Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė (RK)

[quote=kliopka,2009 06 29, 12:3
Kaip man sake akusere, atejus gimdymo terminui galiu kreiptis kur tik sirdis mano geidzia! As taip pat buvau RK,uzvede stebejimo kortele, tik tai dar nereiskia, kad prasidejus gimdymui as butent ten nuspresiu vaziuoti... g.gif
Raminu save, kad fainiau vaziuoti ten, kur jau daugmaz pazistamos vietos biggrin.gif
nestuke.gif sekmingu gimdymu!

Papildyta:
QUOTE(Raganiute @ 2009 06 29, 15:46)
aš irgi taip manau.
O ar RK yra dienos stacionaras? Pvz nuvažiuoji ir pažiūri tave kasdien, įvertina leliuko būklę, pakonsultuoja... Ir nuo kada į jį įtraukia? kai pernešioji, tai suprantu, o nuo kokios 39sav?  g.gif

Jeigu nori, kad paziuretu anksciau, tai reikia tureti siuntima is savo akuseres(as taip supratau), pvz. man toki israse 37-38 sav del anksciau buvusio CP. Kad ligonineje pasiziuretu, kortele uzvestu, nusprestu, ar galesiu pati gimdyti ir t.t.
Atsakyti
dėkui už atsakymus aš irgi taip maniau. aš atejau kai buvo ligiai 40 sav. pareikalavo siuntimą, turejau atidaviau. užvedė kortelę rolleyes.gif nieko prieš PK neturiu, tesiog kiek skaičiau forumą bijau pernešioti ilgai nes ten RK nieks neskuba kiek suprantu ir nustato savo terminus todėl šiek tiek nerimauju g.gif
Atsakyti
Norejau pasidomet, gal zinot, man gin. israse siuntima i RK nueit i konsultacija, pasiklausyt vaiko tonu, sake kt. sav. nueit, idomu, kur ten pas ka reiks kreiptis, ar is ryto vaziuot, ar ir po pietu galima g.gif
Gal kas buvo konsultacijoj, papasakokyt kaip tai vyksta. Aciu 4u.gif
Atsakyti
aš buvau užeini per priemimo skyriu ten taip ir parašyta. viduj koridorius atidarytos durys ir ten sedi pastoviai akušere. pasakai kad turi siuntymą ir tave priims. tiksliai žinau kad priima nuo 11 val. o iki keliu tai nežinau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kliopka @ 2009 06 29, 22:54)
aš buvau užeini per priemimo skyriu ten taip ir parašyta. viduj koridorius atidarytos durys ir ten sedi pastoviai akušere. pasakai kad turi siuntymą ir tave priims. tiksliai žinau kad priima nuo 11 val. o iki keliu tai nežinau mirksiukas.gif

Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kliopka @ 2009 06 29, 22:54)

man atrodo, kad iki 15 val.
Atsakyti
QUOTE(Bulbulka. @ 2009 06 29, 20:57)
Norejau pasidomet, gal zinot, man gin. israse siuntima i RK nueit i konsultacija, pasiklausyt vaiko tonu, sake kt. sav. nueit, idomu, kur ten pas ka reiks kreiptis, ar is ryto vaziuot, ar ir po pietu galima g.gif 
Gal kas buvo konsultacijoj, papasakokyt kaip tai vyksta. Aciu 4u.gif

Priėmimas nuo 11 iki 15 val. 4u.gif
Atsakyti
aš šiandien buvau tai pasake kad priemimas nuo 11 iki 13 val 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenusikas @ 2009 06 27, 21:05)
Visiem  nestuke.gif  sveiki. Na va ir mes grizom is ligonines, pagimdziau ketvirtadieni savo suneli 4u.gif . Vaziavau nei su kuo nesusitarus, niekam nieko nedavinejom. Personalas buvo superinis thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif . Pagimdziau labai greitai, daktare buvo Grazina Marija Sarupiciene. Labai pasiseke su  akusere, labai superine thumbup.gif  moteris, bet zinau tik varda Inga. Ji dar paskaitele vede birzialio 17 diena, labai faina ir maloni moteris. Gulejau mokamoj palatoj, tikrai verta tu pinigu 4u.gif ! Likau labai patenkinta tiek personalu, tiek ligonine thumbup.gif  thumbup.gif .
Kas turit klausimeliu, klauskit  4u.gif

Labukas

Turiu klausimėlį. Nelabai suprantu aš dėl daiktų. Žinau kad:

1. Reikia tėčiui turėti savo i gimdykla (mums taip sakė per kursus)
2. Vaikiukui gimdykloje, kad apvilktu.
3. Mamai gimdykloje.
4. Suprantu kad dar reikia daiktu po gimdymo ir mamai ir vaikučiui.

Tai dabar nuvažiavus i ligonine su savimi turėti tik tuos kur išvardinau 1,2,3 punktuose, o visus kitus vyras atneš po gimdymo. Ar jau viska pasiimti su savimi kai atvažiuoji. Tai tada kur per visa gimdyma reikia pasidėti daigtus? Juk tašių su savimo nesinešiosi. Ar kai nuvažiuoji gimdyti iškart ir palata duoda, kur gali pasidėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurguzia: 30 birželio 2009 - 14:42
QUOTE(Jurguzia @ 2009 06 30, 16:40)
Labukas

3. Mamai gimdykloje.

Tai dabar nuvažiavus i ligonine su savimi turėti tik tuos kur išvardinau 1,2,3 punktuose, o visus kitus vyras atneš po gimdymo. Ar jau viska pasiimti su savimi kai atvažiuoji. Tai tada kur per visa gimdyma reikia pasidėti daigtus? Juk tašių su savimo nesinešiosi. Ar kai nuvažiuoji gimdyti iškart ir palata duoda, kur gali pasidėti.

arba palikti masinoj ir po to vyras atnes, arba pasilikti rakinamam kambariuke, i kuri ileis persirengti gimdymui. geriau turbut antras variantas:). o i gimdykla tik su maziuku maisiuku ileis.
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2009 06 30, 15:58)
arba palikti masinoj ir po to vyras atnes, arba pasilikti rakinamam kambariuke, i kuri ileis persirengti gimdymui. geriau turbut antras variantas:). o i gimdykla tik su maziuku maisiuku ileis.

supratau. Ačiu tau.
Atsakyti
QUOTE(Jurguzia @ 2009 06 30, 14:40)
Labukas

3. Mamai gimdykloje.

Pas mania buvo vienas maisas kur buvo: chalatas, slepetes, kojines, naktinukas, vienas iklotas po gimdymo, vienkartinei trusikelei, butinai padekit tualetini poperiu nes pas juos tualete nera, buteliukas su vandieniu, rubelei vaikui. Dar del chalato man labai prireike, nes gimdziau nakti ir paskui palatoj buvo vesoka ax.gif . O kita didele tase vyras atnese paskui is masinos i palata, i gimdykla su didele tase vistiek neileis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lenusikas: 30 birželio 2009 - 15:25