Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė (RK)

QUOTE(Meisy @ 2009 07 09, 15:57)
va, kiekvienam savo. as cia prisiskaiciau apie gydytoja Sukcel, tai kai supratau, kad gimdysiu per jos pamaina kiek nedrasu buvo. galiu pasakyti priesingai, kad ji yra labai profesionali, palaikanti, paaiskinanti gydytoja. mano gimdymas buvo sunkus ir antra kart nepavyko pagimdyti be akuseriniu instrumentu, tai Sukcel esu dekinga uz sveika, druta sunaiteli. taip, ji gal nesicackina, nelialiakina, bet klausant jos konkreciu instrukciju, nurodymu ir stengiantis daryti ka gali ir atidirbti savo darba per gimdyma, tai sakyciau, kad musu komanda buvo sauni. siuvant su daktare paplepejom ir tikrai ji man nepasirode kazkoks antzmogis, priesingai, labai malonus zmogus.
siaip apie RK personala esu labai geros nuomones. buvo zmoguciu, su kuriais gal biolaukai nesutapo ar mazas nuoskaudas jauciau, bet bendrai vaiku daktarytes, akuseres  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif visiškai pritariu. Man irgi teko Suckel pamainos dalis, tai man ji labai patiko, konkreti moteriškė, atėjo, pažiūrėjo, įvertino situacija, pasakė sprendimą ir vsio, be jokių cackių, nu mano manymu profeionali doktorka. O šiaip visas personalas RK yra super thumbup.gif aš likau patenkinta viskuo wub.gif negi maistu ligoninės biggrin.gif
Atsakyti
buvau konsultacijoj RK, matavo vaikucio tonusus, labai patiko gydytoju bendravimas, net nesitikejau, kad taip viska gali paaiskint ko klausi smile.gif tikiuosi ir per gimdyma irgi bus viskas oki blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulbulka. @ 2009 07 09, 23:08)
buvau konsultacijoj RK, matavo vaikucio tonusus, labai patiko gydytoju bendravimas, net nesitikejau, kad taip viska gali paaiskint ko klausi smile.gif  tikiuosi ir per gimdyma irgi bus viskas oki blush2.gif

net neabejok, tavim ir klecku bus tinkamai pasirūpinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulbulka. @ 2009 07 09, 22:08)
buvau konsultacijoj RK, matavo vaikucio tonusus, labai patiko gydytoju bendravimas, net nesitikejau, kad taip viska gali paaiskint ko klausi smile.gif  tikiuosi ir per gimdyma irgi bus viskas oki blush2.gif

drinks_cheers.gif viskas bus gerai. manau, labai svarbu nusiteikimas. jei nuvažiuoji tikėdamasi,kad pateksi į aukštos klasės viešbutį, kad apie tave tūpčios, o gal dar ir gimdymo skausmus kas nors iškęs, tai nieku nebus gerai smile.gif o personalas tikrai super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MERENGE @ 2009 07 09, 19:48)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif visiškai pritariu. Man irgi teko Suckel pamainos dalis, tai man ji labai patiko, konkreti moteriškė, atėjo, pažiūrėjo, įvertino situacija, pasakė sprendimą ir vsio, be jokių cackių, nu mano manymu profeionali doktorka. O šiaip visas personalas RK yra super  thumbup.gif aš likau patenkinta viskuo wub.gif negi maistu ligoninės  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
o kada RK tikrina gimdos kakleli?nes man ginekologes data kaip ir siandien, i RK einu 16 diena, kai gydytojos data nustatyta, bet man iki siol niekas kaklelio taip ir neziurejo, nors RK jau buvau 2 kartus....
Atsakyti
QUOTE(Rutelencija @ 2009 07 08, 14:08)
svekutes...o kas ten per kursai? gal gali daugiau papasakoti... nes kiek esu girdejusi tai neva gydytojas turi siusti i kursus nesciosoms... nors pas mane is viso keistai...nesiuncia niekur, nei pas okulista, nei pas stomatologa. Nors irgi zinau kad reikia apsilankyti...gal dar per anksti? g.gif
Papildyta:

www.sveikasmazylis.lt galima ir internetu registruotis, bet 7,8 mėn atostogos, tai paskaitos bus 9 mėn. Tam puslapyje parašyta apie ką paskaitelės.

užsiregistravau mokamai www.sveikapradzia.lt ir į nemokamus RK paskaitas apie gimdymą ir vaiko priežiūrą po gimdymo.
O gydytojos neprivalo siųsti į kursus. Pati turi sužinoti ir užsirašyti.
O pas LOR, okulistą ir stomotologą buvau 21 sav. nestuke.gif Tada gavau siuntimus savo poliklinikoje.

Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2009 07 10, 16:01)
o kada RK tikrina gimdos kakleli?nes man ginekologes data kaip ir siandien, i RK einu 16 diena, kai gydytojos data nustatyta, bet man iki siol niekas kaklelio taip ir neziurejo, nors RK jau buvau 2 kartus....

labukas,
manau, kad priklausys nuo tuo metu esančio daktaro. vienintelis dalykas, kuris mane RK kažkiek nuvylė, kad buvau du kart jau po termino ir vienai gyd. pasirodė, kad nėra reikalo man kaklelį tikrinti, trečią kart mane apžiūrėjo gyd. Puzienė, kuri pasakė, kad kakliukas jau 3-4cm atsivėręs, išklausė mano patyrimo su pirma dukra, nes irgi su tokiu atsidarymu pravaikščiojau kurį laiką kol nenuleido vandenukų ir liepė kitos dienos ryte atvažiuoti vandenukų nuleidimui. deja, naktį man natūraliai pradėjo bėgt žalsvi vandenys.
dar keista, kad įrašyta, kad pagimdžiau 40 sav, nors data mano buvo 06.24. gimdžiau 07.02.
Atsakyti
Sveikutes biggrin.gif ,
Kas jau pabuvojot RK, jei ten taip grieztai su lankymu, ar leidzia sesem/broliam lankyt g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Fantalux @ 2009 07 11, 16:21)
Sveikutes  biggrin.gif ,
Kas jau pabuvojot RK, jei ten taip grieztai su lankymu, ar leidzia sesem/broliam lankyt  g.gif .

leidziama lankyti kam tik nori, tik vaiku neileidzia ir tik lankymo valandom. 11-13 ir 17-19 berods.
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2009 07 11, 14:29)
leidziama lankyti kam tik nori, tik vaiku neileidzia ir tik lankymo valandom. 11-13 ir 17-19 berods.

savaitgaliais lankyti leidžiama iki 19:30.o vaikučius tik nuo 12 metų įleidžia. kas lanko, tikrai nežiūri. smile.gif
Atsakyti
labas rytas! smile.gif o gal kuri zinot kaip su parkavimusi? ar ten RK turi kokia specialia aikstele, o jei ne, gal zinot kur parduoda raudonosios zonos lipdukus? nes mes kur klausiam niekur neturi.. g.gif
Atsakyti