Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryžiuku schemų paieška

QUOTE(romanciuke @ 2009 05 26, 09:52)
sveikos...  4u.gif
Gal kuri galetu padet? Labai buciau dekinga...  bigsmile.gif
Papildyta:
dar beja pamirsau prideti romanciuke@gmail.com
is anksto labai aciu...  4u.gif

Išsiunčiau - tikiuosi tiks... rolleyes.gif
Atsakyti
na kalbant apie gallery.ru tai aš ten prisiregistravus bet vistiek daugumos albumų nerodo nes nesu drauguose, o kai pasiprašau arba manęs nepriima arba aš nemoku ten elgtis, nes va didžiausia bėda kad kitos nepriima į draugus jei neturi savo albumėlių su schemom (tai aišku logiška nes nežino gal aš kokia apsimetėlė ir tikrinu), o aš rusiškai visiškai nesuprantu tai man ten juodas miškas susigaudyt kaip ką daryt... verysad.gif tai tenka kitais būdais schemeles rasti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona Vysnia @ 2009 05 26, 12:20)
grasimm , labai labai tau aciu  4u.gif

visada prasom mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
sveikutes vel kreipiuosi i jus pagalbos
zinau kad jau cia n kartu buvo prasoma tokiu schemuciu ax.gif turejau prisisaugojusi kruva bet kompas paluzo dingo mano archyvas verysad.gif
gal kas turit kokiu siluetiniu schemuciu ax.gif
aciu 4u.gif
inieska@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(vilmado @ 2009 05 26, 09:34)
Išsiunčiau - tikiuosi tiks...  rolleyes.gif

uoj butent tokiu ir ieskojau... 4u.gif aciu Tau labai... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inieska @ 2009 05 26, 10:12)
sveikutes vel kreipiuosi i jus pagalbos
zinau kad jau cia n kartu buvo prasoma tokiu schemuciu  ax.gif  turejau prisisaugojusi kruva bet kompas paluzo dingo mano archyvas  verysad.gif
gal kas turit kokiu siluetiniu schemuciu ax.gif
aciu 4u.gif
inieska@gmail.com

http://picasaweb.goo...nsvet/Konturai#
http://handmade.idvz.......;PN=2&TPN=1
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2009 05 26, 12:38)

bambucia tu auksas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inieska @ 2009 05 26, 10:40)
bambucia tu auksas  4u.gif

5 litai assa.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 05 26, 11:35)
na kalbant apie gallery.ru tai aš ten prisiregistravus bet vistiek daugumos albumų nerodo nes nesu drauguose, o kai pasiprašau arba manęs nepriima arba aš nemoku ten elgtis, nes va didžiausia bėda kad kitos nepriima į draugus jei neturi savo albumėlių su schemom (tai aišku logiška nes nežino gal aš kokia apsimetėlė ir tikrinu), o aš rusiškai visiškai nesuprantu tai man ten juodas miškas susigaudyt kaip ką daryt...  verysad.gif tai tenka kitais būdais schemeles rasti  unsure.gif

rita7777, aš irgi nepriimu žmonių, kurie nėra sukūrę savo albumų. Manau, kad pačiam reikia padirbėt ir save parodyt, kad kiti patikėtų tavim. Man kartą jau užblokavo albumus, daugiau nenoriu. Todėl vadovaujuosi kitų patarimais nepriimti į draugus žmonių tuščiais albumais. Įsivaizduok gali registruotis, prašytis į draugus, o po to skųsti... Ir dar. Norint gauti iš kito, reikia ir pačiam pasidalinti - tai juk logiška.

Pas mane irgi yra vienas laukiantis žmogus gali parašyti man savo niką ten - aš tave priimsiu, nes žinosiu, kas esi 4u.gif . Tačiau kitos nelabai priims ir aš jas suprantu.
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 05 26, 14:02)
rita7777, aš irgi nepriimu žmonių, kurie nėra sukūrę savo albumų. Manau, kad pačiam reikia padirbėt ir save parodyt, kad kiti patikėtų tavim. Man kartą jau užblokavo albumus, daugiau nenoriu. Todėl vadovaujuosi kitų patarimais nepriimti į draugus žmonių tuščiais albumais. Įsivaizduok gali registruotis, prašytis į draugus, o po to skųsti... Ir dar. Norint gauti iš kito, reikia ir pačiam pasidalinti - tai juk logiška.

Pas mane irgi yra vienas laukiantis žmogus gali parašyti man savo niką ten - aš tave priimsiu, nes žinosiu, kas esi  4u.gif . Tačiau kitos nelabai priims ir aš jas suprantu.

as turiu apie 300 schemuciu ir ju kasdien daugeja, bet jos visos sudetos kitame tinkalpyje, ne gallery.ru. ka tokiu atveju man daryti? pasidaryti albumus visuose web'uose kad kazkas priimtu mane i draugus... pfff...
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2009 05 26, 16:17)
as turiu apie 300 schemuciu ir ju kasdien daugeja, bet jos visos sudetos kitame tinkalpyje, ne gallery.ru. ka tokiu atveju man daryti? pasidaryti albumus visuose web'uose kad kazkas priimtu mane i draugus... pfff...

Neįmanoma visuose tinklapiuose prisiregistruoti, tai faktas. Aš išsiaiškinau gallery.ru ir fotki.com. Gallery man labiau patiko, labai greit įsikelia nuotraukos ir schemos, tai skyriau jam didesnį dėmesį. Be to, nekalbu angliškai, rusiški saitai dar dėl to gal labiau prie širdies. Kiekviename forume yra savos taisyklės... Aš pasakiau apie gallery taisykles. Ir aš dar jame naujokė, daug ko ir aš nežinau, bet jau baigiu įsisavinti ax.gif

Pasižiūrėjau, kad į gallery pas mane sukelta virš 600 schemų, dar net ne visas ir sudėjau į tinklapį, tomis scemomis kompas užgrūstas ax.gif Iš tiesų, tai kam jų tiek reikia... Atsimenu, Pumpurėlis sakė: dėl sportinio intereso... biggrin.gif Bet kartais atrodo, jog gali prireikti... be to malonu, jei gali padėti kitam smile.gif

Tiesa, bambooce, kaip suprantu, patekti į picasa nėra jokių problemų. O ar ten saugu laikyti schemas? Ar neblokuoja, jei tai viešai prieinama?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 26 gegužės 2009 - 16:47
QUOTE(bambooce @ 2009 05 26, 16:17)

Bambooce - pas tave picasoj prie Vervaco batuku nera spalvu rakto. Turiu - jei reik, galiu atsiusti.
Atsakyti