QUOTE(bambooce @ 2009 05 26, 16:17)
as turiu apie 300 schemuciu ir ju kasdien daugeja, bet jos visos sudetos kitame tinkalpyje, ne gallery.ru. ka tokiu atveju man daryti? pasidaryti albumus visuose web'uose kad kazkas priimtu mane i draugus... pfff...
Neįmanoma visuose tinklapiuose prisiregistruoti, tai faktas. Aš išsiaiškinau gallery.ru ir fotki.com. Gallery man labiau patiko, labai greit įsikelia nuotraukos ir schemos, tai skyriau jam didesnį dėmesį. Be to, nekalbu angliškai, rusiški saitai dar dėl to gal labiau prie širdies. Kiekviename forume yra savos taisyklės... Aš pasakiau apie gallery taisykles. Ir aš dar jame naujokė, daug ko ir aš nežinau, bet jau baigiu įsisavinti
Pasižiūrėjau, kad į gallery pas mane sukelta virš 600 schemų, dar net ne visas ir sudėjau į tinklapį, tomis scemomis kompas užgrūstas
Iš tiesų, tai kam jų tiek reikia... Atsimenu, Pumpurėlis sakė: dėl sportinio intereso...
Bet kartais atrodo, jog gali prireikti... be to malonu, jei gali padėti kitam
Tiesa,
bambooce, kaip suprantu, patekti į picasa nėra jokių problemų. O ar ten saugu laikyti schemas? Ar neblokuoja, jei tai viešai prieinama?