Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė (RK)

QUOTE(sirota @ 2009 06 25, 19:04)
aisku, aciu labai  smile.gif  tai tada gerai, nes as kai ten buvau nuvykus irgi nieko neminejo, bet pastaruoju metu prisiskaitinejau jau visko..  smile.gif
beja, ziuriu mums ta pacia diena terminas gimdyt  smile.gif  gal ten ir susimatysim  4u.gif

gali visko buti smile.gif
bet buk rami del visko, per paskaiteles labai gydytoja nuramino, sake, ko tik reikes, ta duosim, po to jei galesit ir reikes, tai atpirksit. tik sake, butu gerai, jei savo irankius turetumem, nes sake, kad jie "kojas turi" ir kartais pritruksta... doh.gif . o ir paciai maloniau bus. ir palutes i lova irgi sake, kad turetumem, nes daznai neturi. bet cia jau tokie elementarus dalykai, kuriuos ko gero ir taip planuojat pasiimti.
Atsakyti
biggrin.gif
Geras! Kojas turi.... blink.gif
Cia dar kokia sazine reik turet... doh.gif
Aisku, viska vesimes rolleyes.gif
Atsakyti
as taip pat atrodo isidejau visko, ko reiketi gali, tai toks jausmas kad issikraustau... dvi kelionines tates!!! doh.gif
Atsakyti
pas mane tai isejo kuprine, maisas su vaiko rubais ir i gimdykla mazytis maisiukas. ko truks, gales vyras atvezti, gi vis tiek kas diena vaziuos lankyti smile.gif . oi, laukiu nesulaukiu kada jau greiciau viskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2009 06 26, 15:22)
pas mane tai isejo kuprine, maisas su vaiko rubais ir i gimdykla mazytis maisiukas. ko truks, gales vyras atvezti, gi vis tiek kas diena vaziuos lankyti smile.gif . oi, laukiu nesulaukiu kada jau greiciau viskas ax.gif

o tai ka tiksliai ten dejais, kad taip nedaug gavos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sirota @ 2009 06 26, 18:24)
o tai ka tiksliai ten dejais, kad taip nedaug gavos?  smile.gif

pasas ir sodra, prausimosi reikmenys (viskas miniukais), didelis ir mazas ranksluostis, 2 naktiniai, apatiniai 3, kojines 3, liemenele, iklotai, palutes 3, irankiai, pop. ranksluosciai, dregnos serveteles. jei reikes chalato, tai atves vyras, nes tikiuosi, kad liepa bus pakankamai silta ir storu rubu nereikes. ax.gif
maisiuke vaiko rubai. nu dar pakuote pampersu pasiimsiu ir viskas, nezinau ko dar reikia...
o i gimdykla tai palute, vaikui rubai ir pampersas.

minimaliai manau man gavosi:)
Atsakyti
Gimdžiau ir aš RK ir likau visu personalu baisiai patenkinta, kol pagimdžiau, pasikeitė trys daktarų pamainos, tai visi labai rūpestingi buvo ir atliko savo darbą taip kaip turi būti. Važiavau nesitarus ir niekam nemokėjom ax.gif ir didelis didelis ačiū už profesionalų darbą gimdymą priėmusiam personalui thumbup.gif
P.S. man maistelis labai patiko, kadangi aš panašiai valgau, tai man tas maistas buvo labai skanus biggrin.gif
Atsakyti
Ir as jau susikroviau daiktus i ligonine smile.gif
Ir man 2 tases gavosi, vienas maisas i gimdykla, kita kelionine tase su mano daiktais... Reikes dar irankiu ideti. As dar paemiau vyrui rubus, tapkes sau ir jam, tai daiktu tikrai nemazai atrodo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bulbulka.: 26 birželio 2009 - 22:53
tai va, ir as vyrui paemiaus daiktus, pasiemiau chalata i gymdykla, nes sake kad reikes, pasiemiau del visa ko dar viena chalata i palata, nes jei gimdykloj sutepsiu, tai nesinores paskui su tokiu vaiksciot.. i abi tases isidejau vaiko rubeliu... isidejau dvieju dydziu, nes nezinia koks vaikutis bus, o vyras dar is to streso atvestu ne tuos... blush2.gif isidejau net ir rubus grizimui namo... smile.gif
Atsakyti
man gimdykolj prireikė vienkartinių paklodžių trijų, pižamą persivilkti jie davė savo. Tada prireikė vienkartinių tinklinių kelnaičių ir įkloto didesnio razmiero. Kojnyčių ir chalato. Dar vazelino ir vandens. Kleckiukui turėjau du komplektėlius rūbelių 56 ir 62 dydžio, kepurytę, vilnones konytes ir kaldrytę suvyniojimui.
Atsakyti
o man del tu vaikisku rubeliu neaisku g.gif pas mane sliauzinukai su ilgom rankovem, pirstinytes atskirai, gal netiks tokie unsure.gif
koldryte irgi paemiau, per paskaitele minejo, kad geriau savo turet rolleyes.gif
Atsakyti
Visiem nestuke.gif sveiki. Na va ir mes grizom is ligonines, pagimdziau ketvirtadieni savo suneli 4u.gif . Vaziavau nei su kuo nesusitarus, niekam nieko nedavinejom. Personalas buvo superinis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Pagimdziau labai greitai, daktare buvo Grazina Marija Sarupiciene. Labai pasiseke su akusere, labai superine thumbup.gif moteris, bet zinau tik varda Inga. Ji dar paskaitele vede birzialio 17 diena, labai faina ir maloni moteris. Gulejau mokamoj palatoj, tikrai verta tu pinigu 4u.gif ! Likau labai patenkinta tiek personalu, tiek ligonine thumbup.gif thumbup.gif .
Kas turit klausimeliu, klauskit 4u.gif
Atsakyti