Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryžiuku schemų paieška

Va dar tokį virėjuką turiu:
user posted image

Atsakyti
Ką radau bigsmile.gif , gal kam nors pravers: Schemutės.
Atsakyti
AČIŪ visoms už vyrėjus, tikrai turiu iš ko rinktis drinks_cheers.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliuxaz @ 2009 06 15, 10:16)
Noriu paprašyti pagalbos. Pradėjau siuvinėti orchidėjas iš va čia http://olkkin.galler...atch?a=A5U-bEIN
žymėjimų lentelėje nėra kai kurių simbolių...ir šiaip vienos schemos dalies nėra doh.gif gal turėtumėte kas tobulesnį schemos varianta?  blush2.gif
iš anksto dėkoju.

Aš popierinį variantą turiu. Jei nepavyks surast pilno varianto, parašyk man į AŽ, pabandysiu nuskanuot 4u.gif Čia galiu prašymo nepastebėt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 06 16, 14:13)
Ką radau  bigsmile.gif , gal kam nors pravers: Schemutės.

vajetau kiek ten visko bigsmile.gif dekui 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTIDA @ 2009 06 14, 08:07)
saulute©, gal gali pasakyti, kaip vadinasi, kur radai ar dar ką nors apie šiuos angeliukus  ax.gif Man labai patiko jie, irgi labai norėčiau
deja, nieko apart netyčinio radimo apie juos nežinau ax.gif
Atsakyti
Labai prašau,gal kas turit,niekur nerandu iš dmc white tulip ir pink tulip? Radau gallery.ru,bet užblokuoti albumai.per dump.ru neatidaro verysad.gif .Jau praradau ir viltį prarasti.Jei kas padėtų,būtų ačiuks. smile.gif tute1979@gmail.com
Atsakyti
Sveikos merginos,

ieskau graziu sriftu raidyciu ir skaiciuku. Niekur nerandu. Viskas uzblokuota... Reikia metrikus pabaigti man savo mergytes smile.gif Jei kas nuorodeliu imestumet ar i pasta wilmakawa@gmail.com buciau labai dekinga! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapnu_salis: 17 birželio 2009 - 12:57
raideliu ir skaiciuku as turiu cia
Atsakyti
QUOTE(sapnu_salis @ 2009 06 17, 13:54)
Sveikos merginos,

ieskau graziu sriftu raidyciu ir skaiciuku. Niekur nerandu. Viskas uzblokuota... Reikia metrikus pabaigti man savo mergytes smile.gif Jei kas nuorodeliu imestumet ar i pasta wilmakawa@gmail.com buciau labai dekinga!  4u.gif

Daug gražių raidelių Paukščiukas turi, tik reik pas ją pasiprašyt į draugus gallery.ru 4u.gif

ir aš turiu nemažai, bet irgi reikėtų, kad į draugus pasiprašytum, nes man jau kartą užblokavo, daugiau nenoriu atidarinėt visiems... o ką tau siųst - nežinau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 17 birželio 2009 - 13:31
QUOTE(tute28 @ 2009 06 17, 11:17)
Labai prašau,gal kas turit,niekur nerandu iš dmc white tulip ir pink tulip? Radau gallery.ru,bet užblokuoti albumai.per dump.ru neatidaro  verysad.gif .Jau praradau ir viltį prarasti.Jei kas padėtų,būtų ačiuks. smile.gif  tute1979@gmail.com

Gal galėtum parodyt, kaip atrodo. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 17 birželio 2009 - 13:34
sveikos siuvinėtojos mirksiukas.gif gal priimsit į savo būrį 4u.gif tiksliau ieškau schemos su gerberomis 4u.gif kažkada kažkur mačiau, bet niekur nerandu, o išsisaugojus neturiu doh.gif ten tokios raudonos splavos buvo gerberos, kur įrėminus vaizdas per tris paveiksliukus smile.gif nežinau ar tinkamai paaiškinau blush2.gif bet gal kas pagelbėtų blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintariux.82: 17 birželio 2009 - 13:54