Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė (RK)

QUOTE(wizardry @ 2009 06 05, 13:14)
na nezinau, bet bent jau man ir mano palatos kolegei leido (net reikalavo) maitinti pacioms, nors abi buvom po cp ax.gif  galbut kai kurios mamos labai silpnai jauciasi tas kelias valandas po operacijos, tai gal ir neleidzia maitint  g.gif  nors nezinau...

tai va man irgi keista, kuo CP mamos nuo kitu skiriasi ir kam vaikui tas chemijas nuo gimimo kishti ? na zhinoma nebent tyrimai parode alergija laktozei.. tada jau kitas reikalas...
Papildyta:
QUOTE(leyla-la @ 2009 06 05, 13:15)
o tas tinklines kelnaites kur galima butu nusipirkt? vaistinese? blush2.gif

geriausia viska eurovaistinej pirktis... nes mazhesnese nelabai buna... tiek iklotai tie kelnaites tiek patiesaliukai...
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2009 06 05, 13:26)
tai va man irgi keista, kuo CP mamos nuo kitu skiriasi ir kam vaikui tas chemijas nuo gimimo kishti ? na zhinoma nebent tyrimai parode alergija laktozei.. tada jau kitas reikalas...
Papildyta:

geriausia viska eurovaistinej pirktis... nes mazhesnese nelabai buna... tiek iklotai tie kelnaites tiek patiesaliukai...

man po CP irgi net liepė pačiai maitinti- atseit gimda greičiau susitrauks.
Jei kam kyla problemų dėl įklotų ar pan. tai aš prieš gimdymą nuėjau į Akropolio Eurovaistinę, ir vos tik prasižiojau konsultantei ko man reikia, ji pati išvardijo kokių ir kiek įklotų, palučių, kelnaičių ir pan. reikėtų vežtis, matyt ne aš viena tokia " varna" buvau... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2009 06 05, 13:34)
man po CP irgi net liepė pačiai maitinti- atseit gimda greičiau susitrauks.
Jei kam kyla problemų dėl įklotų ar pan. tai aš prieš gimdymą nuėjau į Akropolio Eurovaistinę, ir vos tik prasižiojau konsultantei ko man reikia, ji pati išvardijo kokių ir kiek įklotų, palučių, kelnaičių ir pan. reikėtų vežtis, matyt ne aš viena tokia " varna" buvau... lotuliukas.gif

lotuliukas.gif ash irgi ten pirkausi ir jau nusiteikus buvau detaliai paaishkinti ko man reikai, tai tik ishsizhiojau apie tenos paklotelius tai man visa rinkini atitempe, ko reiks ligoninej smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2009 06 05, 13:37)
lotuliukas.gif ash irgi ten pirkausi ir jau nusiteikus buvau detaliai paaishkinti ko man reikai, tai tik ishsizhiojau apie tenos paklotelius tai man visa rinkini atitempe, ko reiks ligoninej smile.gif))

drinks_cheers.gif ir apskritai ten gana platus pasirinkimas prekiu, kuriu ne tik ligonineje, bet ir namuose reikes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wizardry @ 2009 06 05, 13:43)
drinks_cheers.gif ir apskritai ten gana platus pasirinkimas prekiu, kuriu ne tik ligonineje, bet ir namuose reikes  mirksiukas.gif

clap.gif pavarem chia reklama eurovaistinei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2009 06 04, 14:00)
na nelabai  manau reikes... nes pienukas atsiranda tik 3-4 para po gimdymo, o maistiniu medzhiagu vaikuchiui uztenka t5u kurias gauna su prieshpieniu, o jei neramus ir nori papuko tai tada geriau chiulptuka duoti, o ne mishinukais maitinti... nebent prikalusytumet tiem 2 pasaulio moteru procentams kurios fiziologishkai negali maitinti pachios nes pienukas nesigamina...

o jei priespienio neturesit, kas tada? vaika ciulptuku maitinsit?
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2009 06 05, 11:14)
ale ot idomu, kodel po cp mamai neleidzhia pachiai maitinti? ir vaikui butinas mishinys? mano vyro sesei tai leido pachiai maitinti, nors vis po 10 kart i palata ateidavo ir pazyzdavo kad reikia mishinio, bet merga achiu dievui su galva buvo, tai nesutiko mishiniu nuo gimimo vaikui duoti...

tai po cp iskart atnese vaika pamaitinimui, jis kazka patrauke 15min ir isnese nakciai, o kita diena apie 13val tik jau atnese visam laikui,tai iki13val tikrai vaika misineliu maitino,nes man nebuvo atnese,o paskui vaikas dar ir gelta sirgo,tai po lempom pastoviai budavo ir kadangi pas mane tik priespienio keli lasiukai vis budavo,tai vaikui maza budavo,uztai ir dave misinuka
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2009 06 05, 11:14)
ale ot idomu, kodel po cp mamai neleidzhia pachiai maitinti? ir vaikui butinas mishinys? mano vyro sesei tai leido pachiai maitinti, nors vis po 10 kart i palata ateidavo ir pazyzdavo kad reikia mishinio, bet merga achiu dievui su galva buvo, tai nesutiko mishiniu nuo gimimo vaikui duoti...

dazniausiai po cp priespienio nebuna, o tokia merga su galva as jau maciau karta, kai priespienio neturi, ir misinuka kuri jai sesute atnesa ispila i kriaukle, vaikas 2 paras klykia alkanas, susiprato, kai vaikelis pradejo krauju sisioti, ka reiske skysciu trukuma organizme, tada gelbejo laselinem o ne misinuku
Atsakyti
QUOTE(latex @ 2009 06 05, 15:38)
dazniausiai po cp priespienio nebuna, o tokia merga su galva as jau maciau karta, kai priespienio neturi, ir misinuka kuri jai sesute atnesa ispila i kriaukle, vaikas 2 paras klykia alkanas, susiprato, kai vaikelis pradejo krauju sisioti, ka reiske skysciu trukuma organizme, tada gelbejo laselinem o ne misinuku

nu jau cia nuo moters samoningumo priklauso. taigi paspaudusi kruti matai ar yra to priespienio, ar ne. jei nera, tada darai isvadas ir maitini misinukais. pvz pas mane jis teka upeliais nuo 16 savaites ir manau tikrai niekur nesiruosia dingti.
Atsakyti
QUOTE(latex @ 2009 06 05, 14:34)
o jei priespienio neturesit, kas tada? vaika ciulptuku maitinsit?

blink.gif na nezhinau.. dar neteko tokio atvejo girdeti... bet jei jau buna tai turbut kad ne chiulptuku ir ne raugintasi kopustais...
be to jei vaiko nezhindys tai ish kur tam prishpieniui rastis...
o ta merga su galva apie kuria shnekejau, prieshpienio tikrai turejo ir vaikas jokiais kraujais nemyzho...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuskusas: 05 birželio 2009 - 13:59
o kodel gimdykloje vandens neleidzia gerti?
Atsakyti
QUOTE(Dinushka @ 2009 06 05, 14:56)
o kodel gimdykloje vandens neleidzia gerti?

o vat ir nezhinau smile.gif gal kad pusle tushtesne butu ir nekliudytu mazhyliui, ar jei extras CP reikalingas... g.gif na bet visteik priesh CP kateteri juk stato ar ne?
Atsakyti