tute28,tulpes išsiunčiau
Labas mergaites, labai reikia jusu pagalbos... Labai reikia vieno piesinuko schemutes metrikams siuvineti, nes ta, kuria as turiu visai nesimato Bet nemoku ikelti cia i foruma to piesinelio, kad parodyciau, ko man reikia Gal galit padeti
QUOTE(Eglaitiene @ 2009 06 18, 10:14)
Labas mergaites, labai reikia jusu pagalbos... Labai reikia vieno piesinuko schemutes metrikams siuvineti, nes ta, kuria as turiu visai nesimato Bet nemoku ikelti cia i foruma to piesinelio, kad parodyciau, ko man reikia Gal galit padeti
Atsiusk man e-mail'u ta paveiksliuka. Ikelsiu i foruma.
vaida_sukiene@yahoo.co.uk
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 06 18, 10:28)
Aciu, 2saulyte2, jau KRISTIDA zadejo ikelti
QUOTE(Eglaitiene @ 2009 06 18, 11:05)
Aciu, 2saulyte2, jau KRISTIDA zadejo ikelti
OK. Kai bus paveiksliukas, bus lengviau ir pagelbeti.
KRISTIDA,laaabai ačiū už tulpes.Pasirodo šiam forume nėra nieko neįmanomo su jūsų pagalba.
Mielos siuvinėtojos, prašysiuos ir aš pagalbos.. visą internetą skersai-išilgai išnaršiau, bet nepavyko rasti šio angelėlio Tatty Ted Angel schemutės su spalvų kodais.
QUOTE(libaja @ 2009 06 18, 09:47)
man tai matosi... Beje, siuvinėjant iš spalvotos schemos šiek tiek palengvinimas yra tas, kad x ir + simboliai labai jau šalia vienas kito, ir labai sunku juos sugaudyt. O kai spalvota schema, tai x dar geltonai paspalvinti, žymiai paprasčiau. Kaip tik dabar aš šitą gėrį baiginėju
Na, bandysiu spalvotai atsispausdinti, gal kitaip ant lapo bus, nei kompe
Sveikutes,
Noreciau ir as kaiko paprasyti. Atsimenu maciau toki darbeli... toks visas zalias, o ten lyg ir vaikutis ant suoyniu supasi. nu toks labai grazus darbelis deja kaip vadinasi nepamenu... gal kas isivaizduoja apie ka kalbu ir galetu pasidalinti schemute? buciau amzinai dekinga
Noreciau ir as kaiko paprasyti. Atsimenu maciau toki darbeli... toks visas zalias, o ten lyg ir vaikutis ant suoyniu supasi. nu toks labai grazus darbelis deja kaip vadinasi nepamenu... gal kas isivaizduoja apie ka kalbu ir galetu pasidalinti schemute? buciau amzinai dekinga
QUOTE(r_tina @ 2009 06 18, 15:05)
Sveikutes,
Nimue La Balancoir. Pasiziirek gallery.ru, tikrai rasi.