Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryžiuku schemų paieška

QUOTE(Ramziukė @ 2009 07 07, 09:53)
man regis DMC smile.gif

Kaži g.gif Pvz., DMC 105 - rudas, o schemoj labiau raudona, 614 iš viso nėra, kaip ir 4145
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KRISTIDA: 07 liepos 2009 - 12:14
Va merginos, kurioms reikia siuvinėjimo programėlės galite parsisiųsti iš čia

Siuvinejimo programos

Aš kaip tik išbandinėju. Tik dar nieko su jos pagalba nesiuvinėjau. Bet yra ir rusų ir anglų kalbos. Tokia paprasta. Gal kam reikia 4u.gif
Atsakyti
Dekui smile.gif sita turesiu omeny bet man kazko kito norisi ne sirdeles smile.gif kazko seimynisko smile.gif net nzn ko smile.gif ech ....sudetinga tiems tevams isrinkti smile.gif
[/quote]

...turiu pasiulyma,bet nerandu as to paveiksliuko.....jis atrodo taip....DU ZMONES SEDI PAJURY APSIKABINE IR PALYDI TEKANCIA SAULE.....kazkas tokio panasaus...reikia merginu klausti,jos tikrai turi zinoti,o ir as paieskosiu....gal toks tiktu,nes DU ZMONES,APSIKABINE,PAJURY.....manau ir miela ir romantiska ir kartu.....
Papildyta:
QUOTE(cacukas @ 2009 07 07, 14:22)
Va merginos, kurioms reikia siuvinėjimo programėlės galite parsisiųsti iš čia

Siuvinejimo programos

Aš kaip tik išbandinėju. Tik dar nieko su jos pagalba nesiuvinėjau. Bet yra ir rusų ir anglų kalbos. Tokia paprasta. Gal kam reikia  4u.gif

Programele tai labai gera thumbup.gif bet kad vis laiko nera ja ismeginti,bet tikrai reiketu....
O su ja lengva ar is sudetingesniu?
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 07 07, 09:31)
Merginos, gal kas nors galit padėti, kokios firmos čia spalvų kodukai.
http://s58.radikal.r...91d01f63f49.jpg

As irgi bandziau sia shemute sifruotis .....man regis cia kaskokiu rusisku siuliuku kodai.... g.gif liktais ''FM''vadinasi.....bet dar neradau ...labai patiko sis paveikslas bet..... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(grasimm @ 2009 07 07, 13:41)

Programele tai labai gera thumbup.gif  bet kad vis laiko nera ja ismeginti,bet tikrai reiketu....
O su ja lengva ar is sudetingesniu?

Man tai ji paprasta, kitos sudėtingesnės. Ir atsispausdinti, ir išsisaugoti leidžia biggrin.gif Aš tokius meškiukus nedidelius internete radau, reikės pabandyt išsiuvinėti. Įdomu kaip nuotrauka gautųsi? g.gif Nelabai turiu laiko siuvinėti, bet kažką paprasto manau prisiruošiu išbandyt. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTIDA @ 2009 07 07, 12:02)
Kaži  g.gif Pvz., DMC 105 - rudas, o schemoj labiau raudona, 614 iš viso nėra, kaip ir 4145

Ačiū už pagalbą, pati išsiaiškinau, gerai, kad šalia schemutės ir tolkelės buvo- tai iššifravau, kad ten kinietiški BESTEX siūlai. Šitam failiuke yra konvertavimo lentelė. Gal kam kada prireiks ateity.
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 07 03, 10:08)
Gintariux82-aš turiu tuos angeliukus,.bet pas mane ten spalvos kodų nėra ,tik spalvos pavadinimas ir tiesą sakant net nežinau kokios firmos tie siūlai...jei reikia ,galiu atsiųst,tik parašyk emeilą ,vakare po darbo atsiųsiu ax.gif

tai aš spalvų pavadinimus turiu, kiek suprantu tokius kaip jūsų, bet nelabai atitinka pagal spalvotą paveiksliuką g.gif bet ačiū ir už tiek mirksiukas.gif bandysiu ką nors sumąstyt mirksiukas.gif

Rita7777 jei galima to paveiksliuko schemą, labai norėčiau ir būčiau dėkinga 4u.gif gintariux.82@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Ramziukė @ 2009 07 07, 11:41)
O čia parodysiu kaip man gavosi blush2.gif
siuvinėjau ant labai švelniai melsvos kanvos

Gal ir man galetumete atsiusti? ax.gif
rutabitti@yahoo.com 4u.gif 4u.gif
Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2009 07 07, 15:18)
Man tai ji paprasta, kitos sudėtingesnės. Ir atsispausdinti, ir išsisaugoti leidžia  biggrin.gif Aš tokius meškiukus nedidelius internete radau, reikės pabandyt išsiuvinėti. Įdomu kaip nuotrauka gautųsi?  g.gif Nelabai turiu laiko siuvinėti, bet kažką paprasto manau prisiruošiu išbandyt.  cool.gif

Butinai as ja isbandysiu,nes buvo tokia mintis vyrui ant gimtadienio,seimos nuotrauka issiuvineti,tai daba bus pati proga viska ir isbandyti 4u.gif
Atsakyti
Merginos, reikia jusu pagalbos..niekaip nerandu geros kokybes schemos..
gal kuri turit ar kazkur matet tokia schemute.. jei neklystu tai cia Lanarte..
user posted image

satyra@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IsgaLvoTa: 07 liepos 2009 - 16:17
QUOTE(grasimm @ 2009 07 07, 12:45)
Sveikos merginos 4u.gif  prasau Jusu pagalbos  help.gif
ieskau sios shemos

user posted image

Šitą ir aš priglausčiau smile.gif

mano.siuvinejimas@gmail.com

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Gal kas turit kokia nuoroda i sios karves schema?

http://i159.photobuc...ppyValentin.jpg
Atsakyti