Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė (RK)

QUOTE(kuskusas @ 2009 06 05, 16:20)
o vat ir nezhinau smile.gif  gal kad pusle tushtesne butu ir nekliudytu mazhyliui, ar jei extras CP reikalingas...  g.gif na bet visteik priesh CP kateteri juk stato ar ne?

o gal zinot kada po CP jau galima pradeti gerti vandeni ir valgyti?. nes po normalaus gymdymo kiek zinau tai is karto galima, o po CP?
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2009 06 05, 15:23)
o gal zinot kada po CP jau galima pradeti gerti vandeni ir valgyti?. nes po normalaus gymdymo kiek zinau tai is karto galima, o po CP?

vandeni galima gerti, kai vidaus organai pradeda vel normaliai "veikti". na man taip aiskino, kai labai jau prasiau vandens ax.gif vaikelis gime 1.07 val, o paryciais jau leido gurkstelt vandenuko
Atsakyti
QUOTE(wizardry @ 2009 06 05, 15:33)
vandeni galima gerti, kai vidaus organai pradeda vel normaliai "veikti". na man taip aiskino, kai labai jau prasiau vandens  ax.gif vaikelis gime 1.07 val, o paryciais jau leido gurkstelt vandenuko

ojetau, neisivaizduoju kaip reikejo ishkenteti norint gerti tiek valandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2009 06 05, 16:40)
ojetau, neisivaizduoju kaip reikejo ishkenteti norint gerti tiek valandu  doh.gif

o vargeli, man irgi neisnesa galva kaip cia negerus reikes isbuti g.gif .
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2009 06 05, 15:40)
ojetau, neisivaizduoju kaip reikejo ishkenteti norint gerti tiek valandu  doh.gif

netruko tas laikas praeit mirksiukas.gif lupas leido suvilgyt, o man jau ir tai buvo rojus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenusikas @ 2009 06 05, 11:39)
O dar toks klausimas. Kaip po gimdymo su pilvu elgtis, jus gal kokia dirza risot g.gif ?As turiu dirza  nestuke.gif , man sako kad ji galima nauduot ir po gimdyma ax.gif . Tai gal paimt su savim g.gif ?

aš tokį diržą pasiėmiau, bet buvo nepatogu ir nenešiojau, nes daugiausiai sėdėjau arba gulėjau mirksiukas.gif

QUOTE(wizardry @ 2009 06 05, 13:14)
na nezinau, bet bent jau man ir mano palatos kolegei leido (net reikalavo) maitinti pacioms, nors abi buvom po cp ax.gif  galbut kai kurios mamos labai silpnai jauciasi tas kelias valandas po operacijos, tai gal ir neleidzia maitint  g.gif  nors nezinau...

man po pirmo gimdymo darė valymą su narkoze, vaikas gimė prieš24val., vaiką nakčiai išsinešė ir tik paryčiais atidavė.

QUOTE(latex @ 2009 06 05, 14:34)
o jei priespienio neturesit, kas tada? vaika ciulptuku maitinsit?

siūlyčiau šitos neišsemiamos temos čia nejudinti schmoll.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Dinushka @ 2009 06 05, 14:56)
o kodel gimdykloje vandens neleidzia gerti?

ir gerti ir valgyti neleidžia dėl to, jei prireiktų narkozės. Aš gimdžiau natūraliai, bet gale prireikė įsikišimo mirksiukas.gif

QUOTE(zhydelka @ 2009 06 05, 15:23)

iš karto - tai dar ant stalo cool.gif ?
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2009 06 05, 13:34)
Jei kam kyla problemų dėl įklotų ar pan. tai aš prieš gimdymą nuėjau į Akropolio Eurovaistinę, ir vos tik prasižiojau konsultantei ko man reikia, ji pati išvardijo kokių ir kiek įklotų, palučių, kelnaičių ir pan. reikėtų vežtis, matyt ne aš viena tokia " varna" buvau... lotuliukas.gif

QUOTE(kuskusas @ 2009 06 05, 13:37)
lotuliukas.gif ash irgi ten pirkausi ir jau nusiteikus buvau detaliai paaishkinti ko man reikai, tai tik ishsizhiojau apie tenos paklotelius tai man visa rinkini atitempe, ko reiks ligoninej smile.gif))

lotuliukas.gif ale tikrai jau eurovaistinėj akropolio net ir žiotis nereikia, pamato pilvuką ir viską duoda ką reikia thumbup.gif tikrai super aptarnavimas
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2009 06 05, 15:40)

Man tai liepe atvirksciai tik pagimdius daug gerti , i per 4 val butinai pasislapinti, atejo seselka pas mane butelis tik pradetas 1.5l stovejo sako va si buteli isgerk per 2 val ir i tulika.
Atsakyti
Ir as planuoju gimdyti RK 4u.gif Tase jau sukrauta, tik liko viena neisaiskinta smulkmena ax.gif del naktiniu marskiniu gimdykloje, ten juos duoda ar reikia tureti savus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate_b @ 2009 06 05, 21:10)
Ir as planuoju gimdyti RK  4u.gif  Tase jau sukrauta, tik liko viena neisaiskinta smulkmena ax.gif  del naktiniu marskiniu gimdykloje, ten juos duoda ar reikia tureti savus  blush2.gif

Duoda ir net neklausė manęs, ar noriu mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=kristinap,2009 06 05, 21:42]
Duoda ir net neklausė manęs, ar noriu mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif o po kiek dienu dabar paleidzia namo?
Atsakyti
QUOTE(jurate_b @ 2009 06 05, 22:06)
Aciu  4u.gif  o po kiek dienu  dabar paleidzia namo?

paprastai po 3 dienų mirksiukas.gif nebent gimdyvės arba naujagimio būklė to neleidžia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinap: 05 birželio 2009 - 21:20