Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė (RK)

QUOTE(leyla-la @ 2009 06 23, 17:47)
norejau paklausti ar del to kad vyras nori dalyvauti gimdyme reikia pranesti is anksto, ar galima ta pacia diena, svarbiausia kad jis turetu svarius rubus???? nestuke.gif

Atvaziavau gimdyt kartu su vyru, pries tai su niekuo nesitariau nei del gimdymo nei del vyro. Tik paklause ar vyras turi svarius rubus ir avaline persiaut. Taip kaip zinojom kad ju reikes, viska vyrui paruosiau i atskira maisiuka. Vyrus nuveda i kazkoki perseringimo kambareli, kur jie gali palikt kitus rubus nes jis rakinamas. Tai tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(leyla-la @ 2009 06 23, 17:47)
norejau paklausti ar del to kad vyras nori dalyvauti gimdyme reikia pranesti is anksto, ar galima ta pacia diena, svarbiausia kad jis turetu svarius rubus???? nestuke.gif

Svarbiausia turėti tapkes po lauką nevaiščiotas, nes su batais iš lauko neįleidžia 4u.gif
Atsakyti
Perskaiciau, kad Antakalnio klinikoje kai isnesa leliukus po gimdymo, tai prikisa misinukais doh.gif , ir kol pati nenueni jo pasiimt, tai niekas ir neatnesa. O kaip yra cia su tais dalykais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Margie @ 2009 06 24, 12:04)
Perskaiciau, kad Antakalnio klinikoje kai isnesa leliukus po gimdymo, tai prikisa misinukais  doh.gif , ir kol pati nenueni jo pasiimt, tai niekas ir neatnesa. O kaip yra cia su tais dalykais?  g.gif

Kai pagimdziau, vaika nunese ismaudyt ir tai tevui priziurint, poto visalaik vaikas buvo su manim ir niekas misinuko jam nekiso schmoll.gif Veliau teko vaikui pabut daktaru prieziuroj, tai sesutes prase kad nutraukciau MP i buteliuka, kad jos pamaitintu. Bet kai paaiskejo kad MP truksta, tada jau pasiule trukstama norma damaitint misinuku.
Atsakyti
QUOTE(Margie @ 2009 06 24, 13:04)
Perskaiciau, kad Antakalnio klinikoje kai isnesa leliukus po gimdymo, tai prikisa misinukais  doh.gif , ir kol pati nenueni jo pasiimt, tai niekas ir neatnesa. O kaip yra cia su tais dalykais?  g.gif

as kai buvau paskaitelej, klausiau akuseres ar po cezario, kai ilgam isnesa vaika, ji maitina misinukais. sake, kad TIKRAI ne. nu, reik tiketi, kad atnesa pamaitinti...
Atsakyti
QUOTE(Margie @ 2009 06 24, 12:04)

Iš mūsų net nepaėmė, liepė vyrui nešti ir prie jo akių išmaudė, tada įdavė vėl į rankas ir tada jau pas mane visą laiką buvo 4u.gif
Atsakyti
Nuraminot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Margie @ 2009 06 25, 09:58)
Nuraminot  4u.gif

Labukas,
nugi tikrai atnesa pamaitinti. Man CPO buvo atlika apie 10 val., tai leliuka maitinti gavau 13 val., vakare ir dar 23 val. atnese pamaitinti pries miega. 21 val. pradejau vaikscioti, tai man dar leido pamiegoti ta naktele. Kita ryta jau gavau leliuka visam laikui.
Galbut misunuko ir galejo jam duoti nakti, sito as nzn., negaleciau uzgarantuoti.
Kita vertus, jeigu leliukas viena karteli gaus misinuko, nuo jo jam bus tik lengviau iskakoti mekoniju, kas jam gana sunkiqai sekasi.
Atsakyti
sveikos mamytes! gal kuri zinot, ar RK reikia turet savo epidura, ar ne, nes kituose GN kiek zinau jau reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Margie @ 2009 06 25, 09:58)
Nuraminot  4u.gif

Tiesa dėl leliukų maitinimo, buvo kas man nepatiko...
Naktį mano leliukas man pasirodė labai šiltas tai nuėjau į naujagimių skyrių, kad temperatūrą pamatuotų. Budinčią gydytoją radau miegančią savo kambarėlyje, o leliukų kambaryje gulėjo du, vienam buvo padėtas prie burnytės buteliukas. Tai kažkaip pamaniau, kad jei be priežiūros jis valgo, tai gali paspringti g.gif
Atsakyti
QUOTE(sirota @ 2009 06 25, 17:49)
sveikos mamytes! gal kuri zinot, ar RK reikia turet savo epidura, ar ne, nes kituose GN kiek zinau jau reikia  ax.gif

per paskaitele sake, kad jokiu medicininiu dalyku tureti nereikia, jie duos viska savo, o po to gali paprastyi atpirkti bent kazka, jei yra galimybes. bet jei siuo metu turi pakankamai, tai ir neprasys atpirkti netgi.
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2009 06 25, 17:10)
per paskaitele sake, kad jokiu medicininiu dalyku tureti nereikia, jie duos viska savo, o po to gali paprastyi atpirkti bent kazka, jei yra galimybes. bet jei siuo metu turi pakankamai, tai ir neprasys atpirkti netgi.

aisku, aciu labai smile.gif tai tada gerai, nes as kai ten buvau nuvykus irgi nieko neminejo, bet pastaruoju metu prisiskaitinejau jau visko.. smile.gif
beja, ziuriu mums ta pacia diena terminas gimdyt smile.gif gal ten ir susimatysim 4u.gif
Atsakyti