Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė (RK)

QUOTE(kincioskis @ 2009 06 12, 08:18)
4u.gif  mes kartu turejom gimdyti...papasakok  kas nutiko? kiek pamenu pernesiojai maziuka savo,ar klystu... g.gif

Na,pirmiausiai, pasak RK,man terminas turejo buti velesnis.. O nutiko stai kas, po keliu dienu mergyte pradejo melynuoti. Ir taip 3 kartus. Vienas toks atvejis pilnai sustabde kvepavima, pamelo visa. Tad labai aciu naujagimiu skyriaus vedejai,kuri tiesiog lekte ileke ir issinese mazyle,ja atgaivino, kitu atveju bijau net pagalvoti,kad buciau jos netekusi... Perkele mus i kita ligonine, pasirodo-trauma gimdymo metu. Nenoriu nieko teisti,bet,kaip supratau tai gydytoju kalte priimant gimdyma (dar daug niuansu buvo: zali vandenys,didelis leliukas, herpes,tad kiti gydytojai labai nustebo,kodel esant tokiai situacijai man nedare cezario),Na ,kaip sakiau nenoriu gilintis i visa tai,nes tik dar labiau skauda sirdi.Dabar esam su itvareliu ant kakliuko,jo nuimti negalime.tad staciom akim diena nakti ziurim,kad tik vel nepradetu melynuoti...
Kas ruosiates gimdyti ten,neagituoju to nedaryti,tiesiog stai kaip mums nutiko,ir labai tikiuosi visai tai susitvarkys...
Atsakyti
QUOTE(Panelee @ 2009 06 12, 09:00)
Na,pirmiausiai, pasak RK,man terminas turejo buti velesnis.. O nutiko stai kas, po keliu dienu mergyte  pradejo melynuoti. Ir taip 3 kartus. Vienas toks atvejis pilnai sustabde kvepavima, pamelo visa. Tad labai aciu naujagimiu skyriaus vedejai,kuri tiesiog lekte ileke ir issinese mazyle,ja atgaivino, kitu atveju bijau net pagalvoti,kad buciau jos netekusi... Perkele mus i kita ligonine, pasirodo-trauma gimdymo metu. Nenoriu nieko teisti,bet,kaip supratau tai gydytoju kalte priimant gimdyma (dar daug niuansu buvo: zali vandenys,didelis leliukas, herpes,tad kiti gydytojai labai nustebo,kodel esant tokiai situacijai man nedare cezario),Na ,kaip sakiau nenoriu gilintis i visa tai,nes tik dar labiau skauda sirdi.Dabar esam su itvareliu ant kakliuko,jo nuimti negalime.tad staciom akim diena nakti ziurim,kad tik vel nepradetu melynuoti...
Kas ruosiates gimdyti ten,neagituoju to nedaryti,tiesiog stai kaip mums nutiko,ir labai tikiuosi visai tai susitvarkys...

uzjauciu tave del tokios patirties verysad.gif o kas priiminejo gimdyma?

beje,maniskis irgi tik gimes gavo ta itvareli ant kakliuko ir kai po keliu dienu nueme liepe stebet ar nesikeicia spalva man toks stresas buvo kad baisu... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelee @ 2009 06 12, 09:00)
Na,pirmiausiai, pasak RK,man terminas turejo buti velesnis.. O nutiko stai kas, po keliu dienu mergyte  pradejo melynuoti. Ir taip 3 kartus. Vienas toks atvejis pilnai sustabde kvepavima, pamelo visa. Tad labai aciu naujagimiu skyriaus vedejai,kuri tiesiog lekte ileke ir issinese mazyle,ja atgaivino, kitu atveju bijau net pagalvoti,kad buciau jos netekusi... Perkele mus i kita ligonine, pasirodo-trauma gimdymo metu. Nenoriu nieko teisti,bet,kaip supratau tai gydytoju kalte priimant gimdyma (dar daug niuansu buvo: zali vandenys,didelis leliukas, herpes,tad kiti gydytojai labai nustebo,kodel esant tokiai situacijai man nedare cezario),Na ,kaip sakiau nenoriu gilintis i visa tai,nes tik dar labiau skauda sirdi.Dabar esam su itvareliu ant kakliuko,jo nuimti negalime.tad staciom akim diena nakti ziurim,kad tik vel nepradetu melynuoti...

O dieve kaip baisu blink.gif . Na as girdejau kad jie ten visi naturalistai, bet kad iki tiek tai atsiprasau unsure.gif . Labai uzjauciu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kincioskis @ 2009 06 12, 11:06)
uzjauciu tave del tokios patirties verysad.gif  o kas priiminejo gimdyma?

beje,maniskis irgi tik gimes gavo ta itvareli ant kakliuko ir kai po keliu dienu nueme liepe stebet ar nesikeicia spalva man toks stresas buvo kad baisu... blink.gif

Dekui uz uzuojauta. Gimdziau pas Puziene.
Papildyta:
QUOTE(Lenusikas @ 2009 06 12, 11:28)
O dieve kaip baisu blink.gif . Na as girdejau kad jie ten visi naturalistai, bet kad iki tiek tai atsiprasau unsure.gif . Labai uzjauciu verysad.gif

Aciu uz supratima.
Atsakyti
QUOTE(Panelee @ 2009 06 12, 10:48)
Dekui uz uzuojauta. Gimdziau pas Puziene.
Papildyta:
Aciu uz supratima.

Taip ir galvuojau, kad pas Puzienie doh.gif , tik pas ja tokios nesamuones gali but verysad.gif blink.gif g.gif ....
Atsakyti
kodėl tik pas Puziene? kas turima omeny - tokios nesąmonės?
Papildyta:
beje, o kaip dabar tavo dukrytės sveikata? tikrai labai užjaučiu
Atsakyti
QUOTE(Panelee @ 2009 06 12, 10:00)

Net istorijos kai dar nebuvai parašius supratau, kad pas Puzienę... Visas kitas personalas ten thumbup.gif
Laikykitės ir stiprybės jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smarki @ 2009 06 12, 12:09)
kodėl tik pas Puziene? kas turima omeny - tokios nesąmonės?
Papildyta:
beje, o kaip dabar tavo dukrytės sveikata? tikrai labai užjaučiu

Dekui. Tik vakar grizom is vaiku ligonines,tai itvariuko neleidzia nuimti.Kartu sudejus gimdyma ir vaiku ligonine,prabuvom ne pilnai 3 savaites. Na,siuo atveju tas nera labai svarbu,svarbiausia,kad viskas pasitaisytu.O dabar belieka tik laukti ir tiketis geriausio.
Papildyta:
QUOTE(Neraitė @ 2009 06 12, 12:42)
Net istorijos kai dar nebuvai parašius supratau, kad pas Puzienę... Visas kitas personalas ten  thumbup.gif
Laikykitės ir stiprybės jums  4u.gif

Aciu
Atsakyti
dar vienas akmuo i puzienes darza. kai eisiu i RK bandysiu kaip tik imanoma jos isvengti per cezari, o jei nepavyks, gimdysiu kitur. prisiklausiau nesamoniu apie ja uztektinai doh.gif .
Atsakyti
va as irgi apie puziene ishkart pagalvojau... nu bet bl.. mad.gif nu kaip taip galima dirbt? tuo labiau juk ne pirmas kartas jau kiek esu apie ja skaichiusi. beje, del herpes.. niekas ten turbut net nezhiuri yra jis ar ne, jei nepasakai.... bash.gif
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2009 06 12, 13:20)
va as irgi apie puziene ishkart pagalvojau... nu bet bl.. mad.gif nu kaip taip galima dirbt? tuo labiau juk ne pirmas kartas jau kiek esu apie ja skaichiusi. beje, del herpes.. niekas ten turbut net nezhiuri yra jis ar ne, jei nepasakai.... bash.gif

Na,kad sakiau ne viena karta. Sakiau tai pas kuria tik atvaziavus reikejo pildyti dokumentus,ir dar Puzienei.
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2009 06 12, 13:18)
dar vienas akmuo i puzienes darza. kai eisiu i RK bandysiu kaip tik imanoma jos isvengti per cezari, o jei nepavyks, gimdysiu kitur. prisiklausiau nesamoniu apie ja uztektinai doh.gif .

Jei pernešiosi tai jos neišvengsi, ji priiminėja nėštukes. Galiu garantuot, kad datą kitą suskaičiuos... Man buvo nustatyta balandžio 17, ji nustatė gegužės 12 blink.gif Jau kai gimė buvo pernešiotas, vandenys žali... Net nenoriu isivaizduot kas būtų dar po 2 sav...
Bet CP girdėjau ji daro l. gerai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neraitė: 12 birželio 2009 - 12:32