Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė (RK)

QUOTE(zhydelka @ 2009 06 03, 17:46)
o jei man CP, tai i gimdykla tai reikia tik vaikui rubu ir viskas? ar dar kazko nenumaciau?

kadangi man buvo cp, bet neplanuotas, tai as turejau visko daug doh.gif bet siaip juk tave i operacine ves iskart, tai nieko nereikia ten, tik rubelius vaikucio ir pampersiuka. na aisku ir sau tu vienkartiniu paluciu pasiimk (ju reikia, kai jau atveza i palatos lova). vandens gert negalima, bet turek bent jau lupom suvilgyt, nes laaabai jau noresis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lenusikas @ 2009 06 04, 11:09)
O as dar galviju, gal vaikui paiimt buteliuka su soske g.gif ? Kaip jus galvojat?

jei labai reikes, tai duos naujagimiu sesutes, bet aisku gali ir savo pasiimt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenusikas @ 2009 06 03, 22:09)
Na manau kad reikia ir sokolado,ar vafliu kokiu paimt g.gif . Nors zinau kad gymdykloj valgyt negalima, bet jeigu pagimdysi nakti tai paskui ka alkanai sedet blush2.gif ? Dar noriu paklaust del tu klizmu, kokia reikia turet blush2.gif ?

Gimdykloje valgyt tikrai nesinorės biggrin.gif
Turėjau šokolado, bet jis išvažiavo atgal į palatą po gimdymo 4u.gif
Atsakyti
O as dar galviju, gal vaikui paiimt buteliuka su soske g.gif ? Kaip jus galvojat?

na nelabai manau reikes... nes pienukas atsiranda tik 3-4 para po gimdymo, o maistiniu medzhiagu vaikuchiui uztenka t5u kurias gauna su prieshpieniu, o jei neramus ir nori papuko tai tada geriau chiulptuka duoti, o ne mishinukais maitinti... nebent prikalusytumet tiem 2 pasaulio moteru procentams kurios fiziologishkai negali maitinti pachios nes pienukas nesigamina...
Atsakyti

laba, paimk,nereikes tai nereikes. nors mano vaika po CP tai misinuku maitino kol paciai pienas atsirado,na bet kai atidariau vienakart buteliuka, istraukus soskyte ta veee....kokius nesvarumus pamaciau doh.gif iskart savo buteliuka nunesiau,uzrase mano palatos numeri ir duodavo jau tik is jo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzekle @ 2009 06 04, 22:36)
laba, paimk,nereikes tai nereikes. nors mano vaika po CP tai misinuku maitino kol paciai pienas atsirado,na bet kai atidariau vienakart buteliuka, istraukus soskyte ta veee....kokius nesvarumus pamaciau doh.gif iskart savo buteliuka nunesiau,uzrase mano palatos numeri ir duodavo jau tik is jo bigsmile.gif

ale ot idomu, kodel po cp mamai neleidzhia pachiai maitinti? ir vaikui butinas mishinys? mano vyro sesei tai leido pachiai maitinti, nors vis po 10 kart i palata ateidavo ir pazyzdavo kad reikia mishinio, bet merga achiu dievui su galva buvo, tai nesutiko mishiniu nuo gimimo vaikui duoti...
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2009 06 05, 10:14)
ale ot idomu, kodel po cp mamai neleidzhia pachiai maitinti? ir vaikui butinas mishinys? mano vyro sesei tai leido pachiai maitinti, nors vis po 10 kart i palata ateidavo ir pazyzdavo kad reikia mishinio, bet merga achiu dievui su galva buvo, tai nesutiko mishiniu nuo gimimo vaikui duoti...

O dar toks klausimas. Kaip po gimdymo su pilvu elgtis, jus gal kokia dirza risot g.gif ?As turiu dirza nestuke.gif , man sako kad ji galima nauduot ir po gimdyma ax.gif . Tai gal paimt su savim g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(besyte @ 2009 05 20, 11:16)
ne visais atvejais "naturalus"skatinamieji padeda. svarbiausia ramiai laukti ir nenustoti veikti ta, ka yprastai veiki ax.gif  (zinoma, jei Puzeine rekomenduoja + 2 sav, tai apsimoka ir kitam dar daktariukui pasirodyt blush2.gif )

Tikrai ne drinks_cheers.gif Ka tik bedariau ir pritupimus,ir langus valiau,ir su MB skatinomes...nieko nepadejo,galiausiai teko kirpt vandenis ir leist skatinamuju verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Lenusikas @ 2009 06 05, 11:39)
O dar toks klausimas. Kaip po gimdymo su pilvu elgtis, jus gal kokia dirza risot g.gif ?As turiu dirza  nestuke.gif , man sako kad ji galima nauduot ir po gimdyma ax.gif . Tai gal paimt su savim g.gif ?

Jei ne Cp,tai galima iskart det,net akusere rekomendavo,tik miegot su juo neleido
Papildyta:
QUOTE(Neraitė @ 2009 06 04, 13:27)
Gimdykloje valgyt tikrai nesinorės  biggrin.gif
Turėjau šokolado, bet jis išvažiavo atgal į palatą po gimdymo  4u.gif

Tik troskina labai,pora gurksniuku mazu leidzia atsigert biggrin.gif
Atsakyti
ash pati gimdzhiausi tai pasigailejau kad tokio dirzho neisidejau, nes klaikia klubai ish vezhiu isheje buvo, tai skausmas nezhmonishkas... o po CP nerekomenduoja turbut todel kad netrikdytu kraujotakos ir kad zhaizdele kvepuotu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuskusas: 05 birželio 2009 - 12:01
QUOTE(Inusik @ 2009 06 03, 21:10)
Sveikos merginos. Norėčiaus pasitikslinti o ką būtent reikėtų pasiimti su savim į gimdyklą ir ką konkrečiau ėmėt aprengti vaikelį?

Iklotu sau,slepetes,paluciu,negazuoto vandens,vienkartiniu(arba ne)trusikeliu.(lyg sau tai ir viskas)
Vaikui:kepuryte,marskinelius,sliauztinukus,vilnones kojinytes,pampersa.
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2009 06 05, 11:14)

na nezinau, bet bent jau man ir mano palatos kolegei leido (net reikalavo) maitinti pacioms, nors abi buvom po cp ax.gif galbut kai kurios mamos labai silpnai jauciasi tas kelias valandas po operacijos, tai gal ir neleidzia maitint g.gif nors nezinau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wizardry: 05 birželio 2009 - 12:15
o tas tinklines kelnaites kur galima butu nusipirkt? vaistinese? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(leyla-la @ 2009 06 05, 13:15)
o tas tinklines kelnaites kur galima butu nusipirkt? vaistinese? blush2.gif

taip
Atsakyti