Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė (RK)

QUOTE(jurate_b @ 2009 06 06, 12:18)
suprantu, kad vip palatos tai  thumbup.gif  o kaip paprastos, labai jau baisios ar ne? Ir po kiek mamyciu palatoje buna?

Na nelabai baisios, siaip tai po 2 mamytes .tik zinau yra ten palatos kur kriaukles ner ,tai labai nepatogu. O siaip man visai patiko..
Atsakyti
Svekos nestuke.gif gal kazkas nesenai pagymde RK, noriu paklaust, ar daug dabar gimdyviu blush2.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lenusikas: 07 birželio 2009 - 16:55
QUOTE(Lenusikas @ 2009 06 07, 17:54)
Svekos  nestuke.gif  gal kazkas nesenai pagymde RK, noriu paklaust, ar daug dabar gimdyviu blush2.gif ?

biggrin.gif jauchiu kad per pilnati ju visur daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2009 06 07, 20:54)
biggrin.gif jauchiu kad per pilnati ju visur daugiau smile.gif

kad ne per pilnatį, akušerė minėjo jaunatį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinap @ 2009 06 07, 21:46)
kad ne per pilnatį, akušerė minėjo jaunatį mirksiukas.gif

mano atveju jaunatis labai pasitvirtina, bet esu girdejus, kad pilnatis mazhius paspartina g.gif
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2009 06 08, 09:45)
mano atveju jaunatis labai pasitvirtina, bet esu girdejus, kad pilnatis mazhius paspartina  g.gif

maniskiui sita taisykle netiko schmoll.gif jis sau gulejo ramiai pilvelyje, neziurejo i menuli matyt ir nesiskubino hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(latex @ 2009 06 05, 14:34)
o jei priespienio neturesit, kas tada? vaika ciulptuku maitinsit?

o tada nuo sono ant sono gulinesi ir duosi vaikui krutis, kad trauktu, o tada ir atsiras.. smile.gif
Kodel yra susidariusi tokia keista nuomone, kad vat kates, kales ar kiti zinduoliai gali ismaitinti savo (ir dazniausiai ne viena, o kelis) palikuonius, o vat moteris ne ir jai butinai reikes farmacininku pagalbos? g.gif
Ir kodel butinai ciulptuku? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2009 06 08, 15:25)
o tada nuo sono ant sono gulinesi ir duosi vaikui krutis, kad trauktu, o tada ir atsiras..  smile.gif
Kodel yra susidariusi tokia keista nuomone, kad vat kates, kales ar kiti zinduoliai gali ismaitinti savo (ir dazniausiai ne viena, o kelis) palikuonius, o vat moteris ne ir jai butinai reikes farmacininku pagalbos?  g.gif
Ir kodel butinai ciulptuku? mirksiukas.gif

man pvz reikejo pagalbos unsure.gif nes maziukas tris paras pragulejo naujagimiu skyriuje prijungtas prie aparatu,buvo stebimas, gavo gliukozes...ateidavau bandyti maitinti,neturejau galimybes su juo gulineti nuo sono ant sono... unsure.gif o ir speneliai nelabai dekingi pas mane...tiesa sakant ju net nebuvo...
bet aciu farmacininku pagalbai maitinu dabar pati... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenusikas @ 2009 06 07, 17:54)
Svekos  nestuke.gif  gal kazkas nesenai pagymde RK, noriu paklaust, ar daug dabar gimdyviu blush2.gif ?

ir man labai idomu, ar daug siuo metu ten mamyciu ax.gif
Atsakyti
bishki gal ne i tema, bet shianakt jau sapnavau kad RK gimdzhiau biggrin.gif tai po gimdymo pagulde mane i palata kur 20 lovu... o sakau negalima i mokama kaip nors??? sako galima. pagulde i lova prieshais ir telika atitempe... va, sako... dabar 3 dienas turesit guleti chia ish jusu 600 lt biggrin.gif tai atsibudau ir taip juoktis pradejau...siaubas jeigu ishtiesu taip butu smile.gif))))
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2009 06 10, 08:57)
bishki gal ne i tema, bet shianakt jau sapnavau kad RK gimdzhiau biggrin.gif tai po gimdymo pagulde mane i palata kur 20 lovu... o sakau negalima i mokama kaip nors??? sako galima. pagulde i lova prieshais ir telika atitempe... va, sako... dabar 3 dienas turesit guleti chia ish jusu 600 lt biggrin.gif tai atsibudau ir taip juoktis pradejau...siaubas jeigu ishtiesu taip butu smile.gif))))

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2009 06 10, 07:57)

tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti