15:57)
va, kiekvienam savo. as cia prisiskaiciau apie gydytoja Sukcel, tai kai supratau, kad gimdysiu per jos pamaina kiek nedrasu buvo. galiu pasakyti priesingai, kad ji yra labai profesionali, palaikanti, paaiskinanti gydytoja. mano gimdymas buvo sunkus ir antra kart nepavyko pagimdyti be akuseriniu instrumentu, tai Sukcel esu dekinga uz sveika, druta sunaiteli. taip, ji gal nesicackina, nelialiakina, bet klausant jos konkreciu instrukciju, nurodymu ir stengiantis daryti ka gali ir atidirbti savo darba per gimdyma, tai sakyciau, kad musu komanda buvo sauni. siuvant su daktare paplepejom ir tikrai ji man nepasirode kazkoks antzmogis, priesingai, labai malonus zmogus.
siaip apie RK personala esu labai geros nuomones. buvo zmoguciu, su kuriais gal biolaukai nesutapo ar mazas nuoskaudas jauciau, bet bendrai vaiku daktarytes, akuseres
siaip apie RK personala esu labai geros nuomones. buvo zmoguciu, su kuriais gal biolaukai nesutapo ar mazas nuoskaudas jauciau, bet bendrai vaiku daktarytes, akuseres
visiškai pritariu. Man irgi teko Suckel pamainos dalis, tai man ji labai patiko, konkreti moteriškė, atėjo, pažiūrėjo, įvertino situacija, pasakė sprendimą ir vsio, be jokių cackių, nu mano manymu profeionali doktorka. O šiaip visas personalas RK yra super aš likau patenkinta viskuo negi maistu ligoninės