Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryžiuku schemų paieška

QUOTE(angeliukė9 @ 2009 07 10, 21:45)
http://img194.images...16/36402018.jpg
Jungiuosiu ir aš prie jūsų, darbštuolytės, gal kas gali man pagelbėti 4u.gif noriu aiškesnės tos siuvinėjimo schemutės, gal kas turi. mano el.paštas dinutee@elekta.lt

o tai kas cia neaisku g.gif juk viskas kuo puikiausiai matosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daiwyte @ 2009 07 10, 22:32)
o tai kas cia neaisku  g.gif juk viskas kuo puikiausiai matosi mirksiukas.gif

Turbūt biški didesnės reiktu drinks_cheers.gif
Atsakyti
aš turiu šitą schemą katinukų ,bet ji tokia pati nedidelė ,aš tik manau ,kad ją atspausdinus ji bus didesnė ir bus lengviau skaičiuot langelius(paprastai atspausdinus visos daug didesnės būna) ,o kompe tai aišku kad žlibinėt reiktų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2009 07 07, 12:58)
QUOTE(rita7777 @ 2009 07 07, 10:03)

Dekui smile.gif sita turesiu omeny bet man kazko kito norisi ne sirdeles smile.gif kazko seimynisko smile.gif net nzn ko smile.gif ech ....sudetinga tiems tevams isrinkti smile.gif

jei reikia as turiu schemuciu. gal patiks ax.gif tik parasykit e-pasto adresa. atsiusiu 4u.gif
Atsakyti
sveikos...
reikia angeliuko schemos
reikia pagalbos. noriu issiuvineti nesudetinga paveiksliuka dovanu - dydis turetu buti iki 50x50 langeliu (plius minus tokio dydzio, gali buti mazesnis)... gerai butu 2 ar 3 spalvu. gal esat kur mate tokiu schemu?
p.s. tiktu ir feja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gita_jj: 11 liepos 2009 - 00:06
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 07 08, 13:22)
aciu biggrin.gif  geras smile.gif
Papildyta:

gal galima schemuciu? 4u.gif
indriuniukas@gmail.com

galima atsiusti atsipalaidavusio katino schemute 4u.gif spurga18@gmail.com didelis aciukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gita_jj @ 2009 07 11, 01:02)
sveikos...
reikia angeliuko schemos
reikia pagalbos. noriu issiuvineti nesudetinga paveiksliuka dovanu -  dydis turetu buti iki 50x50 langeliu (plius minus tokio dydzio, gali buti mazesnis)... gerai butu 2 ar 3 spalvu. gal esat kur mate tokiu schemu?
p.s. tiktu ir feja

labukas smile.gif parasyk savo e-maila as galiu atsiusti. turiu keleta angeliuku graziu blush2.gif gal kuris patiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliukė9 @ 2009 07 10, 20:45)
noriu aiškesnės tos siuvinėjimo schemutės

Issiunciau 4u.gif
Atsakyti
Gita ji, turiu tokių, jei patinka ir tinka, atsiųsiu į el. paštą mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
4u.gif prašau pagalbos ax.gif

ieškom šios schemos, gal kas turit???
user posted image

dzeikauuu@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Jurgita L @ 2009 07 11, 00:50)
labukas  smile.gif  parasyk savo e-maila as galiu atsiusti. turiu keleta angeliuku graziu  blush2.gif  gal kuris patiks  ax.gif

jurgita_jb@yahoo.com
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gita_jj @ 2009 07 11, 10:05)
jurgita_jb@yahoo.com
aciu  4u.gif

Gita_jj ir inieska jau issiunciau jums schemutes su angeliukais 4u.gif jei kuri neatsidarys parasykit-perssiusiu rolleyes.gif
Atsakyti