Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė (RK)

QUOTE(Neraitė @ 2009 06 12, 14:30)
Jei pernešiosi tai jos neišvengsi, ji priiminėja nėštukes. Galiu garantuot, kad datą kitą suskaičiuos... Man buvo nustatyta balandžio 17, ji nustatė gegužės 12  blink.gif Jau kai gimė buvo pernešiotas, vandenys žali... Net nenoriu isivaizduot kas būtų dar po 2 sav...
Bet CP girdėjau ji daro l. gerai  bigsmile.gif

o RK tokios praktikos netaiko, jei planinis cezaris, kad susitarti dar iki saremiams prasidedant. ten pvz kokia 39 savaite ir pan?nes gal man tada net neverta planuoti ten gimdyti, jei jau sitaip...
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2009 06 12, 13:38)
o RK tokios praktikos netaiko, jei planinis cezaris, kad susitarti dar iki saremiams prasidedant. ten pvz kokia 39 savaite ir pan?nes gal man tada net neverta planuoti ten gimdyti, jei jau sitaip...

Patariu laukti iki 40 sav. Dar savaitę miegoti kiek nori labai vertinga biggrin.gif
Atsakyti
nu blyn skaitau skaitau ir vis mastau kaip cia taip g.gif
papasakosiu kaip man yra:
turiu tris terminus doh.gif pagal mmm turetu galutinis terminas but birzelio 15, pagal genetike birzelio 24 o pagal pirma echo ir pagal gine pas kuria lankausi visa nestuma terminas liepos 5 (nesutapimai tokie del to kad ziauriai nereguliarus ciklas buvo). pirmadieni apsilankiau rk prieme Puziene papasakojau visa istorija apie save nu ir sako tau terminas birzelio 24 blink.gif tai kaip ir mano atveju iseitu kad ji nelinkusi manes leist pernesiojimui g.gif
isvis ten toks reikalas kad jie laikosi politikos kad normalus nestumas yra ne 40 savaiciu kaip visur o 42 blink.gif
tai vat daba ir metausi ka daryt g.gif norejau ten labai gimdyt bet jai ten tikrai temps iki zaliu vandenu tai jau soris per sunkiai pastojau kad pabaigoje elgciausi neatsakingai ir rizikuociau.
turbut lauksiu 24 dienos o jai ne tada jai jau jie sakys kad nesiojam toliau mausiu i kitus gimdymo namus g.gif
Atsakyti
QUOTE(inieska @ 2009 06 12, 14:36)
turiu tris terminus doh.gif  pagal mmm turetu galutinis terminas but birzelio 15, pagal genetike birzelio 24 o pagal pirma echo ir pagal gine pas kuria lankausi visa nestuma terminas liepos 5 (nesutapimai tokie del to kad ziauriai nereguliarus ciklas buvo). pirmadieni apsilankiau rk prieme Puziene papasakojau visa istorija apie save nu ir sako tau terminas birzelio 24  blink.gif tai kaip ir mano atveju iseitu kad ji nelinkusi manes leist pernesiojimui g.gif
isvis ten toks reikalas kad jie laikosi politikos kad normalus nestumas yra ne 40  savaiciu kaip visur o 42 blink.gif
tai vat daba ir metausi ka daryt g.gif  norejau ten labai gimdyt bet jai ten tikrai temps iki zaliu vandenu tai jau soris per sunkiai pastojau kad pabaigoje elgciausi neatsakingai ir rizikuociau.
turbut lauksiu 24 dienos o jai ne tada jai jau jie sakys kad nesiojam toliau mausiu i kitus gimdymo namus g.gif

Man skaičiavo, kad ciklas trunka 37 dienas... Ir niekaip jos neįtikinau, kad mano ciklas 28 dienos , ir kad pagal jos skaičiavimus aš neturėjau nuo ko pastoti biggrin.gif
Ir išvis man labai keista kaip ji nustatinėja naujus terminus, gydytoja pas kurią lankiausi iki nėštumo ir viso nėštumo metu manau geriau žino, beto visokie echo... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neraitė: 12 birželio 2009 - 13:43
QUOTE(inieska @ 2009 06 12, 14:36)
turiu tris terminus doh.gif  pagal mmm turetu galutinis terminas but birzelio 15, pagal genetike birzelio 24 o pagal pirma echo ir pagal gine pas kuria lankausi visa nestuma terminas liepos 5 (nesutapimai tokie del to kad ziauriai nereguliarus ciklas buvo). pirmadieni apsilankiau rk prieme Puziene papasakojau visa istorija apie save nu ir sako tau terminas birzelio 24  blink.gif tai kaip ir mano atveju iseitu kad ji nelinkusi manes leist pernesiojimui g.gif
isvis ten toks reikalas kad jie laikosi politikos kad normalus nestumas yra ne 40  savaiciu kaip visur o 42 blink.gif
tai vat daba ir metausi ka daryt g.gif  norejau ten labai gimdyt bet jai ten tikrai temps iki zaliu vandenu tai jau soris per sunkiai pastojau kad pabaigoje elgciausi neatsakingai ir rizikuociau.

tai tau gal verta su kokiu daktaru atskirai tartis, jam pamoketi ir ishsakyti savo lukeschius... kai zhinos kad finigeliais kvepia ir jo atsakomybe, tai gal kitaip elgsis ir neleis vandenim "suzhydeti"
ish pradzhiu labai bijojau pas raguckiene patekti, bet dabar labiau pas puziene bijau blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuskusas: 12 birželio 2009 - 13:47
QUOTE(Neraitė @ 2009 06 12, 15:41)
Man skaičiavo, kad ciklas trunka 37 dienas... Ir niekaip jos neįtikinau, kad mano ciklas 28 dienos , ir kad pagal jos skaičiavimus aš neturėjau nuo ko pastoti  biggrin.gif
Ir išvis man labai keista kaip ji nustatinėja naujus terminus, gydytoja pas kurią lankiausi iki nėštumo ir viso nėštumo metu manau geriau žino, beto visokie echo...  g.gif

va butent, man irgi atrodo, kad visa laika priziurejusi gydytoja geriau zino koks yra terminas, o ne pirma karta apziurejusi gydytoja sugalvojusi nukelti gimdymo data ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2009 06 12, 14:44)
tai tau gal verta su kokiu daktaru atskirai tartis, jam pamoketi ir ishsakyti savo lukeschius... kai zhinos kad finigeliais kvepia ir jo atsakomybe, tai gal kitaip elgsis ir neleis vandenim "suzhydeti"
ish pradzhiu labai bijojau pas raguckiene patekti, bet dabar labiau pas puziene bijau  blink.gif

O kodel pas Raguckiene bijojot? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2009 06 12, 14:41)
Man skaičiavo, kad ciklas trunka 37 dienas... Ir niekaip jos neįtikinau, kad mano ciklas 28 dienos , ir kad pagal jos skaičiavimus aš neturėjau nuo ko pastoti  biggrin.gif
Ir išvis man labai keista kaip ji nustatinėja naujus terminus, gydytoja pas kurią lankiausi iki nėštumo ir viso nėštumo metu manau geriau žino, beto visokie echo...  g.gif

Geras...tai tipo ji geraiu iseina zino kkoks tavo mm ciklas...nesanone...o idomu, RK tik Ta nelemta Puziene priima, ar galima ir pas kita patekt... g.gif
Atsakyti
QUOTE(LiolikP @ 2009 06 12, 15:19)
Geras...tai tipo ji geraiu iseina zino kkoks tavo mm ciklas...nesanone...o idomu, RK tik Ta nelemta Puziene priima, ar galima ir pas kita patekt... g.gif

ji yra vedeja, taigi esant sunkesnei situacijai daro galutini sprendima. o siaip juk ten ir be jos gydytoju sociai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wizardry @ 2009 06 12, 16:28)
ji yra vedeja, taigi esant sunkesnei situacijai daro galutini sprendima. o siaip juk ten ir be jos gydytoju sociai  mirksiukas.gif

bet vis tiek kai eini pirmai apziurai pries gimdyma, tai patenki pas ja kaip suprantu?
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2009 06 12, 15:04)
va butent, man irgi atrodo, kad visa laika priziurejusi gydytoja geriau zino koks yra terminas, o ne pirma karta apziurejusi gydytoja sugalvojusi nukelti gimdymo data ax.gif

bet vat mano atveju ji kazkaip sako kad terminas birzelio 24(kaip ir genetike sake) o mano gine kad liepos 5. tai vat ir sedziu susimeciusi kuom tiket????
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2009 06 12, 15:29)
bet vis tiek kai eini pirmai apziurai pries gimdyma, tai patenki pas ja kaip suprantu?

pagal pirmaji 13 savaiciu echo ir pagal mano gine man terminas buvo rugsejo 30 diena, taigi ta diena ir nuejau i RK. net nezinau pas kokia gydytoja papuoliau. uzvede kortele, ir kai ejau kaskart vis kita budavo. o pries guldant gimdymui (skatinimui) apziurejo puziene. bet siaip tai gimdziau ne prie jos (nors ne karta buvo atejus pasiziureti kaip sekasi)
Atsakyti