Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė (RK)

QUOTE(zhydelka @ 2009 06 12, 15:04)
va butent, man irgi atrodo, kad visa laika priziurejusi gydytoja geriau zino koks yra terminas, o ne pirma karta apziurejusi gydytoja sugalvojusi nukelti gimdymo data ax.gif

ir man dar vat toks klausimas pasistojo o kodel ji butent nukelineja tuos terminus jai tai kas is to? g.gif jaucia malonuma matydama zalius vandenis? biggrin.gif aisku juokas juokais nu bet niekur kitur nelinke leist pernesiot kaip tik sita gydytoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(inieska @ 2009 06 12, 14:38)
ir man dar vat toks klausimas pasistojo o kodel ji butent nukelineja tuos terminus jai tai kas is to? g.gif  jaucia malonuma matydama zalius vandenis? biggrin.gif aisku juokas juokais nu bet niekur kitur nelinke leist pernesiot kaip tik sita gydytoja g.gif

Siūlau keisti daktarą smile.gif , pačiai bus ramiau ir vaikas nepatirs ką reiškia žali vandenys. Gerų specų RK į valias. bigsmile.gif Sėkmės
Atsakyti
QUOTE(vaival @ 2009 06 12, 16:01)
Siūlau keisti daktarą smile.gif , pačiai bus ramiau ir vaikas nepatirs ką reiškia žali vandenys. Gerų specų RK į valias.  bigsmile.gif  Sėkmės

bet tai kaip papult ant kito gydytojo apeinant puziene???? g.gif
ji ne mano daktare as tik konsultacijoj buvau tai kokas ramu tik labai daug klausimu iskyla g.gif
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2009 06 12, 14:44)
tai tau gal verta su kokiu daktaru atskirai tartis, jam pamoketi ir ishsakyti savo lukeschius... kai zhinos kad finigeliais kvepia ir jo atsakomybe, tai gal kitaip elgsis ir neleis vandenim "suzhydeti"
ish pradzhiu labai bijojau pas raguckiene patekti, bet dabar labiau pas puziene bijau  blink.gif

Gimdžiau pas Raguckienę, nesicackina, bet labai profesionaliai sureagavo į eksta situaciją ir jos dėka mano sūnelis sveikas biggrin.gif Esu be galo jai dėkinga 4u.gif

QUOTE(LiolikP @ 2009 06 12, 15:19)
Geras...tai tipo ji geraiu iseina zino kkoks tavo mm ciklas...nesanone...o idomu, RK tik Ta nelemta Puziene priima, ar galima ir pas kita patekt... g.gif

Priėmimo valandomis priiminėja Puzienė, atvažiavus kitu metu priims budintis gydytojas.

QUOTE(inieska @ 2009 06 12, 15:38)
ir man dar vat toks klausimas pasistojo o kodel ji butent nukelineja tuos terminus jai tai kas is to? g.gif  jaucia malonuma matydama zalius vandenis? biggrin.gif aisku juokas juokais nu bet niekur kitur nelinke leist pernesiot kaip tik sita gydytoja g.gif

Ligonionėje girdėjau pletką, kad už CP ligoninė gauna daugiau pinigų... Nors aš manau, kad tai sunkiai tikėtina g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neraitė: 12 birželio 2009 - 15:21
QUOTE(Neraitė @ 2009 06 12, 16:20)
Gimdžiau pas Raguckienę, nesicackina, bet labai profesionaliai sureagavo į eksta situaciją ir jos dėka mano sūnelis sveikas  biggrin.gif  Esu be galo jai dėkinga  4u.gif
Priėmimo valandomis priiminėja Puzienė, atvažiavus kitu metu priims budintis gydytojas.
Ligonionėje girdėjau pletką, kad už CP ligoninė gauna daugiau pinigų... Nors aš manau, kad tai sunkiai tikėtina  g.gif

tai dar geriau tegu tik daro man ta cp bile i termina isokciau bigsmile.gif
Atsakyti
Nu va, mamaitės, grįžau ir aš su mažyliu namo.
RK buvo atliktas planinis CP, tai galiu pasidalinti savo patirtimi.

Visų pirma apie mano lūkesčius: man svarbiausia buvo, kad profesionaliai atliktų operaciją ir prižiūrėtų mano mažylį bei mane po operacijos.
Ką norėjau, tą ir gavau.
Esu visai patenkinta RK personalo profesionalumu. Operavo Puzienė ir su ja dirbanti komanda. prižiūrėjo kitas personalas (kasdien pamainos keitėsi).
Pooperacinėje priežiūra nuostabi. Pogimdyvinėse palatose buvo visko, bet jei nepasiūlydavo ar nepasidomėdavo mano reikalais, pati eidavau, klausdavau, prašydavau ir gaudavau (zysti tikrai niekam nieko nereikėjo, bartis juolab).
Leliukų skyriaus personalas irgi kaip koks: buvo labai šaunių seselių, kurios ir neprašytos patarimus dalindavo. O buvo tokių, kad reikėjo už liežuvio traukti, kad kažką išgirstum. Bet labai rūškanų minų nemačiau ir, kaip minėjau, gavau ko man reikėdavo.

Bet, kadangi turiu su kuo lyginti, (prieš 2m gimdžiau VGN), galiu drąsiai sakyti, kad pirmąjį kartą geriau gimdyti VGN vien dėl to, kad labai daug info suteikia apie vaiko priežiūrą, natūralų maitinimą ir pan. Nori, nenori pamoko.
RK irgi info suteikia, bet ne taip intensyviai ir atkakliai. Ir tai priklauso nuo personalo.
Kai turi pirmagimį, dažnai ir pati nežinai, ko klausti, kuo domėtis. Todėl, jei personalas tingi pats aiškinti, laukia klausimų, o tu jų nemoki suformuluoti, liksi nieko nesužinojęs.

O svarbiausia, atsiminkit - jūs esat savo kūdikių MAMOS ir turit pilną teisę į info apie savo kūdikius ir save pačią. Todėl atkakliai viskuo domėkitės - kas, kodėl, kaip daroma.
Sėkmės visoms mirksiukas.gif
Papildyta:
Tiesa, važiavau nesitarusi.
Nuvažiavau į konsultaciją. Po apžiūros patvirtino, kad rekomenduojamas planinis CP ir pasiūlė gultis į ligoninę. Vieną rytą atsiguliau, kitą rytą operavo. Dar po 3 parų išleido namo.
Atsakyti
QUOTE(inieska @ 2009 06 12, 15:28)
tai dar geriau tegu tik daro man ta cp bile i termina isokciau  bigsmile.gif

Nuvažiuok kokį vakarą (pasakyk, kad jauti mažiau judesius), tikrai užrašys vaisiaus širdies tonus ir vertins budintis gydytojas, gali tuo metu ir pradėti ramiai tartis. Gali pasidomėti dar akušerių kada koks daktaras (kuris tau labiau prie širdies budi) ir atvykti per jo budėjimą ir kalbėtis.
Štai ir visos paslaptys. Gero nešiojimo ir laimingos pabaigos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inieska @ 2009 06 12, 16:28)
tai dar geriau tegu tik daro man ta cp bile i termina isokciau  bigsmile.gif

Kaip supratau dėl to ir tempia virš termino, kad moterys pačios nepagimdytų didelių kūdikių g.gif Bet čia kaip iš fantastikos filmo kokio biggrin.gif
Nors aš irgi turėjau baimės, kad dar kelios dienelės ir reikės operacijos, o labai norėjau gimdyti pati smile.gif
Atsakyti
sveikutes mamytes ir dar nestuke.gif noriu paklausti girdejau tai kad dabar visur gymdymas yra mokamas...kaip čia suprast. jei aš važiosiu nesitarus tai vistiek reikia su savim pinigų turet ar kaip??? patarkit kas jau pagimdet dekui ax.gif
Atsakyti
kliopka, nereikia turėti jokių pinigų, tave privalo priimti ir suteikti reikiamą pagalbą mirksiukas.gif O tada jau kai kurie pacientai "atsidėkoja" pinigais ar kitkuo arba nebūtinai.
Dar gali tartis su konkrečiu gydytoju, kad per tavo gimdymą atvažiuotų, tokiu atveju tu įsipareigoji atsiskaityti pinigėliais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinap @ 2009 06 11, 09:57)
jei atvaziuosi po 14:30 ar tais 15:30 šlagbaumas bus jau pakeltas ir įvažiuoti galėsit wink.gif

QUOTE(wizardry @ 2009 06 11, 11:05)
anksti ryte taip pat pakeltas buna  mirksiukas.gif

o jei savaitgalį atvažiuosiu, kaip tada su parkavimu? kokia situacija?
Atsakyti
Raganiute dekui už atsakymą
Atsakyti