Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė (RK)

QUOTE(Taniova @ 2009 05 30, 13:09)
Laba! Gal kas gali pasakyti kiek kainuoja epidiris? Ir kiek kartu ji gali suleisti? smile.gif

laba, epiduras oficialiai nieko nekainuoja.Man dare RK 2 kartus,gydytojo paliepimu. anesteziologei i kisene 100Lt idejom,bet kaip supratom buvo mazoka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniova @ 2009 05 30, 14:09)
Laba! Gal kas gali pasakyti kiek kainuoja epidiris? Ir kiek kartu ji gali suleisti? smile.gif

nemokamas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzekle @ 2009 05 30, 20:25)
laba, epiduras oficialiai nieko nekainuoja.Man dare RK 2 kartus,gydytojo paliepimu. anesteziologei i kisene 100Lt idejom,bet kaip supratom buvo mazoka blush2.gif

Super... gun_bandana.gif bash.gif protest.gif poster_offtopic.gif
Tai gal 1000 reikejo blink.gif
Atsakyti
na as lankiau RK kursus, tai sake del sumazinto biudzeto epiduri leis nemokamai, jei matys, kad moteris be jo nepagimdys. O kitu atveju reiketu pirkti, bet ligonine jo parduoti negali, nes neturi tam teises, tai tada reikes vaziuoti pirkti vaistinej. verysad.gif
Atsakyti
reikia tiketis, kad nesumazins biudzeto iki tiek kad namie turetumem gimdytis... gun_bandana.gif
Atsakyti
Sveiki nestuke.gif . Pas mania toks klausimas, ar jau rusiat daiktu i ligonine g.gif ? As jau pradejau bet pas mania jau dvi tases gavosi blush2.gif , o dar ne padejau halata ir ranksluosti?!! O kaip pas jus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenusikas @ 2009 06 03, 12:41)
Sveiki nestuke.gif . Pas mania toks klausimas, ar jau rusiat daiktu i ligonine g.gif ? As jau pradejau bet pas mania jau dvi tases gavosi blush2.gif , o dar ne padejau halata ir ranksluosti?!! O kaip pas jus g.gif

as dar nepradejau ir dar koki menesiuka nesiruosiu, bet daiktu tikrai nebus daug. vasara, silta, chalatu ir rubu beveik nereikia, vaiko daiktu irgi mazai, tai tilpsiu i maza maisiuka manau. o ko truks, tai atves vyras.
(man ginekologe savo nuoziura nukele gimdymo data, nes pilvas labai mazas doh.gif)

man gydytoja sake pasirodyti raudonajam kryziui kokia 38 savaite. o tai ten reikia pas budincia gydytoja eiti ar i ta apziuru kabineta?nieko nesupratau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhydelka: 03 birželio 2009 - 11:54
QUOTE(zhydelka @ 2009 06 03, 12:53)
man gydytoja sake pasirodyti raudonajam kryziui kokia 38 savaite. o tai ten reikia pas budincia gydytoja eiti ar i ta apziuru kabineta?nieko nesupratau.

i nesciuju priemima, ten gydytojai buna visada mirksiukas.gif uzves kortele, paklausys leliaus sirdukes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wizardry @ 2009 06 03, 15:16)
i nesciuju priemima, ten gydytojai buna visada mirksiukas.gif uzves kortele, paklausys leliaus sirdukes  4u.gif

aaaciu 4u.gif . o tai visai ziopla jauciuosi blush2.gif
Atsakyti
As irgi is tu kuri ruosiasi gimdyt Rk smile.gif nors gimdyt dar liepos vidury bet daiktus jau susikroviau, ir tikrai gavosi nemaza tase. taip atrodo smulkmenos bet viskas reikalinga
Atsakyti
QUOTE(leyla-la @ 2009 06 03, 16:27)
As irgi is tu kuri ruosiasi gimdyt Rk smile.gif  nors gimdyt dar liepos vidury bet daiktus jau susikroviau, ir tikrai gavosi nemaza tase. taip atrodo smulkmenos bet viskas reikalinga

na man irgi pamenu daug daiktu gavosi... viena pilna sportine tashyte vaikiukui, o kita man su vyru... bet bishki durnai padariau kad taip sudejau.. reikejo viena detis tai ka neshtis i gimdykla, o kita kas jau bus reikalinga palatoj... nes i gimdykla su gariuninem tashem neileidzhia:)
Atsakyti
QUOTE(Lenusikas @ 2009 06 03, 11:41)

Pas mane gavosi dvi tašės ir krepšelis biggrin.gif
Neišvijo su tiek mantos, tai manau viskas gerai smile.gif
Atsakyti