Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryžiuku schemų paieška

QUOTE(editamm @ 2009 05 27, 11:38)
Mergaites o gal matet kur sitas galima rasti?

mastau.gif Kažin... nes čia visai nauji - šiūmetų... - NEW 2009 Lickle Ted range from DMC - gal dar niekas nespėjo pavogti ir paleisti masiniam kopijavimui....
mastau.gif niekur neteko net užmatyti....
Atsakyti
uodegyte, aš turiu tokius drakonus (jei kuris patiks rašyk el. adresą, atsiųsiu mirksiukas.gif )

user posted imageuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KRISTIDA: 27 gegužės 2009 - 12:56
QUOTE(Uodegyte @ 2009 05 27, 11:41)
jau prasiau ne karta,bet gal turite drakonu schemu,turiu siek tiek bet gal kas naujesniu turite blush2.gif  ax.gif labai abai reikia smile.gif

as pas save radau stai tokiu: jei kokio reikia parasyk savo e mailo adresiuka, persiusiu 4u.gif
user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Rne, išsiunčiau mirksiukas.gif

Ir dar kažkas ieškojo Anos Barbaros schemų, turiu tokias (patikusią atsiųsiu į el. paštą mirksiukas.gif )

user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
KRISTIDA,labai aciu, gavau 4u.gif schemute labai ryski ir aiski, reiks koki viena drakoniuka nutupdyti ant uzrasu knygutes vyrui biggrin.gif
Atsakyti
o galima butu nuorodu kur drakonu galeciau rasti,nes su emailu truputeli problematiska. blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(editamm @ 2009 05 27, 11:38)

aš turiu tik tokią:
user posted image
ir dar kur nuotraukėlę galima įdėti toks atskirai mergaitei ir atskirai berniukui (neina niekaip paveiksliuko prisegti kad čia parodyti)
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2009 05 27, 13:57)
as pas save radau stai tokiu: jei kokio reikia parasyk savo e mailo adresiuka, persiusiu 4u.gif

user posted image                   

Rne,

jeigu galima šį drakoniuką man į meilą kristina@bures.lt. Iš anksto ačiū.
Atsakyti
būčiau labai dėkinga, jei "KRISTIDA" atsiųstų schemute, geltono drakoniuko mėlynam fone ir "RNE" - to, kur įremintas 4u.gif loriukasx@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(editamm @ 2009 05 27, 09:38)

turiu pirma smile.gif
h
Atsakyti
QUOTE(vilmado @ 2009 05 27, 11:59)
mastau.gif  Kažin... nes čia visai nauji - šiūmetų... - NEW 2009 Lickle Ted range from DMC -  gal dar niekas nespėjo pavogti ir paleisti masiniam kopijavimui....
mastau.gif niekur neteko net užmatyti....

kodel iskart pavogti - as asmeniskai viena nusipirkau ir baigiu siuvineti - galvojau gal kuri is merginu gal pirko ir irgi galetu pasidalinti.
As siuo metu siuvineju sita

http://www.ooly.co.u...ickle-Baby.html

Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2009 05 27, 15:52)
turiu pirma smile.gif
h

QUOTE(editamm @ 2009 05 27, 16:01)

Ar galetumet abu atsiusti ir man el.pastu PoniaDvi@mail.ru
Aciu 4u.gif
Atsakyti