Tokis klausimas pasistojo man, o kaip su mašinos parkavimu prie RK? Kai jau atvažiuoji gimdyti tarkim su savo mašina, tai į RK kiemą įleidžia ar ne?, o jeigu savaitgalis pvz, tai tos mokamos vietos gal savaitgaliais nemokamos?
QUOTE(MERENGE @ 2009 06 11, 09:53)
Tokis klausimas pasistojo man, o kaip su mašinos parkavimu prie RK? Kai jau atvažiuoji gimdyti tarkim su savo mašina, tai į RK kiemą įleidžia ar ne?, o jeigu savaitgalis pvz, tai tos mokamos vietos gal savaitgaliais nemokamos?
jei atvaziuosi po 14:30 ar tais 15:30 šlagbaumas bus jau pakeltas ir įvažiuoti galėsit
QUOTE(kristinap @ 2009 06 11, 09:57)
jei atvaziuosi po 14:30 ar tais 15:30 šlagbaumas bus jau pakeltas ir įvažiuoti galėsit
anksti ryte taip pat pakeltas buna
ash tai pamenu pastatem prie mokau, bet kadangi man jau labai riesta buvo tai ir nepamokejom... tai po 4 dienu ish ten pat garzhiai ir ishvazhiavom, nes pamokejom RK personalui
QUOTE(Panelee @ 2009 06 11, 19:32)
Niekada daugiau nevaziuosiu gimdyti i RK. Net nenoriu gilintis...
NU gal biski papasakok , labai idomu kas buvo ?
QUOTE(Panelee @ 2009 06 11, 20:32)
Aha ,tikrai idomu.. Pas kokia gydytoja gimdei? reik gi kitus ispet
jei vienam nepasiseka, tai dar nereiskia, kad ir kitiem bus taip pat blogai
QUOTE(wizardry @ 2009 06 11, 22:34)
jei vienam nepasiseka, tai dar nereiskia, kad ir kitiem bus taip pat blogai
tuo labiau kad nesako kas ten taip jai sukele pasibaisejima
nesinori Panelee dar labiau grauzti, nes matyt kazkas jai ten nenusiseke, bet galetu suprasti, kad mes cia esancios visos ruosiames butent ten gimdyti, ir tik pareiksti, kad nesigilins - negalima. jau geriau tada nieko nesakyti... . o tai po to po tokiu postu pradedi visokiu baisybiu prisigalvoti, ko dabar maziausiai reikia, kai kleckas ant nosies
QUOTE(Panelee @ 2009 06 11, 19:32)
mes kartu turejom gimdyti...papasakok kas nutiko? kiek pamenu pernesiojai maziuka savo,ar klystu...
QUOTE(Panelee @ 2009 06 11, 20:32)
tai tu nebesigilink. nupasakok mums tik pachia situacija... giliu priezhaschiu tai mes paskui pachios ieshkosim ...