Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė (RK)

QUOTE(Lenusikas @ 2009 06 16, 21:52)
Na tai sekmes tau, ir stipribes 4u.gif  mirksiukas.gif . Lauksim geru ziniu wub.gif

Na vat ir po visko...neteko penktadienio susilaut, treciadieni ryte skube tvarka nulekiau i RK ir pagimdziau ax.gif , prispire tongue.gif . Tai vat vaziavau nesitarus, pataikiau ant Gražinos Marijos Šarupičiene...na ka apie ja pasakit...net nezinau, prieme apziurejo, pagimdziau...gal nelabai turiu ka pasakit, kad nedaviau jei galimibes kasko daug sprest, nes atvaziavau 6.15 su 8 cm, kai ji mate apziurejo lipant nuo kedes nubego vandenis 6.30 as gimdykloi, 6.55 jau turiu savo suneli tongue.gif . Labiau teko bendraut su akusere, o vat pavardes nezinau, nes nebuvo jinai perikabinus sao pazimejimo, na tauna gal 35-40 metu moterele, pilnute, visai nieko, gal pavargus po 24 val budejimo, tai tai viena karta subambejo kaska, bet taip poka kart ir zuikuciu, vaikuciu pavadino, jei kaskam svarbu...nes as ir be ju isgivenciau tongue.gif . Klausimas del klizmos atpuole...tipo nenori gi tualete vaiko palikt...epiduro kaip ir nebuvo kada leist, tai ir neturejau progos nusprest...Vienintelis kas nepatiko, patingejo prakirpt, nors numeciau taip sakant namioka...tai teko plist, ir siuvo skausmingai doh.gif , bet tai man atpildas uz greita gimdyma tongue.gif .
Personalas patiko, ipac patiko vaiko gyd ie sesutes, jaunutes ir malonios, viska paaiskina parodo...
Na del Suckel, tai nei isigandau, nei nustebau, nes buvau ispeta...kaip kareivinese, visos atsigulet...nuenet, praskietes...paciupineja...pasako kas ka daro blogai...ir posta toliau...Beja jei ko paklausi, atsako...

Na kol kas tiek, jei kas domona klauskit, einu pas mazuli mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LiolikP @ 2009 06 19, 19:54)
Na vat ir po visko...neteko penktadienio susilaut, treciadieni ryte skube tvarka nulekiau i RK ir pagimdziau  ax.gif , prispire  tongue.gif . Tai vat vaziavau nesitarus, pataikiau ant Gražinos Marijos Šarupičiene...na ka apie ja pasakit...net nezinau, prieme apziurejo, pagimdziau...gal nelabai turiu ka pasakit, kad nedaviau jei galimibes kasko daug sprest, nes atvaziavau 6.15 su 8 cm, kai ji mate apziurejo lipant nuo kedes nubego vandenis 6.30 as gimdykloi, 6.55 jau turiu savo suneli  tongue.gif . Labiau teko bendraut su akusere, o vat pavardes nezinau, nes nebuvo jinai perikabinus sao pazimejimo, na tauna gal 35-40 metu moterele, pilnute, visai nieko, gal pavargus po 24 val budejimo, tai tai viena karta subambejo kaska, bet taip poka kart ir zuikuciu, vaikuciu pavadino, jei kaskam svarbu...nes as ir be ju isgivenciau tongue.gif . Klausimas del klizmos atpuole...tipo nenori gi tualete vaiko palikt...epiduro kaip ir nebuvo kada leist, tai ir neturejau progos nusprest...Vienintelis kas nepatiko, patingejo prakirpt, nors numeciau taip sakant namioka...tai teko plist, ir siuvo skausmingai  doh.gif , bet tai man atpildas uz greita gimdyma  tongue.gif  .
Personalas patiko, ipac patiko vaiko gyd ie sesutes, jaunutes ir malonios, viska paaiskina parodo...
Na del Suckel, tai nei isigandau, nei nustebau, nes buvau ispeta...kaip kareivinese, visos atsigulet...nuenet, praskietes...paciupineja...pasako kas ka daro blogai...ir posta toliau...Beja jei ko paklausi, atsako...

Na kol kas tiek, jei kas domona klauskit, einu pas mazuli  mirksiukas.gif

Oj na tai sveikinu clap.gif clap.gif 4u.gif ! o kaip del palatos, kurioj gulejai? tu dar ligoninei ar jau namuo paleido?
Atsakyti
Sveikinu! Baltai pavydziu thumbup.gif drinks_cheers.gif
Mano svajones gimdymas - nuvaziuot i ligonine su 8cm, kad kuo maziau ten kankintis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(LiolikP @ 2009 06 19, 20:54)
Na vat ir po visko...neteko penktadienio susilaut, treciadieni ryte skube tvarka nulekiau i RK ir pagimdziau  ax.gif , prispire  tongue.gif . Tai vat vaziavau nesitarus, pataikiau ant Gražinos Marijos Šarupičiene...na ka apie ja pasakit...net nezinau, prieme apziurejo, pagimdziau...gal nelabai turiu ka pasakit, kad nedaviau jei galimibes kasko daug sprest, nes atvaziavau 6.15 su 8 cm, kai ji mate apziurejo lipant nuo kedes nubego vandenis 6.30 as gimdykloi, 6.55 jau turiu savo suneli  tongue.gif . Labiau teko bendraut su akusere, o vat pavardes nezinau, nes nebuvo jinai perikabinus sao pazimejimo, na tauna gal 35-40 metu moterele, pilnute, visai nieko, gal pavargus po 24 val budejimo, tai tai viena karta subambejo kaska, bet taip poka kart ir zuikuciu, vaikuciu pavadino, jei kaskam svarbu...nes as ir be ju isgivenciau tongue.gif . Klausimas del klizmos atpuole...tipo nenori gi tualete vaiko palikt...epiduro kaip ir nebuvo kada leist, tai ir neturejau progos nusprest...Vienintelis kas nepatiko, patingejo prakirpt, nors numeciau taip sakant namioka...tai teko plist, ir siuvo skausmingai  doh.gif , bet tai man atpildas uz greita gimdyma  tongue.gif  .

Didžiausi sveikinimai clap.gif
Atsakyti
Na vat ir po visko..

sveikinimai 4u.gif

QUOTE(musik @ 2009 06 19, 22:10)
Sveikinu! Baltai pavydziu  thumbup.gif  drinks_cheers.gif
Mano svajones gimdymas - nuvaziuot i ligonine su 8cm, kad kuo maziau ten kankintis  bigsmile.gif

mano irgi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos esamos ir busimos mamos 4u.gif
kadangi gimdziau RK,tai laikas nuo laiko paskatineju sita temele. Maciau,kad kilo "gincas" del mokejimu. Kiekvienas duoda tiek kiek gali,juk mokat vistiek jau po visko tongue.gif yra kas gali moket ir 1000 todel,manau nerekia del to pust akiu mirksiukas.gif o kas tiek negali,moka 100 litu. taip,kad labai nepergyvenkit,juk daktarai pastys mato ir supranta,kokia sunki pas visus situacija..mes sesutem nunesem laukneseli su sampanu ir sakociu.Buvo labai patenkintos thumbup.gif
Ir jus taip nepergyvenkit del palatu.Jus patikekit,kai gims jusu mazuliai,jum bus taip dzin kur jus gulit.Nes tik savo mazuli pries akis matysit.As gulejau palatoj,kur buvo kriaukle,bet nebuvo silto vandens,o jo labai ir nereikia,yra serveteliu siais laikais.O ir mazuliai nekakina taip kaip veliau kakins lotuliukas.gif nebuvo ir tos naktines lempeles kazkodel g.gif kazkaip prasisukau...
As labai puikiai atsimenu kaip man viskas buvo svarbu kai buvau nestuke.gif vienu metu SB buvau pareiskus,kad negimdysiu niekur kitur tik BAK'e doh.gif lotuliukas.gif bet paskui atsisuko smegenai i vieta..taip,kad zinokit tikrai bus viskas gerai mirksiukas.gif
Visom gero ir lengvo gimdymo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kincioskis @ 2009 06 17, 18:35)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  vadinasi as labai nusipiginau,nors man ir cezari dare... tongue.gif kur kas pigiau galiu pasakyti...aisku daviau tik po visko,pries man didziausia nesamone...ir daktaras turetu tureti sazines imdamas pries fakta...o jei kazkas tfu tfu tfu nenusisektu grazintu suma???? blink.gif

Tai mes irgi davem po, nors nebuvom susitare. O pasirodo visai be reikalo davem,nes visos bedos pradejo listi po kazkur dvieju dienu....
Atsakyti
QUOTE(Panelee @ 2009 06 20, 18:43)
Tai mes irgi davem po, nors nebuvom susitare. O pasirodo visai be reikalo davem,nes visos bedos pradejo listi po kazkur dvieju dienu....

Mes davėm taip pat po, bet prieš viską pasakėm, kad duosim, tai net nežinau ar kuo skyrėsi priežiūra g.gif Šiaip matyt ramiau buvo biggrin.gif
Mes tai stipriai permokėjom kaip paaiškėjo paskui blush2.gif Bet dabar galvoju, kad tokioj situacijoj nieko negaila, svarbu, kad sveiki augam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2009 06 21, 08:44)
Mes davėm taip pat po, bet prieš viską pasakėm, kad duosim, tai net nežinau ar kuo skyrėsi priežiūra  g.gif  Šiaip matyt ramiau buvo  biggrin.gif
Mes tai stipriai permokėjom kaip paaiškėjo paskui  blush2.gif  Bet dabar galvoju, kad tokioj situacijoj nieko negaila, svarbu, kad sveiki augam  4u.gif

Dabar kai pagalvoju, ir mums reikejo duoti suprasti,kad atsilyginsim... Zinoma svarbiausia, kad esate sveiki 4u.gif
Atsakyti

Oho kaip greitai bigsmile.gif
Atsakyti
Aciu visiem uz sveikinimus bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

QUOTE(Lenusikas @ 2009 06 19, 22:04)
o kaip del palatos, kurioj gulejai? tu dar ligoninei ar jau namuo paleido?

Na s tai paprastoi gulejau palatoi 11, dviviete, pirma nakti vieni buvom, o antra kaimine pagulde...seip normaliai...yra ten gi ir tu mokamu, na dusas, atskiras, telikas...nors kai tik pora dienu gulejau tai to teloko jokio poreikio nebuvo, vyras kartu negulejo, nes vyresnelis namie...o dusas, seip ir bendras vysai pakenciamas...Na vat maistas tai valgomas, bet sunkiai, ir nelabai ziuri kad maitinancios, atlesa ta ka gal ir nelabai maitinanciom galima...bet tai "meloci zizni" tongue.gif
Atsakyti
norejau paklausti ar del to kad vyras nori dalyvauti gimdyme reikia pranesti is anksto, ar galima ta pacia diena, svarbiausia kad jis turetu svarius rubus???? nestuke.gif
Atsakyti