Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryžiuku schemų paieška

jei nebutu istatymu pazeidimo, niekas musu failiuku is interneto netrintu biggrin.gif ir butu taika ir ramybe, as tikrai nieko izeisti nenorejau, blush2.gif sorry
Atsakyti
vat mane tai uzsiutino...

ar gavot sutikima zmogaus, kuris sukure interneta, ji prisijungti i savus namus?
NE? vadinasi nelegalu, pazeidet autorines teises. NUKIRPKIT LAIDA

ir man butu visikai dzin jai kazkas uzblokuotu ar istrintu mano albuma, as uzsiregistruociau vel.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambooce: 26 gegužės 2009 - 21:28
QUOTE(bambooce @ 2009 05 26, 22:27)
ar gavot sutikima zmogaus, kuris sukure interneta, ji prisijungti i savus namus?
NE? vadinasi nelegalu, pazeidet autorines teises. NUKIRPKIT LAIDA

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Internetas yra laisvas kaip erdve. Tu moki uz savo prieiga prie interneto, jei prisijungi nelegaliai, va tada ir pjauk laida.
poster_offtopic.gif

Ir taip, prisiregistruoti dar karta galima visada, bet gaila savo laiko.

Ir dar karta prasau atkreipti demesi - niekas nieko nekaltino, tik buvo paaiskinta, kodel yra kaip yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnike: 26 gegužės 2009 - 21:42
Gal baikit tą diskusiją? 4u.gif Žmonės naudojosi intero info ir toliau naudosis ax.gif Ieškokim schemučių toliau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnike @ 2009 05 26, 20:37)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Internetas yra laisvas kaip erdve. Tu moki uz savo prieiga prie interneto, jei prisijungi nelegaliai, va tada ir pjauk laida.
poster_offtopic.gif

Ir taip, prisiregistruoti dar karta galima visada, bet gaila savo laiko.

kas pasake kad internetas yra laisvas? ji kazkas padare laisva neatsiklausus

cia gincytis galima iki pazaliavimo, tam man gaila laiko, o ne naujo albumiuko sukurimui. albumiukas tam kad scehumutes gautu tie kurie yra nelabai gabus ant pc
Atsakyti
merginos ,gyvenkim draugiškai ,a? Niekas čia nekaltas kad egzistuoja autorines teises,todel tylekim ir dalinkimes tuo ka turim ,ir nenorėkim gaut visko net piršto nepajudine,juk nė vienai nenudžius liežuvis ,kai reikia tiesiog paprašyt ,atsiunčiam juk visada.Bambooce tai aišku auksas ,bet ne kiekvienas tiek laiko turi visą dieną kažkam schemų ieškot,ojei pats nesugebi susirast ,tai galima ir palaukt dieną kol kas nors prašymą pamatys..čia ne gyvybės ir mirties klausimas,tikrai gali palaukti..tęsiam temą ir nesiginčyjam dėl to ,ko pakeisti negalim... drinks_cheers.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2009 05 26, 22:43)
kas pasake kad internetas yra laisvas? ji kazkas padare laisva neatsiklausus

cia gincytis galima iki pazaliavimo, tam man gaila laiko, o ne naujo albumiuko sukurimui. albumiukas tam kad scehumutes gautu tie kurie yra nelabai gabus ant pc

Hmm... Laume, baigti diskusiją galima ir paprasta, bet svarbu yra išsiaiškinti kas kam rūpi.

bambooce, apie interneto platybes nediskutuosiu, iš tiesų per platu. Bet apie asmeninius žmonių darbus yra kitas reikalas.

Pvz. aptikau Barbara Ana dizainus, kurie man labai patiko. Ir... patyriau, kaip gerai jie yra apsaugoti. Vieno biskorniuko schemos niekaip negaliu gauti. Gal teks pirkti, bet mąstau, kad yra kitų gražių... Aš irgi skaičiau, kad picasa trina, kažkas kalbėjo, kad ji ypatingai kreipia dėmesį į autorines teises (o tada ir iškyla didelė grėsmė netekti).

Pritariu liepsnikei, kad prisiregistruoti galima visada, bet tiesiog gaila savo laiko... Aš ir taip dienas naktis paskendus internete... Duomenų apsauga - nėra diskusijų objektas. Tai realybė. Ir jei šis forumas labai pozityvus dalinimosi prasme (o ir kiti panašūs forumai, nes patyriau, kad siuvinėjimas - yr grynas pozityvas), tai nereiškia, kad dizaineriai nenori uždirbti iš to, ką jie sukuria.

Nebepamenu kuriam rusiškam forume aptikau įrašą, kad administracija perspėja, jog viena iš rusų dizainerių uždraudė platinti jos schemas ir tos bus trinamos.

Aš tik patalpinau gallery.ru švyturių schemas ir jas užblokavo. Daugiau nenoriu. Visada galima rasti, jei ieškai.

Rne 4u.gif 4u.gif Aš irgi esu piratė ir tai pripažįstu. Aš nesu pirkusi nė vienos schemos ir esu dėkinga visoms, kas su manimi jomis pasidalino. Netgi tuo, už ką sumoka. Aš irgi būtinai su visomis pasidalinsiu viskuo, ką turiu, net jei už tai sumokėsiu 4u.gif Kaip šauksi, taip atsilieps wub.gif

Atsakyti
Nu labas naktis piratės topsecret.gif hihihi.gif
AČIŪ Metija už abėcėlę aciuks.gif ir už postą didis.gif

ale, kur bobos ten ir turgus.... plyzzz neprijemkit asmeniškai mirksiukas.gif
Papildyta:
O iš tikro aš mielai padedu visoms ir labai džiaugiuosi, kai man kas nors padeda... nors teisybę pasakius buvo čia man tokis nuotykis, kai dar buvau naujokė, pasiteiravau ar neturit ar nematėt - ten labai reikėjo vienos schemutės, tai viena senbuvė tokį man atsakymą skėlė, kad pasijutau..... nu kaip čia švelniau pasakius.... vnž. ji tiesiog pasityčiojo iš manęs ... tai po to karto labai ilgai nesilankiau siuvinėjimo forume - dabar atrodo - visai dėl kvailos priežasties, pamanykit - susireikšmino kažkokia, čia vos ne savininke pasijuto... gal , jau užknisę buvo visos su visokiais prašymais - ai nesigilinau.... bet džiaugiuosi, kad tos pindos čia dabar nėra...
sorry - bišky off topic
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmado: 26 gegužės 2009 - 22:52
Aš irgi visada padedu, jei turiu kažko, ko kam reikia. g.gif
Atsakyti
Mergaites o gal matet kur sitas galima rasti?

http://www.ooly.co.u...ng-Sampler.html

http://www.ooly.co.u...er-Sampler.html

http://www.ooly.co.u...rk-Sampler.html

http://www.ooly.co.u...me-Sampler.html
Atsakyti
jau prasiau ne karta,bet gal turite drakonu schemu,turiu siek tiek bet gal kas naujesniu turite blush2.gif ax.gif labai abai reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2009 05 27, 10:41)
jau prasiau ne karta,bet gal turite drakonu schemu,turiu siek tiek bet gal kas naujesniu turite blush2.gif  ax.gif labai abai reikia smile.gif

Aš neturiu jokių.
Atsakyti