Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė (RK)

QUOTE(jelenyte112 @ 2009 05 21, 10:11)
Vat tik labai nustebau, kad Lavrinka raso jog ten maistas skanus  blink.gif  Na gal per ta laika ten vyreja pasikeite  g.gif  arba del skonio nesiginciajama  4u.gif

maistas - įprastas kaip visose, ar beveik visose ligoninėse mirksiukas.gif teko ne vienos ligoninės meniu paragauti ax.gif ir jis man priimtinas tongue.gif

QUOTE(kuskusas @ 2009 05 21, 10:23)
normalus valgyklinis maistas... bet jei jau labai neimanoma valgyt, tai sakykit, kad brangieji restoranuose uzsakinetu arba, kad mamos ir anytos karbonadu privezhtu smile.gif

na bet nereikia kabinėtis ir šaipytis mirksiukas.gif kai kurie taip ir daro smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Neraitė @ 2009 05 21, 10:31)
Va mum taip ir buvo  biggrin.gif  Ėmėm mokamą palatą todėl vyras buvo visada kartu, o jam maistas nepriklausė. Todėl anyta atnešdavo maisto, kurį valgiau aš, o ligoninės vyras  biggrin.gif
Bet kadangi buvo mikrobangė, tai ir pasišildyti nebuvo problemų  4u.gif

tai gulėjot pirmame aukšte ir šildėtės virtuvėlėj? nes mums atiteko mokama palata 2ame aukšte, mikrobangės palatoje nebuvo, o vaikščioti žemyn - nei šis nei tas, tai vyras pavalgydavo už ligoninės ribų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinap @ 2009 05 21, 10:31)
maistas - įprastas kaip visose, ar beveik visose ligoninėse mirksiukas.gif teko ne vienos ligoninės meniu paragauti ax.gif ir jis man priimtinas tongue.gif
na bet nereikia kabinėtis ir šaipytis mirksiukas.gif kai kurie taip ir daro smile.gif

blink.gif visai nesishaipau... man pachiai vyras traku gatvej maista uzsakinejo, nes man ligonines nors ir valgomas buvo, bet tiesiog mano poreikiams jo buvo permazhai smile.gif
o kiek ten tu mokamu palatu yra? kuriam aukshte ir kiek kainuoja????
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2009 05 21, 10:40)
blink.gif visai nesishaipau... man pachiai vyras traku gatvej maista uzsakinejo, nes man ligonines nors ir valgomas buvo, bet tiesiog mano poreikiams jo buvo permazhai smile.gif
o kiek ten tu mokamu palatu yra? kuriam aukshte ir kiek kainuoja????

pirmame aukšte 2 berots, ar 3, ir antrame 1. Kaina 200lt 1para mirksiukas.gif
Atsakyti
o jos ten seniai? nes priesh 3 metus ten gimdzhiau, tai net nezhinojau, kad tokios yra.... buvom su vyru 1vietej palatoj 2 aukshte ir niekas jokiu lankymu neribojo...

tiesa, vyrui uz sudedama lovele i para 32 lt reikejo susimoketi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuskusas: 21 gegužės 2009 - 09:56
QUOTE(kuskusas @ 2009 05 21, 10:55)
o jos ten seniai? nes priesh 3 metus ten gimdzhiau, tai net nezhinojau, kad tokios yra.... buvom su vyru 1vietej palatoj  2 aukshte ir niekas jokiu lankymu neribojo...

tiesa, vyrui uz sudedama lovele i para 32 lt reikejo susimoketi smile.gif

tada dar ir nebuvo. Aš irgi prieš 4,5 metų gulėjau vienvietėj su kompanija, o lankymo laiko nebuvo, kada kas norėjo - tada ir ėjo, tik vakare duris užrakindavo.
Atsakyti
QUOTE(kristinap @ 2009 05 21, 11:01)
tada dar ir nebuvo. Aš irgi prieš 4,5 metų gulėjau vienvietėj su kompanija, o lankymo laiko nebuvo, kada kas norėjo - tada ir ėjo, tik vakare duris užrakindavo.

vadinasi shi karta teks paishlaidauti smile.gif) nes prisimenu, kai vyras buvo shalia tai labai labai padejo, nes ash be jo pagalbos net ant kito shono apsiverst negalejau, nes man mazhius bishki per stubura pervazhiavo gimdamas tai dar dabar likutiniai skausmeliai jauchiasi sad.gif
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2009 05 21, 11:53)
vadinasi shi karta teks paishlaidauti smile.gif) nes prisimenu, kai vyras buvo shalia tai labai labai padejo, nes ash be jo pagalbos net ant kito shono apsiverst negalejau, nes man mazhius bishki per stubura pervazhiavo gimdamas tai dar dabar likutiniai skausmeliai jauchiasi sad.gif

nereiškia, kad po antro gimdymo blogai jausies mirksiukas.gif man po pirmo irgi pagalbos reikėjo, o šį kartą viskas super praėjo, bet vyro buvimas šalia nepamaišė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinap @ 2009 05 21, 10:38)
Papildyta:

tai gulėjot pirmame aukšte ir šildėtės virtuvėlėj? nes mums atiteko mokama palata 2ame aukšte, mikrobangės palatoje nebuvo, o vaikščioti žemyn - nei šis nei tas, tai vyras pavalgydavo už ligoninės ribų  ax.gif

Taip, mes gulėjom pirmam aukšte, virtuvėlė buvo už sienos. Greitai gandas nuėjo, kad mes dalinamės ja, tai ėjo būsimos mamytės pas mus ir prašėsi pasišildyti maistą ar vandens užvirinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2009 05 21, 12:42)
Taip, mes gulėjom pirmam aukšte, virtuvėlė buvo už sienos. Greitai gandas nuėjo, kad mes dalinamės ja, tai ėjo būsimos mamytės pas mus ir prašėsi pasišildyti maistą ar vandens užvirinti  blush2.gif

tai ta virtuvėlė ir priklauso visom mokamom palatom, nenorėjot dalintis biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Lavrynka @ 2009 05 20, 22:14)
Geguzes 14 diena RK gime mano mazyle, esu labai dekinga nuostabiai gydytojai - Raguckienei, ir akuserei Maciukovai uz nuostabu darbai ir pagalba atejus musu vaikeliui i pasauli.
Del palatu itt. irgi viskas ciki, paltos didziules dvivetes , lanymo valandos konkrecios , tai gali ilsetis i valias netrukdo lankytojai.Maitina visai skaniai!
Vienu zodziu kaip kurorte pasibuvom ir grizom namo su vaiku ant ranku  4u.gif

Sveikinu su mazyliu soske.gif. O pas mania toks klausimas, ar dare tau klizma ligoninej blush2.gif ? Turejej savo ar jie savo turi, ir kokie reikia?
Atsakyti
QUOTE(kristinap @ 2009 05 21, 12:56)
tai ta virtuvėlė ir priklauso visom mokamom palatom, nenorėjot dalintis biggrin.gif ?

Nea, mes dalinomės su neštukėm, kurios pirmame aukšte gulėjo ir laukė savo lelių biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lenusikas @ 2009 05 21, 14:12)
Sveikinu su mazyliu soske.gif. O pas mania toks klausimas, ar dare tau klizma ligoninej  blush2.gif ? Turejej savo ar jie savo turi, ir kokie reikia?

Man darė savo, bet vyrui liepė nuvažiuot ir nupirkti smile.gif
Atsakyti
shiap daug kas mikrolax uz klizmas laiko, bet jos reikalingos tik po gimdymo, jei viduriai uzhkieteje buna, nes jos tik tiesiaja zharna ishvalo, o priesh gimdyma pageidautina, kad daugiau zharnyno pravalytu, todel ir didesni kiekiai skyschio reikalingi...
Atsakyti