Laba diena,
gal žinote kada dabar artimiausia paskaitelė RK ligoninėje?
QUOTE(violeta_151 @ 2009 07 03, 17:44)
liepos 8, bet ten i jas butina pasiskambinti ir uzsirasyti.
As uzsirasiau pries 3 savaites tai uzrase tik liepos 29
O gal zinot kokiom pamainom personalas (gydytojai, akuseres) dirba, turiu omeny nuo keliu iki keliu? idomu kada ten pamainos keiciasi....
QUOTE(Bulbulka. @ 2009 07 03, 19:47)
O gal zinot kokiom pamainom personalas (gydytojai, akuseres) dirba, turiu omeny nuo keliu iki keliu? idomu kada ten pamainos keiciasi....
Dirba paromis nuo 8 iki 8.
I paskaiteles galite nueiti ir neuzsirasiusi. Bent jau kai as buvau, puse uzsirasiusiu neatejo, todel buvom tik 3 nestukes.
QUOTE(Linute_3 @ 2009 07 04, 19:18)
I paskaiteles galite nueiti ir neuzsirasiusi. Bent jau kai as buvau, puse uzsirasiusiu neatejo, todel buvom tik 3 nestukes.
laba! norejau paklausti o kas cia per paskaitos? kaip poliklinikose nestukems? nes planuoju RK gimdyti, tai galvoju gal neblogai butu ten apsilankyti
sveikos mamytes, o as jusu noriu pasiteirauti tokiu dalyku - kaip elgiamasi pirmas minutes po gimdymo, ar parodo vaikeli ar leidzia susipazinti su juo ir tuomet vyksta pvz.prausimas? o taip pat kas tai daro? paciai mamytei turbut sudetinga tai padaryti, nors jei jegos leidzia gal ir daktarai nepriestarauja? ir ar kudikis didziaja dali laiko yra paliktas mamai? arba kada jis yra paimamas is jos?? is anksto aciu uz atsakymus
QUOTE(GS500 @ 2009 07 05, 01:30)
sveikos mamytes, o as jusu noriu pasiteirauti tokiu dalyku - kaip elgiamasi pirmas minutes po gimdymo, ar parodo vaikeli ar leidzia susipazinti su juo ir tuomet vyksta pvz.prausimas? o taip pat kas tai daro? paciai mamytei turbut sudetinga tai padaryti, nors jei jegos leidzia gal ir daktarai nepriestarauja? ir ar kudikis didziaja dali laiko yra paliktas mamai? arba kada jis yra paimamas is jos?? is anksto aciu uz atsakymus
chia labai ivairiai. priklauso ir nuo to kaip gimdei CP ar pati ir dar nuo gydytojo ir nuo pamainos darbo laiko nes manishki tai ir ant pilvelio pagulde, leido nusiraminti, paskui kol mane siuvo jis ten pagal Apgar sakle egzus laike, svere matavo vyste, tada dave man pamaitinti pirma karta, o po kokios valandzhiukes (nors dabar jau nesiorientuoju kiek laiko ten praejo, nes tada viskas kazhkaip uz laiko ribu vyksta) paeme ishmaudyti ir tada jau i svaus rubelius ipakavo. o mano draugei ishkart vaika i vonele ir vsio, nes sesute labai skubejo pamaina priduoti... po CP mamom zhinau, kad vienai mamai tik parode kudikeli ir ishneshe, gal ne visom taip....
QUOTE(jolocka @ 2009 07 05, 00:34)
laba! norejau paklausti o kas cia per paskaitos? kaip poliklinikose nestukems? nes planuoju RK gimdyti, tai galvoju gal neblogai butu ten apsilankyti
dvi skirtingos paskaiteles, viena apie gimdyma, kita apie "po gimdymo" ir apie naujagimius. As buvau dviejose, tai visai patiko, nors suzinojau RK taisykles, pasake ka reikia su savim turet, ju taisykles ir pan., tik kad per paskaitas reikejo uzdavinet klausymus, jei nori ka issiaiskinti, tai klausymu paskaitos metu nekilo, namie tik atsirado
QUOTE(GS500 @ 2009 07 05, 01:30)
Man paguldė ant pilvo iškarto po gimdymo, vėliau suvystė ir leido mums su vyru pasidžiaugti. Po poros valandų liepė vyrui imti ant rankų ir neštis maudyti. Sau kūdikio nepasiėmė nei minutei, nes išmaudytą vėl įdavė vyrui, o jis jau atnešė man į patalą