Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė (RK)

QUOTE(Bulbulka. @ 2009 06 27, 20:41)
o man del tu vaikisku rubeliu neaisku g.gif  pas mane sliauzinukai su ilgom rankovem, pirstinytes atskirai, gal netiks tokie unsure.gif
koldryte irgi paemiau, per paskaitele minejo, kad geriau savo turet rolleyes.gif

Pirstinaites kur atskirai labai blogai ant rankyciu laikosi, nu bent jau mano kai gime tai taip ju ir nepanaudojau biggrin.gif as turejau siaustinukus su pirsinytem, bet mano maziukas gime ziema tai pirstinyciu pora dienu reikejo.... kaip su gimusiais vasara nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenusikas @ 2009 06 27, 22:05)
Visiem  nestuke.gif  sveiki. Na va ir mes grizom is ligonines, pagimdziau ketvirtadieni savo suneli 4u.gif . Vaziavau nei su kuo nesusitarus, niekam nieko nedavinejom. Personalas buvo superinis thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif . Pagimdziau labai greitai, daktare buvo Grazina Marija Sarupiciene. Labai pasiseke su  akusere, labai superine thumbup.gif  moteris, bet zinau tik varda Inga. Ji dar paskaitele vede birzialio 17 diena, labai faina ir maloni moteris. Gulejau mokamoj palatoj, tikrai verta tu pinigu 4u.gif ! Likau labai patenkinta tiek personalu, tiek ligonine thumbup.gif  thumbup.gif .
Kas turit klausimeliu, klauskit  4u.gif

gi mes vos ne kartu turejom gimdyti. as irgi noriu anksciau doh.gif . galetu ir mano kleckas sitaip sugalvoti tongue.gif . sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulbulka. @ 2009 06 27, 20:41)
o man del tu vaikisku rubeliu neaisku g.gif  pas mane sliauzinukai su ilgom rankovem, pirstinytes atskirai, gal netiks tokie unsure.gif
koldryte irgi paemiau, per paskaitele minejo, kad geriau savo turet rolleyes.gif

a ėmiau siaustinuką su rankovytėm ir šliaužtukus be rankovių, tai labai gerai buvo ir pitštinyčių nereikėjo ir šilta buvo, nors tiesa vystydavau į vystyklą dar, tai šilumos tikrai užteko

QUOTE(Lenusikas @ 2009 06 27, 21:05)
..... Likau labai patenkinta tiek personalu, tiek ligonine thumbup.gif  thumbup.gif .

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif visiškai sutinku
Atsakyti
tai kaldryte reikia savo turet, ar ji bus naudojama tik parsivezimui? nes isidejau tik adijaliuka plona ir vokeli.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2009 06 28, 08:58)
gi mes vos ne kartu turejom gimdyti. as irgi noriu anksciau doh.gif . galetu ir mano kleckas sitaip sugalvoti tongue.gif . sveikinimai 4u.gif

Na va, matai kaip buna mirksiukas.gif . Aciu uz sveikinimus 4u.gif !
Atsakyti
QUOTE(JovikaAP @ 2009 06 27, 21:50)
Pirstinaites kur atskirai labai blogai ant rankyciu laikosi, nu bent jau mano kai gime tai taip ju ir nepanaudojau  biggrin.gif  as turejau siaustinukus su pirsinytem, bet mano maziukas gime ziema tai pirstinyciu pora dienu reikejo.... kaip su gimusiais vasara nezinau  g.gif

Man irgi labai nepatiko tos pirštinės, visiškai nepritaikytos naudojimui biggrin.gif
Mes maudavom ilgas kojinytes, beveik iki pažastų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sirota @ 2009 06 28, 12:30)
tai kaldryte reikia savo turet, ar ji bus naudojama tik parsivezimui? nes isidejau tik adijaliuka plona ir vokeli..  ax.gif

mes turėjom savo, kažkaip maloniau kai tavo vaiką suvysto į savo kaldrytę, nes kitu atveju vysto į tokius plonus vystyklus, tai man kažkaip su tokiu vienu vystyklu tai šalta tam kleckui atrodė, o va suystai į savo ir rami širdis, kad vaikui šilta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MERENGE @ 2009 06 28, 16:50)
mes turėjom savo, kažkaip maloniau kai tavo vaiką suvysto į savo kaldrytę, nes kitu atveju vysto į tokius plonus vystyklus, tai man kažkaip su tokiu vienu vystyklu tai šalta tam kleckui atrodė, o va suystai į savo ir rami širdis, kad vaikui šilta wub.gif

O jusu kaldryte su uzvalkalu buvo? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bulbulka.: 28 birželio 2009 - 22:40
QUOTE(Bulbulka. @ 2009 06 28, 23:39)
O jusu kaldryte su uzvalkalu buvo? blush2.gif

planavau su užvalkalu bet kodangi panelytė gimė biskį anksčiau, tai nebespėjau pasiūti blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.turiu toki klausimelį. jei aš pernešioju lelių ir buvau apžiuroj RK ten užvedė kortelę ar dabar aš galiu pavizdžiui nuvažioti į kitą ligoninę? arba aš persigalvojau ir noriu gimdyti pvz GN ar turiu galimybę tokia ar dabar tik RK manę priims? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kliopka @ 2009 06 29, 12:31)
Sveikos merginos.turiu toki klausimelį. jei aš pernešioju lelių ir buvau apžiuroj RK ten užvedė kortelę ar dabar aš galiu pavizdžiui nuvažioti į kitą ligoninę? arba aš persigalvojau ir noriu gimdyti pvz GN ar turiu galimybę tokia ar dabar tik RK manę priims? g.gif

man kazhkodel atrodo, kad kitos ligonines apie tavo turimas korteles nieko nezhino... taip kad still tavo pasirinkimo laisve...
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2009 06 29, 12:35)
man kazhkodel atrodo, kad kitos ligonines apie tavo turimas korteles nieko nezhino... taip kad still tavo pasirinkimo laisve...

aš irgi taip manau.
O ar RK yra dienos stacionaras? Pvz nuvažiuoji ir pažiūri tave kasdien, įvertina leliuko būklę, pakonsultuoja... Ir nuo kada į jį įtraukia? kai pernešioji, tai suprantu, o nuo kokios 39sav? g.gif
Atsakyti