Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryžiuku schemų paieška

QUOTE(Eglynius @ 2009 05 23, 13:06)
Susiruošiau siuvinėti TT meškius savo mažylės patalynei

Labas, jei dar reikia, as irgi ju (TT meskiuku) turiu nemazai pasisaugojusi, tarp ju yra ir rodytas metrikiukas. Jei vis dar reikia- prasom i AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
As taip pat galiu pasiulyti TT meskiuku schemuciu. Gal rasi ka nors reikalingo CIA
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2009 05 25, 21:09)
As nesuprantu kam mest nuorodas i savo saitus ,jei i juos neileidzia arba registrintis reikia  doh.gif ,pvz kad ir pauksciuko dauk nuorodu buna imesta......o tikslas koks ir nauda lygi 0,nes viskas uzrakinta  doh.gif
Va kur patinka pas Bambooce,tokiu problemu nera jos saite smile.gif

Merginos prisiminkim, kad tai ka darome tai nera legalu, ir jei viska laikyti atrakinta schmoll.gif - tai jei norit ko nors uz dyka, nors kiek pastangu idekit ir prisiregistruokit ir paprasykit, nes ir taip geri zmones tas schemutes ikelia i interneta ir jei reikia tau - ar gi sunku paprasyti - gi tau reikia doh.gif

Zinoma aciu tau Bambooce, kad esi tokia, musu visu gelbetoja aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 05 26, 16:02)
rita7777, aš irgi nepriimu žmonių, kurie nėra sukūrę savo albumų. Manau, kad pačiam reikia padirbėt ir save parodyt, kad kiti patikėtų tavim. Man kartą jau užblokavo albumus, daugiau nenoriu. Todėl vadovaujuosi kitų patarimais nepriimti į draugus žmonių tuščiais albumais. Įsivaizduok gali registruotis, prašytis į draugus, o po to skųsti... Ir dar. Norint gauti iš kito, reikia ir pačiam pasidalinti - tai juk logiška.

Pas mane irgi yra vienas laukiantis žmogus gali parašyti man savo niką ten - aš tave priimsiu, nes žinosiu, kas esi  4u.gif . Tačiau kitos nelabai priims ir aš jas suprantu.

Visiškai su tavim sutinku drinks_cheers.gif 4u.gif ir tikrai nemažai schemučių turiu savo kompiuteryje, bet problema kad visiškai nemoku rusiškai doh.gif tad gallery.ru man neįkandamas puslapėlis schmoll.gif o gaila... vis pasvajoju kaip būtų gerai kad šis puslapis būtų lietuviškas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2009 05 26, 20:29)
Merginos prisiminkim, kad tai ka darome tai nera legalu, ir jei viska laikyti atrakinta  schmoll.gif  - tai jei norit ko nors uz dyka, nors kiek pastangu idekit ir prisiregistruokit ir paprasykit, nes ir taip geri zmones tas schemutes ikelia i interneta ir jei reikia tau - ar gi sunku paprasyti - gi tau reikia doh.gif

Pritariu 100proc. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 05 26, 15:46)
Tiesa, bambooce, kaip suprantu, patekti į picasa nėra jokių problemų. O ar ten saugu laikyti schemas? Ar neblokuoja, jei tai viešai prieinama?

jokiu problemu smile.gif ir paskatinciau visas ten eiti ir registruotis. daug vietos, jokiu blokavimu smile.gif aisku, paprasta blush2.gif

QUOTE(2saulyte2 @ 2009 05 26, 15:53)
Bambooce  - pas tave picasoj prie Vervaco batuku nera spalvu rakto. Turiu - jei reik, galiu atsiusti.

dekui, bet turiu smile.gif tik kad va tas raktas neisideda i web albuma, formatas kazkos nei sioks nei koks.

nemanau kad schemuciu platinimas yra nelegalu unsure.gif
cia lygiai tas pats, jeigu as nusipirkau schemute kurios niekas neturi ir nemate, ir savu noru idejau i interneta vadinasi sutinku kad visi ja matytu ir publikuotu smile.gif taip yra su visomis schemutemis. nebent tu pirkai, mokejai pinigus ir nori pasidalinti tik su keliais zmonemis, tai juos ir informuok jog tai "TIK TAU"
Papildyta:
QUOTE(rita7777 @ 2009 05 26, 18:55)
Visiškai su tavim sutinku  drinks_cheers.gif  4u.gif  ir tikrai nemažai schemučių turiu savo kompiuteryje, bet problema kad visiškai nemoku rusiškai  doh.gif  tad gallery.ru man neįkandamas puslapėlis  schmoll.gif  o gaila... vis pasvajoju kaip būtų gerai kad šis puslapis būtų lietuviškas  lotuliukas.gif

pasinaudok picasa thumbup.gif galiu padeti susikurti ir paaiskinti kaip ir ka daryti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2009 05 26, 21:00)
dekui, bet turiu smile.gif tik kad va tas raktas neisideda i web albuma, formatas kazkos nei sioks nei koks.

Aisku. drinks_cheers.gif
Atsakyti

nemanau kad schemuciu platinimas yra nelegalu  unsure.gif
cia lygiai tas pats, jeigu as nusipirkau schemute kurios niekas neturi ir nemate, ir savu noru idejau i interneta vadinasi sutinku kad visi ja matytu ir publikuotu  smile.gif taip yra su visomis schemutemis. nebent tu pirkai, mokejai pinigus ir nori pasidalinti tik su keliais zmonemis, tai juos ir informuok jog tai "TIK TAU"

Na as neesu zinove tokiu reikalu, bet man atrodo jog tai piratavimas, nes yra toks dalykas kaip autorines teises - kiekviena schemute turi savo autoriu, ir platinti be autoriaus sutikimo negalima.Autorius dirba ir nori uz tai gauti atlygi, kad zmones pirktu rolleyes.gif o jei ideda i interneta tai parsisiuncia nemokamai ir niekas neperka - autoriaus darbas lieka neivertintas doh.gif cia man taip atrodo ax.gif

jei ka as tokia pat pirate, kaip ir mes cia visos ax.gif bet nepatinka man zmones kurie tuo naudojasi ir dar pyksta kai reikia tik paprasyti - visko nori sukramtyto ir paduoto i rankas blink.gif
Atsakyti
Taigi ir užrašas yra Picasa albume:

Naudojatės naršykle, kuri nėra palaikoma. Kai kurios funkcijos gali neveikti, tačiau pasidairyti nesutrukdys.

Kažkada jau buvo diskusija šia tema ir po to daugelis užsirakino savo albumus. Nes man rodos, kad kai kurie albumai buvo sunaikinti. g.gif
Atsakyti
jokiu problemu smile.gif ir paskatinciau visas ten eiti ir registruotis. daug vietos, jokiu blokavimu smile.gif aisku, paprasta

Tau tiesiog pasiseke, kad niekas dar nepaspaude nuorodos "Report abuse", nes

nemanau kad schemuciu platinimas yra nelegalu

Daugumos, tiksliau beveik visu, net ir nemokamu, schemu platinimas yra nelegalus be atskiro autoriaus leidimo.
Atsakyti
man tai ne piratavimas, o jei jums tai piratavimas tai neiskokit, nesiuskit ir neprasykit o PIRKIT.

praso schemuciu o po to aiskina kad tai nelegalu. aggressive.gif

daug kas internete nelegalu, atsijunkit interneta, ir bukit teisingos
Atsakyti
Taigis diskusija prasidejo nuo to, kad merginos aiskino kodel albumai uzdaryti ir nerodomi viesai. O ne todel, kad kazkas tave (ar kazkuria kita) kaltino piratavimu. Pauksciukas ir bando padeti. Ji gi nekalta, kad senai uzsiregistravus gallery.ru, kad turi kruva draugu ir mato daug schemu. Jei atsiuncia nuoroda, o ji jums neveikia, vadinasi nepasiseke, bet kazkas pradejo skusti, kad siunciamos bevertes nuorodos.

Picasa veikia juo puikiausiai, bet ir ten buvo masiskai uzdaromi albumai. Tada dauguma perejo i gallery.ru, dabar ir ten uzdaromi.
Atsakyti