Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė (RK)

QUOTE(kincioskis @ 2009 06 17, 18:35)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  vadinasi as labai nusipiginau,nors man ir cezari dare... tongue.gif kur kas pigiau galiu pasakyti...aisku daviau tik po visko,pries man didziausia nesamone...ir daktaras turetu tureti sazines imdamas pries fakta...o jei kazkas tfu tfu tfu nenusisektu grazintu suma???? blink.gif

Prieš ir neima 4u.gif
Atsakyti
Tai vat, kad pries ir neima. O as klausinejausi kitu busimu mamyciu, kiek kainuoja, ir tik is pagimdziusiuju ivardino tokias sumas. Skirtingose ligoninese skirtingos stafkes, as pati nesitariau ir tokiu pinigu tikrai, kad nedaviau. Kai pirmaja gimdziau kainavo zymiai pigiau. O nuo situ pinigu man paciai akys ant kaktos issoko, o pagimdziusi klausiu kitu mamu kiek pvz jos mokejo, ir jos sake, kad iki 1500 Lt. Na cia buvo 2008-11 men, gal siuo metu kainos yra kritusios, juolab KRIZE siuo laiku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaistesl @ 2009 06 17, 19:19)
Tai vat, kad pries ir neima. O as klausinejausi kitu busimu mamyciu, kiek kainuoja, ir tik is pagimdziusiuju ivardino tokias sumas. Skirtingose ligoninese skirtingos stafkes, as pati nesitariau ir tokiu pinigu tikrai, kad nedaviau. Kai pirmaja gimdziau kainavo zymiai pigiau. O nuo situ pinigu man paciai akys ant kaktos issoko, o pagimdziusi klausiu kitu mamu kiek pvz jos mokejo, ir jos sake, kad iki 1500 Lt. Na cia buvo 2008-11 men, gal siuo metu kainos yra kritusios, juolab KRIZE siuo laiku  ax.gif

tai cia sakau jei neturi kur pinigu det doh.gif atsilygint tai nereiskia moket tusktancius blink.gif
Atsakyti
mano supratimu atsilyginimas yra tortukas, sausainiai, geles, na gal nedidelis vokelis bet ne tukstanciai... doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaistesl @ 2009 06 17, 20:19)
Tai vat, kad pries ir neima. O as klausinejausi kitu busimu mamyciu, kiek kainuoja, ir tik is pagimdziusiuju ivardino tokias sumas. Skirtingose ligoninese skirtingos stafkes, as pati nesitariau ir tokiu pinigu tikrai, kad nedaviau. Kai pirmaja gimdziau kainavo zymiai pigiau. O nuo situ pinigu man paciai akys ant kaktos issoko, o pagimdziusi klausiu kitu mamu kiek pvz jos mokejo, ir jos sake, kad iki 1500 Lt. Na cia buvo 2008-11 men, gal siuo metu kainos yra kritusios, juolab KRIZE siuo laiku  ax.gif

Na gal cia tokios sumos, kai tariesi isanksto su konkreciu gydytoju, kuris tave priziures pries gimdyma ir priims vaikeli g.gif , nes as irgi girdejau, kad kai kurios mokejo po 1000 lt doh.gif tik nezinau kurioj lygoninej. Bet as vaziavau i RK tikrai nesitarus su jokia gydytoja schmoll.gif ir daktaru elgesys mano gimdymo metu manau nieko nesiskire nuo kitu, prieziura irgi. Atsilyginau po gimdymo ir tikrai palyginus su mineta suma simboliskai ax.gif
Atsakyti
Planuoju gimdyti pas gyd. Diana Petrauskiene, gal kas ka galit pasakyti apie sita gydytoja?
Atsakyti
Sveikos,
na va as jau pagimdziau kazkodel paskutine minute nusprendziau vaziuoti i vilniaus gimdymo namus.
Sekmingo nesiojimo visoms nestuke.gif ,
lengvo ir greito gimdymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inieska @ 2009 06 18, 22:50)
Sveikos,
na va as jau pagimdziau kazkodel paskutine minute nusprendziau vaziuoti i vilniaus gimdymo namus.
Sekmingo nesiojimo visoms nestuke.gif ,
lengvo ir greito gimdymo 4u.gif

tai dideliausi sveikinimai!!! aukit sveiki dideli ramus ir laimingi ir kad jokie valdzhios "didieji protai" vaikuchio piniguchiu neatimtu 4u.gif o lyginant VGN ir RK yra esminiai skirtumai ar nelabai?
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2009 06 19, 08:43)
tai dideliausi sveikinimai!!! aukit sveiki dideli ramus ir laimingi ir kad jokie valdzhios "didieji protai" vaikuchio piniguchiu neatimtu  4u.gif o lyginant VGN ir RK yra esminiai skirtumai ar nelabai?

aciu
del skirtumu negaleciau pasakyt nes rk buvau tik karta, bet tikrai nesigailiu kad gimdziau vng, personalas ten labai fainas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inieska @ 2009 06 19, 11:41)
aciu
del skirtumu negaleciau pasakyt nes rk buvau tik karta, bet tikrai nesigailiu kad gimdziau vng, personalas ten labai fainas thumbup.gif

na ir teisingai! svarbiausia, kad dukryte ir mamyte sveikos ir laimingos smile.gif 4u.gif
Atsakyti
MAn tai RK labai patiko. Tikrai antra karta ten pat gimdydziau. O svarbiausia, kad personalas man labai paslaugus pasirode thumbup.gif
Atsakyti
Na mamytes konkreciau prasom... su kuo taretes ir kiek mokejot, please!!!
O tos cia minimos sumos tai man kazkokios ispustos, uz ka cia tiek? Nesamone! Tai jei po tiek kiekviena diena tai milionieriai butu tie daktarai o juk tokie nera. Be to krize dabar ir niekas nesimeto tokiais pinigais.
Dar jei nesunku parasykite apie mokamas palatas, kiek ju? kiek kainuoja? ir t.t.
Atsakyti