Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryžiuku schemų paieška

QUOTE(Gytė @ 2009 06 08, 15:09)
Aciu visoms, kurios ir cia atsiunte nuorodas ir i el.pasta 4u.gif kazka issirinksiu thumbup.gif  Dekui dar karteli 4u.gif

Radau pas save dar toki va:
user posted image

Jei tinka, rasyk i az. Atsiusiu.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 06 08, 17:01)
Čia yra nedidelių Kalėdinių paveiksliukų, gal pritaikysi. g.gif
Papildyta:
Nežinau, nesisiunčia ko tai. Man vis atmeta, du kartus siunčiau. ax.gif

Tada bandykim i mano - mamai labai patiko, nori schemos. Dėkui labai 4u.gif 4u.gif
anafora@splius.lt
Atsakyti
QUOTE(Anafora @ 2009 06 08, 20:24)
Tada bandykim i mano - mamai labai patiko, nori schemos. Dėkui labai  4u.gif  4u.gif
anafora@splius.lt

Išsiunčiau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 06 07, 14:05)

Aciu labai labai 4u.gif 4u.gif Ech pabaigiu viena medeli ir imsiuosi sito wub.gif
Atsakyti
Sveikos,merginos, ieskau stai sitokios schemutes tik rudu atspalviu. Ar turite kas nors? blush2.gif ax.gif

user posted image
Atsakyti
sveikos, visos siuvinėtojos,
aš stengiuosiu perskaityti siuvinėjimo temeles, bet nelabai spėju ax.gif nes Jūs taip greit ją prirašot biggrin.gif
susidūriau su problemėle, radau paveiksliuko scemutes taciau jos ne visos, vienos trūksta doh.gif gal kuri iš Jūsų turite visas?
būciau dėkinga 4u.gif
paveiksliukas yra:
http://img413.images...33m549x500.jpg/
Atsakyti
QUOTE(Lakstute @ 2009 06 08, 22:56)
Sveikos,merginos, ieskau stai sitokios schemutes tik rudu atspalviu. Ar turite kas nors?  blush2.gif  ax.gif

Aš neturiu, bet kažkas tikrai turėjo. ax.gif
Atsakyti
Kažkas ieškojo paveiksliuko "Tėtis" Šito.
user posted image

Yra ir "Mama" iš tos pat serijos.
user posted image

Abi schemutės yra čia.
Atsakyti
Sveikos auksarankes mielos smile.gif as esu dar tik pradedancioji sioje srityje, ruosiuosi siuvineti tik antraji savo paveiksliuka..norejau paprasyt, gal kas is jusu turite koki didesni nespalvota arba rudu atspalviu paveiksliuka, noretusi kokios rimtesnes temos..jei kas turit ir nepatingesit pasiuskite ruginyte.sandra@gmail.com.busiu dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sndrita @ 2009 06 09, 18:29)
Sveikos auksarankes mielos smile.gif as esu dar tik pradedancioji sioje srityje, ruosiuosi siuvineti tik antraji savo paveiksliuka..norejau paprasyt, gal kas is jusu turite koki didesni nespalvota arba rudu atspalviu paveiksliuka, noretusi kokios rimtesnes temos..jei kas turit ir nepatingesit pasiuskite ruginyte.sandra@gmail.com.busiu dekinga smile.gif

Siunčiu, gaudyk. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rudnosiux @ 2009 06 09, 08:59)

http://picasaweb.goo...iagponto/Bebe1# 4u.gif
QUOTE(Florestina @ 2009 06 09, 18:30)
Kažkas ieškojo paveiksliuko "Tėtis"  Šito.

Yra ir "Mama" iš tos pat serijos.

O kažin nėra iš šitos serijos su berniuku? g.gif
Papildyta:
QUOTE(sndrita @ 2009 06 09, 19:29)

Pasidairyk čia http://picasaweb.goo...012/ONECOLOUR2# 4u.gif
Atsakyti
Sandrulia labai ačiū 4u.gif
kažkuriam siuvinejimo puslapyje mačiau siuvinėtus batukus-metrikus, bet kai dabar reikia prisiminti kur, nepamenu g.gif
gal galetumet padėti, peržiūrėjau kelias temas, akys pavargo blink.gif
prašau pdėkit, jei kuri turit gal galit atsiūsti rudnosiux@gmail.com
ačiū 4u.gif
Atsakyti