QUOTE(kuskusas @ 2009 06 13, 08:13)
ir dar norejua pasakyti apie vaikuchio priezhiura ir su ja susijusia informacija... [...]
kai laukiausi pirmąsyk ir aš daug info skaičiau, kursus lankiau ir teoriškai pasikausčiusi nuvažiavau. Bet kai šalia teorijos dar ir praktiškai parodo (pvz. kaip viena ranka vaikutį laikyti, kita užpakaliuką jam plauti, ar kaip bambuką leliaus išvalyti, ar kaip išsimasažuoti krūtis kai pradeda guzuotis ir skauda taip, kad sienom lipti norisi, ir t.t.), va tokie dalykai yra labai svarbūs.
Visa tai RK parodys, net neabejoju.
Bet psichologiškai smegenų ten niekas neplauna (čia vėlgi lyginu su VGN).
Nežinau, gal kitos nuo pradžios iki galo būna stiprios, kaip uolos, bet aš po gimdymo kokią savaitę kaip nesavau jaučiausi. Todėl tas psichologinis spaudimas tada man buvo į naudą (žinoma, tik dabar taip kalbu, prieš porą metų maniau, kad į VGN niekad negrįšiu).
O apsišviesti prieš gimdymą būtina. Kuo daugiau info turėsit, tuo lengviau atsirinksit, kas tinka jums ir jūsų kūdikiams.
QUOTE(Lenusikas @ 2009 06 13, 15:56)
Bet kaip idomu, toks ispudis kad RK dirba tik Puziene ir Raguckienie . Niejaugi nekas pas kitu gid. negymde,paviziui as planujiu gimdyt pas daktare Sakalauskaite . Girdejau apie ja labai daug geru zuodziu .
kol gulėjau vizitavo mane kelios jaunos, malonios gydytojos, o rytais gyd. Suckel (ar kokia jos pavardė, nespėjau gerai įžiūrėti). Pastaroji griežtoka, bet tikrai ne baubas. Kaip ir Raguckienė ar Puzienė.
QUOTE(Bulbulka. @ 2009 06 14, 22:34)
Na va, dabar pasimeciau
Buvau nusprendus gimdyt RK, draugiu atsiliepimai labai geri buvo, sitoj temoj irgi neblogi, o paskutiniu metu labai jau daug negero....
Planavau vaziuoti nesitarus, ziureti pagal situacija, o dabar pradejau labai bijot
Buvau nusprendus gimdyt RK, draugiu atsiliepimai labai geri buvo, sitoj temoj irgi neblogi, o paskutiniu metu labai jau daug negero....
Planavau vaziuoti nesitarus, ziureti pagal situacija, o dabar pradejau labai bijot
Nieko nebijok irdaryk, kaip esi suplanavusi. Daug kas priklauso nuo tavo lūkesčių. Jei tikiesi, kad aplink tave ir tavo leliuką personalas šokinės, tai gali ir nusivilti. O normalią/profesionalią priežiūrą gausi tikrai.
QUOTE(MERENGE @ 2009 06 15, 08:44)
Aš kodangi esu optimistė, tai vistiek varysiu į RK nesitarus ir tikiuosi viskas baigsis laimingai. O čia kiek žmonių tiek nuomonių ir neigiami komentarai tik apie kelias gydytojas, o kadangi ligoninėje dirba ir daugiau persnalo tai manau pakliūti pas kitą daktarą yra šansų, o jei ir ne pas kitą, tai svarbiausiai nusiteikti geriausiam ir viskas bus gerai. Juk ir kitose ligonnėse visokių pasitaiko, tai kur garantija, kad nuvažiavus į kitą ligoninę nepakliūsi pas kokį blogesnį daktariuką.
Gimdyme, kaip ir kitose srityse yra dalis sėkmės. Ir nieko čia nepadarysi.