Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė (RK)

QUOTE(Neraitė @ 2009 06 03, 16:11)
Pas mane gavosi dvi tašės ir krepšelis  biggrin.gif
Neišvijo su tiek mantos, tai manau viskas gerai  smile.gif

Na as dar kraunu tuos daiktus, bet vistiek dauk kuo reikia ax.gif . Ir as manau kad i gimyikla reikia atskirai daiktus sudet mirksiukas.gif , o i palata viras paskui atnes likusiu daiktu ax.gif .
Papildyta:
QUOTE(zhydelka @ 2009 06 03, 11:53)
as dar nepradejau ir dar koki menesiuka nesiruosiu, bet daiktu tikrai nebus daug. vasara, silta, chalatu ir rubu beveik nereikia, vaiko daiktu irgi mazai, tai tilpsiu i maza maisiuka manau. o ko truks, tai atves vyras.
(man ginekologe savo nuoziura nukele gimdymo data, nes pilvas labai mazas doh.gif)

man gydytoja sake pasirodyti raudonajam kryziui kokia 38 savaite. o tai ten reikia pas budincia gydytoja eiti ar i ta apziuru kabineta?nieko nesupratau.

Na tu chia optimiste g.gif , i viena maza maisiuka abejioju blink.gif ?!! arba tu tuokia minimaliste mirksiukas.gif ? O po menesio daiktus ruost tai labai abejoju, nes pagymdit galima ir ankschiau doh.gif . Pas mania taip su pirmu vaiku buvo, irgi galvuojau kad spiesiu lotuliukas.gif o chia bacc ir nuvaziavau gymdit su hcalatu ir slepetiemis doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2009 06 03, 17:33)
na man irgi pamenu daug daiktu gavosi... viena pilna sportine tashyte vaikiukui, o kita man su vyru... bet bishki durnai padariau kad taip sudejau.. reikejo viena detis tai ka neshtis i gimdykla, o kita kas jau bus reikalinga palatoj... nes i gimdykla su gariuninem tashem neileidzhia:)

o jei man CP, tai i gimdykla tai reikia tik vaikui rubu ir viskas? ar dar kazko nenumaciau?
Atsakyti
QUOTE(Lenusikas @ 2009 06 03, 11:41)
Sveiki nestuke.gif . Pas mania toks klausimas, ar jau rusiat daiktu i ligonine g.gif ? As jau pradejau bet pas mania jau dvi tases gavosi blush2.gif , o dar ne padejau halata ir ranksluosti?!! O kaip pas jus g.gif

Mano daiktai tilpo i sportine tase ir du maisiukus. Du maisiukai buvo paruosti i gimdykla: vienas su man reikalingais daikciukais ir maziuko pirmais rubeliais, o antras su tevelio isskalbtais rubais ir tapkem.
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2009 06 03, 17:46)
o jei man CP, tai i gimdykla tai reikia tik vaikui rubu ir viskas? ar dar kazko nenumaciau?

tiklsiai nezhinau, bet del viso pikto pasiimk tuos vienkartinius tenos patiesaliukus ir gal dideli iklota su tom tinklinem kelnaitem po gimdymo... nors tikrai tai negaliu pasakyti... blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Norėčiaus pasitikslinti o ką būtent reikėtų pasiimti su savim į gimdyklą ir ką konkrečiau ėmėt aprengti vaikelį?
Atsakyti
QUOTE(Inusik @ 2009 06 03, 21:10)
Sveikos merginos. Norėčiaus pasitikslinti o ką būtent reikėtų pasiimti su savim į gimdyklą ir ką konkrečiau ėmėt aprengti vaikelį?

dabar dar reiktu prisiminti smile.gif
ash sau emiau chalata, shlepetes, pora patiesaliuku vienkartiniu, didiji paketa, kelnaites po gimdymo vienkartines, vandens buteliuka, nors gert negalima, bet bekvepuojant labai burna ishdzhiusta tai tiesiog suvilgyt lupas, nes vietinis tai viena chlorke... tada dar fotika ir viskas, o vaikiukui tai vilnones kojnytes, kepuryte, shliauzhtinukus, marshinelius su uzhdarom rankytem, nes manishkis gime su nagais kaip damachka po manikiurininko smile.gif tai kad nesudraskytu mamos ir savo nosiuko smile.gif tada dar pampersu ir viskas atrodo...
bet gal dar ka ir praleidau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2009 06 03, 22:15)
ash sau emiau chalata, shlepetes, pora patiesaliuku vienkartiniu, didiji paketa, kelnaites po gimdymo  vienkartines, vandens buteliuka, nors gert negalima, bet bekvepuojant labai burna ishdzhiusta tai tiesiog suvilgyt lupas, nes vietinis tai viena chlorke... tada dar fotika ir viskas, o vaikiukui tai vilnones kojnytes, kepuryte, shliauzhtinukus, marshinelius su uzhdarom rankytem, nes manishkis gime su nagais kaip damachka po manikiurininko smile.gif tai kad nesudraskytu mamos ir savo nosiuko smile.gif tada dar pampersu ir viskas atrodo...

Ačiū tau. Pradėjau ir aš jau krauti tašę. Lyg dar i vieną tilpsiu smile.gif Tačiau teks dar reviziją padaryt, gal ko neįdėjau.
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2009 06 03, 20:15)
ash sau emiau chalata, shlepetes, pora patiesaliuku vienkartiniu, didiji paketa, kelnaites po gimdymo  vienkartines, vandens buteliuka, nors gert negalima, bet bekvepuojant labai burna ishdzhiusta tai tiesiog suvilgyt lupas, nes vietinis tai viena chlorke... tada dar fotika ir viskas, o vaikiukui tai vilnones kojnytes, kepuryte, shliauzhtinukus, marshinelius su uzhdarom rankytem, nes manishkis gime su nagais kaip damachka po manikiurininko smile.gif tai kad nesudraskytu mamos ir savo nosiuko smile.gif tada dar pampersu ir viskas atrodo...

Na manau kad reikia ir sokolado,ar vafliu kokiu paimt g.gif . Nors zinau kad gymdykloj valgyt negalima, bet jeigu pagimdysi nakti tai paskui ka alkanai sedet blush2.gif ? Dar noriu paklaust del tu klizmu, kokia reikia turet blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Lenusikas @ 2009 06 03, 22:09)
Na manau kad reikia ir sokolado,ar vafliu kokiu paimt g.gif . Nors zinau kad gymdykloj valgyt negalima, bet jeigu pagimdysi nakti tai paskui ka alkanai sedet blush2.gif ? Dar noriu paklaust del tu klizmu, kokia reikia turet blush2.gif ?

As pagimdziau 3.45 nakties, tai apie puse penkiu taip vallgit uzsinorejo, skambinau mamai, kad ko nors atveztu ax.gif
O klizmos pavadinimo nezinau, as kai buvau pamokeliose RK taui ta vaistine uzejau salia, ir pasakiau, duokit ta kuri reikalinga, jie ten jau zino, ji kaska truputi virs 7 Lt kainuoja...
Atsakyti
QUOTE(Lenusikas @ 2009 06 03, 22:09)

visvien juk tik palatoj valgysi, tai maista gali i kita krepshi susikrauti.. gimdykloj ilgai nelaiko.. susiuna jeigu reikia, duoda pamaitinti, ishmaudo mazhyli, aprengia ir vel mamai atiduoda. tai kol euforija apemus tai valgyt tikrai nesinori smile.gif o paskui lygtai vaika nunesha pas sesutes ten kazhko... o mama vezha i palata... kartais uzhlaiko gimdykloj jei nera paruoshtu palatu, jei jas dar tvarko ar pan..
Atsakyti
QUOTE(LiolikP @ 2009 06 04, 08:44)
As pagimdziau 3.45 nakties, tai apie puse penkiu taip vallgit uzsinorejo, skambinau mamai, kad ko nors atveztu  ax.gif
O klizmos pavadinimo nezinau, as kai buvau pamokeliose RK taui ta vaistine uzejau salia, ir pasakiau, duokit ta kuri reikalinga, jie ten jau zino, ji kaska truputi virs 7 Lt kainuoja...

O as dar galviju, gal vaikui paiimt buteliuka su soske g.gif ? Kaip jus galvojat?
Atsakyti
QUOTE(Lenusikas @ 2009 06 04, 11:09)
O as dar galviju, gal vaikui paiimt buteliuka su soske g.gif ? Kaip jus galvojat?

Na seip turiu namie, bet manau jei prireikt, tai atves kas nors. Beja man pirma kart prireike vaikisko ciulptuko, nors norejau vaika augint be jo, ir net nebuvau nupirkus, bet kai vaikas pradiejo visa laik kruti kramtit vietoi ciulptuko, ir jau skaudejo nerealei, tai sesute sako tegu jum ciulptuka veza, nes sukramtis kruti, maitint negalesit...tai davieu mama spec uzduoti, atveze tongue.gif
Atsakyti