Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryžiuku schemų paieška

tute28,tulpes išsiunčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KRISTIDA: 18 birželio 2009 - 09:18
Labas mergaites, labai reikia jusu pagalbos... Labai reikia vieno piesinuko schemutes metrikams siuvineti, nes ta, kuria as turiu visai nesimato verysad.gif Bet nemoku ikelti cia i foruma to piesinelio, kad parodyciau, ko man reikia ax.gif blush2.gif Gal galit padeti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglaitiene @ 2009 06 18, 10:14)
Labas mergaites, labai reikia jusu pagalbos... Labai reikia vieno piesinuko schemutes metrikams siuvineti, nes ta, kuria as turiu visai nesimato  verysad.gif Bet nemoku ikelti cia i foruma to piesinelio, kad parodyciau, ko man reikia  ax.gif  blush2.gif Gal galit padeti  4u.gif

Atsiusk man e-mail'u ta paveiksliuka. Ikelsiu i foruma.
vaida_sukiene@yahoo.co.uk
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 06 18, 10:28)
Atsiusk man e-mail'u ta paveiksliuka. Ikelsiu i foruma.
vaida_sukiene@yahoo.co.uk

Aciu, 2saulyte2, jau KRISTIDA zadejo ikelti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglaitiene @ 2009 06 18, 11:05)
Aciu, 2saulyte2, jau KRISTIDA zadejo ikelti  4u.gif

OK. Kai bus paveiksliukas, bus lengviau ir pagelbeti. mirksiukas.gif
Atsakyti
KRISTIDA,laaabai ačiū už tulpes.Pasirodo šiam forume nėra nieko neįmanomo su jūsų pagalba.
Atsakyti
Mielos siuvinėtojos, prašysiuos ir aš pagalbos.. visą internetą skersai-išilgai išnaršiau, bet nepavyko rasti šio angelėlio Tatty Ted Angel schemutės su spalvų kodais.

Atsakyti
Eglaitienes ieškomas metrikas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2009 06 18, 09:47)
g.gif man tai matosi... Beje, siuvinėjant iš spalvotos schemos šiek tiek palengvinimas yra tas, kad x ir + simboliai labai jau šalia vienas kito, ir labai sunku juos sugaudyt. O kai spalvota schema, tai x dar geltonai paspalvinti, žymiai paprasčiau. Kaip tik dabar aš šitą gėrį baiginėju  4u.gif

Na, bandysiu spalvotai atsispausdinti, gal kitaip ant lapo bus, nei kompe g.gif
Atsakyti
Eglaitiene, tikrink paštą, išsiunčiau mirksiukas.gif Šiaip iš šios serijos dar tokį radau

user posted image
Atsakyti
Sveikutes,

Noreciau ir as kaiko paprasyti. Atsimenu maciau toki darbeli... toks visas zalias, o ten lyg ir vaikutis ant suoyniu supasi. nu toks labai grazus darbelis wub.gif deja kaip vadinasi nepamenu... verysad.gif gal kas isivaizduoja apie ka kalbu ir galetu pasidalinti schemute? buciau amzinai dekinga cool.gif
Atsakyti
QUOTE(r_tina @ 2009 06 18, 15:05)
Sveikutes,

Noreciau ir as kaiko paprasyti. Atsimenu maciau toki darbeli... toks visas zalias, o ten lyg ir vaikutis ant suoyniu supasi. nu toks labai grazus darbelis  wub.gif  deja kaip vadinasi nepamenu... verysad.gif  gal kas isivaizduoja apie ka kalbu ir galetu pasidalinti schemute? buciau amzinai dekinga  cool.gif

Nimue La Balancoir. Pasiziirek gallery.ru, tikrai rasi.
Atsakyti