Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė (RK)

QUOTE(kristinap @ 2009 05 27, 21:31)
ne aišku į kurią pakliuvo nercyte09, nes ten tos pačios nemokamos palatos labai skirtingos, yra ir paremontuotų, šviesių, bet yra ir neaišku kada paskutinį kartą remontą mačiusių unsure.gif

man maniske palata tikrai visai nieko buvo...kol vyras neuzmuse tarakono blink.gif as jauciu didziule fobija visokiems padarams turintiems daugiau nei 4 kojas...brrr... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kincioskis @ 2009 05 27, 22:48)
man maniske palata tikrai visai nieko buvo...kol vyras neuzmuse tarakono blink.gif  as jauciu didziule fobija visokiems padarams turintiems daugiau nei 4 kojas...brrr... blink.gif

Praleidau RK 10 dienu, gulejau 3-me aukste ir per ta laika nesutikau nei vieno tokio "gyventojo" schmoll.gif Gulejau 3-oje ir 4-oje palatose: 3 labai sviesi, matyt neseniai suremontuota, labai patogus ciuzinys buvo (dar neisguletas), bet nebuvo kriaukles nors tai nesudare didelio nepatogumo nes palata prie pat naujagimiu skyriaus kur ir prausem leliukus; o 4 palata tai truputi niuresne, jautesi skersvejis, lovoje su maziuku nurededavom i duobe del ko baisoka buvo nakti uzgriuti ant jo ( o taip norejosi nakti buti salia ir ji apkabinti wub.gif ), bet uztat buvo kriaukle ir vystymo stalas. Tikrai ten tos palatos labai skirtingos, jau nekalbu apie mokamas (jas spejau viena akim pamatyti) unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nercyte09 @ 2009 05 27, 19:59)
Mes šiandien pargrįžom iš RK. Darė CP ekstra, nes vaikas l. didelis nepraėjo per mano siaurus takus...
CP darė gyd. Puzienė - rekomenduočiau - sprendimą priėmė kartu su Raguckiene, cezarį padarė greit, nespėjau sureaguoti, kaip lelių prinešė pasilabinti.O  pati su tokia baime į pilvą per veidrodėlį žiūrėjau, bet visai nieko smile.gif ir gyja gerai, siūlai ištirps...
O šiaip, kol gulėjau susidūriau ir su gyd. Raguckiene - l.šauni su l. didele patirtim, ir gyd. Domža.
O šiaip važiuokit ir nesitarkit, ir nebijokit, nemanau, jei tu nesitarei, tai nepagimdysi...Per 4d. buvo l.daug gimdyvių. Kai kurios taip šaukė, kad turbūt ir Gedimino pily buvo girdėt- nemanau, kad jos klausėsi, ką  gydytoja sakė, todėl ir būna, manau, l. sunku gimdyti, nes nežinai nei kas, nei kaip,nes l.panikuoja...Tada geriau prašyti epidūro ir nesikankinti...
Palatos ne kokios, maistas t.p., bet juk ne į sanatoriją atvažiuoji, o ir neilgam...
O atsidėkoti gali po visko, jei manei, kad verta ir jei nori...

Sveikinu su lialiuku soske.gif,o kiek dienu laike ligoninei blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2009 05 26, 15:38)
uzsirasiau i RK paskaiteles. birzelio 17 ir 24 dienoms. bet 24 diena yra nedarbo diena. bet reikia manyti, kad paskaitele vis tiek vyks, jei jau uzrase. gal yra kas dar uzsirase tai dienai?

As irgi uzsyrasiau i paskaiteles mirksiukas.gif . Bet mania uzrase birzialio 17 ir liepa 8 diena. Nes pasake kad birzialio 24 nedarbo diena blink.gif. Tai tu gal paskambink dar karta patikslink, kad paskui berekalo ne vazinet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenusikas @ 2009 05 28, 13:30)
As irgi uzsyrasiau i paskaiteles mirksiukas.gif . Bet mania uzrase birzialio 17 ir liepa 8 diena. Nes pasake kad birzialio 24 nedarbo diena blink.gif. Tai tu gal paskambink dar karta patikslink, kad paskui berekalo ne vazinet doh.gif

liepos 8? tai cia dvi dienos iki gimdymo lotuliukas.gif. nemanau, kad gera mintis
Papildyta:
QUOTE(zhydelka @ 2009 05 28, 14:24)
liepos 8? tai cia dvi dienos iki gimdymo termino lotuliukas.gif. nemanau, kad gera mintis. skambinau, tai rimtai 24 diena nebus jokios paskaitos. nu ir tiek to, grazi ir be paskaitos ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Lenusikas @ 2009 05 28, 11:59)
Sveikinu su lialiuku soske.gif,o kiek dienu laike ligoninei blush2.gif ?

Po CP, jei viskas gerai tau ( nėra temp.) ir leliaus tyrimai geri - išrašys trečią parą po operacijos.
Atsakyti
QUOTE(nercyte09 @ 2009 05 28, 13:37)
Po CP, jei viskas gerai tau ( nėra temp.) ir leliaus tyrimai geri - išrašys trečią parą po operacijos.

kartais net ir antra isleidzia ax.gif
Atsakyti
Man kažkaip vis kokia tais durna paranoja kankina, kad gimdysiu savaitgalį ir nuvažiavus ten, man pasakys, kad sorry, šiandien savaitgalis daktarai nedirba, atvažiuokite pirmadienį lotuliukas.gif bet tikiuosi savaitgalį taip pat yra pakankamai profesionalaus personalo priimti gimdymus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jelenyte112 @ 2009 05 28, 10:28)
Praleidau RK 10 dienu, gulejau 3-me aukste ir per ta laika nesutikau nei vieno tokio "gyventojo"  schmoll.gif  Gulejau 3-oje ir 4-oje palatose: 3 labai sviesi, matyt neseniai suremontuota, labai patogus ciuzinys buvo (dar neisguletas), bet nebuvo kriaukles nors tai nesudare didelio nepatogumo nes palata prie pat naujagimiu skyriaus kur ir prausem leliukus; o 4 palata tai truputi niuresne, jautesi skersvejis, lovoje su maziuku nurededavom i duobe del ko baisoka buvo nakti uzgriuti ant jo ( o taip norejosi nakti buti salia ir ji apkabinti  wub.gif  ), bet uztat buvo kriaukle ir vystymo stalas. Tikrai ten tos palatos labai skirtingos, jau nekalbu apie mokamas (jas spejau viena akim pamatyti)  unsure.gif

as irgi gulejau treciam aukste trecioje palatoje, palata tai nieko, bet lova ir pagalve tai man ziauriai nepatogi buvo, visus sonus skaudejo smile.gif bet siaip RK viskas ciki thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2009 05 28, 12:27)
liepos 8? tai cia dvi dienos iki gimdymo lotuliukas.gif. nemanau, kad gera mintis
Papildyta:

As irgi abejojiu kad papulsiu liepoa 8 diena lotuliukas.gif . Bet del visako uzsyrasiau mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Lenusikas @ 2009 05 28, 20:22)
As irgi abejojiu kad papulsiu liepoa 8 diena lotuliukas.gif . Bet del visako uzsyrasiau mirksiukas.gif .

as tai sakiau apsieisiu. tiek jau to, is bendro isprusimo kaip nors lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MERENGE @ 2009 05 28, 16:57)
Man kažkaip vis kokia tais durna paranoja kankina, kad gimdysiu savaitgalį ir nuvažiavus ten, man pasakys, kad sorry, šiandien savaitgalis daktarai nedirba, atvažiuokite pirmadienį lotuliukas.gif bet tikiuosi savaitgalį taip pat yra pakankamai profesionalaus  personalo priimti gimdymus ax.gif

biggrin.gif ot faina butu smile.gif ir vakare jei ir darbo diena gimdysi, tai jiems darbas 5 val baigiasi biggrin.gif
nu baik tu, taigi visada budintis gydytojas yra...
nors man paciai baisoka.... gimdymas kaledoms numatomas, tai kad ten chebra uzpyle bishki nebutu blink.gif
Atsakyti