Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė (RK)

Laba diena visoms smile.gif
Šiandien užsiregistravau į RK kursus liepos 29 d. 13 val. (čia artimiausias laikas dabar kai laisvų vietų yra).
Dar norėjau www.sveikasmazylis.lt užsiregistruoti, bet kol kas nėra ten jokio tvarkaraščio, tai gal liepos mėn iš vis nebus?
Atsakyti
QUOTE(ivonka @ 2009 07 06, 20:59)
Sveikos  nestuke.gif Gimdziau pirma vaika RK ir antra ten planuoju jei viskas gerai bus smile.gif  Del terminu galiu biski papasakoti smile.gif Vaikai vystosi nuo 38 iki 42 sav. visoms termina nustato 40 sav. nes dazniausiai tai gimsta vaikai, bet jei gimdysit 42 savaiciu, vaikas nebus perniosiotas smile.gif o del zaliu vandenu, tai jie irgi naparodo perniosiojimo... nes pazistama pagimde 8 men. ir buvo zali vandenis, tai gydytoja paaiskino,kad zali vandienis parodo, kad buvo patekusi infekcija nestumo metu ir tiek, bet tikrai neparodo perniosiojimo...  o siaip as pati buvau labai patenkinta personalu smile.gif

Visa tai žinau, bet mano terminas buvo balandžio 17 d. O RK nustatė gegužės 12 d. doh.gif
O ir pernešiojus nevien vandenys žali būna, yra ir kitokių požymių...
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2009 07 07, 14:10)
Visa tai žinau, bet mano terminas buvo balandžio 17 d. O RK nustatė gegužės 12 d.  doh.gif
O ir pernešiojus nevien vandenys žali būna, yra ir kitokių požymių...

blink.gif oho!! nu chia jau nepavadinchiau nereikshmingu skirtumu... nu kur tau!!! menuo visas!!! blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(violeta_151 @ 2009 07 07, 11:54)
Šiandien užsiregistravau į RK kursus liepos 29 d. 13 val. (čia artimiausias laikas dabar kai laisvų vietų yra).
Dar norėjau www.sveikasmazylis.lt užsiregistruoti, bet kol kas nėra ten jokio tvarkaraščio, tai gal liepos mėn iš vis nebus?

sveika! del www.sveikasmazylis.lt tai buvau paskutinej paskaitoj ir liepos menesi tikrai nebus, atrodo ir rugpjuti...
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2009 07 07, 19:47)
blink.gif oho!! nu chia jau nepavadinchiau nereikshmingu skirtumu... nu kur tau!!! menuo visas!!! blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Bet ačiū mano leliukui, kad panoro ateiti anksčiau nei gegužės 12 d. biggrin.gif
Atsakyti
[quote=violeta_151,2009 07 07, 11:54]

svekutes...o kas ten per kursai? gal gali daugiau papasakoti... nes kiek esu girdejusi tai neva gydytojas turi siusti i kursus nesciosoms... nors pas mane is viso keistai...nesiuncia niekur, nei pas okulista, nei pas stomatologa. Nors irgi zinau kad reikia apsilankyti...gal dar per anksti? g.gif
Papildyta:
ups... nepaspaudziau kad cituoju... blush2.gif mat naujoke...
Atsakyti

svekutes...o kas ten per kursai? gal gali daugiau papasakoti... nes kiek esu girdejusi tai neva gydytojas turi siusti i kursus nesciosoms... nors pas mane is viso keistai...nesiuncia niekur, nei pas okulista, nei pas stomatologa. Nors irgi zinau kad reikia apsilankyti...gal dar per anksti? g.gif
Papildyta:
ups... nepaspaudziau kad cituoju... blush2.gif mat naujoke...
[/quote]

Labas. ten yra RK kursai, i kuriuos reikia uzsirasyti paskambinus. pirma paskaita apie gimdyma, kita apie pirmas dienas po gimdymo. ten tokia bendra informacija, labiau susijusi su paciu RK. ka tureti, kaip elgtis ir t.t. gydytoja i jokius kursus nesiuncia (bent jau manoji nesiunte). pati ieskojausi info internete, per pazistamas kur kada kokios paskaiteles vyksta. bet paklausk gydytojos, nes poliklinikoj turetu bent jau lankstinuku duoti kas ir kur ax.gif
Atsakyti
Labas vakaras, noreciau pasidalinti savo patyrimu gimdant raudonajame kryziuje. Nuostabios akuseres Jurate, Asta Ceikauskiene, Lidija, ir dar mazute smulki akusere su rusisku akcentu - tikrai dekoju jom. LAbai profesionalios Gydytojos - Petrauskiene ir tuo metu kai buvau ligonineje vedejavo Raguckiene - tikrai jai dekoju padejo isspresti visas man kilusias problemas per kelias valandas - tai gydytoja is didziosios RAIDES. RAdom bendra kalba mes, esu kineziterapeute taigi medicinoje suprantu kas kaip.Pati gimdyma priiminejo Gydytoja Suckel (siai gydytojai truksta zmoniskumo zinau kad ji kabinasi i gyvenima bet tokiu budu negalima kaip ji daro)- bet iki tol priziurinejo Raguckiene ir Petrauskiene - nes pasibaige darbo laikas - tikrai nuostabios gydytojos.
Atsakyti
Norejau pasidomet, kokios RK taisykles del epiduro, planuoju pati gimdyt, bet jei bus nepakenciamas tas skausmas, tai prasysiu, kad suleistu unsure.gif RK jis yra mokamas, jei taip, tai veliau rekia uz ji atsiskaityt ar nusipirkt ir atnest?
Atsakyti
QUOTE(Bulbulka. @ 2009 07 09, 09:27)
Norejau pasidomet, kokios RK taisykles del epiduro, planuoju pati gimdyt, bet jei bus nepakenciamas  tas skausmas, tai prasysiu, kad suleistu unsure.gif  RK jis yra mokamas, jei taip, tai veliau rekia uz ji atsiskaityt ar nusipirkt ir atnest?

Per kursus sake kad su savim turet ne reikia schmoll.gif , jie viska turi. Bet jeigu prireiks paskui reikes atpirkt, bet cia pagal sava nora mirksiukas.gif .As kai gimdziau irgi sake kad siulu reikes atpirkt, bet nieks zuodzio ne pasake ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulbulka. @ 2009 07 09, 10:27)
Norejau pasidomet, kokios RK taisykles del epiduro, planuoju pati gimdyt, bet jei bus nepakenciamas  tas skausmas, tai prasysiu, kad suleistu unsure.gif  RK jis yra mokamas, jei taip, tai veliau rekia uz ji atsiskaityt ar nusipirkt ir atnest?

Epiduras nemokamas, nebent norėsite nusipirkti pati 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasaslik @ 2009 07 08, 21:35)
Pati gimdyma priiminejo Gydytoja Suckel (siai gydytojai truksta zmoniskumo zinau kad ji kabinasi i gyvenima bet tokiu budu negalima kaip ji daro)- bet iki tol priziurinejo Raguckiene ir Petrauskiene - nes pasibaige darbo laikas - tikrai nuostabios gydytojos.

va, kiekvienam savo. as cia prisiskaiciau apie gydytoja Sukcel, tai kai supratau, kad gimdysiu per jos pamaina kiek nedrasu buvo. galiu pasakyti priesingai, kad ji yra labai profesionali, palaikanti, paaiskinanti gydytoja. mano gimdymas buvo sunkus ir antra kart nepavyko pagimdyti be akuseriniu instrumentu, tai Sukcel esu dekinga uz sveika, druta sunaiteli. taip, ji gal nesicackina, nelialiakina, bet klausant jos konkreciu instrukciju, nurodymu ir stengiantis daryti ka gali ir atidirbti savo darba per gimdyma, tai sakyciau, kad musu komanda buvo sauni. siuvant su daktare paplepejom ir tikrai ji man nepasirode kazkoks antzmogis, priesingai, labai malonus zmogus.
siaip apie RK personala esu labai geros nuomones. buvo zmoguciu, su kuriais gal biolaukai nesutapo ar mazas nuoskaudas jauciau, bet bendrai vaiku daktarytes, akuseres thumbup.gif
Atsakyti