Va dar tokį virėjuką turiu:
Ką radau , gal kam nors pravers: Schemutės.
AČIŪ visoms už vyrėjus, tikrai turiu iš ko rinktis
QUOTE(rutuliuxaz @ 2009 06 15, 10:16)
Noriu paprašyti pagalbos. Pradėjau siuvinėti orchidėjas iš va čia http://olkkin.galler...atch?a=A5U-bEIN
žymėjimų lentelėje nėra kai kurių simbolių...ir šiaip vienos schemos dalies nėra gal turėtumėte kas tobulesnį schemos varianta?
iš anksto dėkoju.
žymėjimų lentelėje nėra kai kurių simbolių...ir šiaip vienos schemos dalies nėra gal turėtumėte kas tobulesnį schemos varianta?
iš anksto dėkoju.
Aš popierinį variantą turiu. Jei nepavyks surast pilno varianto, parašyk man į AŽ, pabandysiu nuskanuot Čia galiu prašymo nepastebėt
QUOTE(Florestina @ 2009 06 16, 14:13)
vajetau kiek ten visko dekui
QUOTE(KRISTIDA @ 2009 06 14, 08:07)
saulute©, gal gali pasakyti, kaip vadinasi, kur radai ar dar ką nors apie šiuos angeliukus Man labai patiko jie, irgi labai norėčiau
deja, nieko apart netyčinio radimo apie juos nežinau
Labai prašau,gal kas turit,niekur nerandu iš dmc white tulip ir pink tulip? Radau gallery.ru,bet užblokuoti albumai.per dump.ru neatidaro .Jau praradau ir viltį prarasti.Jei kas padėtų,būtų ačiuks. tute1979@gmail.com
Sveikos merginos,
ieskau graziu sriftu raidyciu ir skaiciuku. Niekur nerandu. Viskas uzblokuota... Reikia metrikus pabaigti man savo mergytes Jei kas nuorodeliu imestumet ar i pasta wilmakawa@gmail.com buciau labai dekinga!
ieskau graziu sriftu raidyciu ir skaiciuku. Niekur nerandu. Viskas uzblokuota... Reikia metrikus pabaigti man savo mergytes Jei kas nuorodeliu imestumet ar i pasta wilmakawa@gmail.com buciau labai dekinga!
QUOTE(sapnu_salis @ 2009 06 17, 13:54)
Sveikos merginos,
Daug gražių raidelių Paukščiukas turi, tik reik pas ją pasiprašyt į draugus gallery.ru
ir aš turiu nemažai, bet irgi reikėtų, kad į draugus pasiprašytum, nes man jau kartą užblokavo, daugiau nenoriu atidarinėt visiems... o ką tau siųst - nežinau...
QUOTE(tute28 @ 2009 06 17, 11:17)
Labai prašau,gal kas turit,niekur nerandu iš dmc white tulip ir pink tulip? Radau gallery.ru,bet užblokuoti albumai.per dump.ru neatidaro .Jau praradau ir viltį prarasti.Jei kas padėtų,būtų ačiuks. tute1979@gmail.com
Gal galėtum parodyt, kaip atrodo.
sveikos siuvinėtojos gal priimsit į savo būrį tiksliau ieškau schemos su gerberomis kažkada kažkur mačiau, bet niekur nerandu, o išsisaugojus neturiu ten tokios raudonos splavos buvo gerberos, kur įrėminus vaizdas per tris paveiksliukus nežinau ar tinkamai paaiškinau bet gal kas pagelbėtų