Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryžiuku schemų paieška

Gal galit pagelbeti mergaiciukes smile.gif
uzsimaniau ir as siuvinet Renato Parolini darbelius, bet kazkur jau apie tai kalbejot ir atrodo scemuciu kazkur maciau, gal galetumet imest nuoroda ar ka is kur galeciau parsisiusti

Labai jums dekui
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2009 06 07, 18:53)
Turiu ryskia, kur atsiusti?

dekoju ir laukiu 4u.gif , galite siusti i si el. pasta juratele09@gmail.com
Atsakyti
Gal galetumet pagelbet? ax.gif
Perverciau visa temuke, bet neradau schemu paveikslui i virtuve. Radau keleta nuorodu, bet ten atsisiust mokama.... verysad.gif Gal kuri nors ka nors turit grazaus? Bukit geros, pasidalinkit.... Siaip esu patyrus siuvinetoja, bet visada paveikslus renkuosi is zurnalu, o nete neteko, tad ir schemu neturiu..... verysad.gif
Tiktu natiurmortai, siluetiniai ir pan. Gali but vaisiai, geles ir pan. Nelabai noreciau arbatinuku...... blush2.gif sigita.iva@gmail.com
Is anksto aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanela @ 2009 06 06, 19:08)
Sveikutės. smile.gif
Aš jau beveik baigiau savo darbelį ir užsimaniau išsiuvinėti kažką afrikietiško arba egiptietiško.
Tik niekur nerandu schemučių. blush2.gif

Čia yra keletas egiptietiškų ir afrikietiškų, tik nežinau, kokia schemų kokybė.
schemos
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2009 06 08, 10:15)
Perverciau visa temuke, bet neradau schemu paveikslui i virtuve. Radau keleta nuorodu, bet ten atsisiust mokama....  verysad.gif Gal kuri nors ka nors turit grazaus? Bukit geros, pasidalinkit.... Siaip esu patyrus siuvinetoja, bet visada paveikslus renkuosi is zurnalu, o nete neteko, tad ir schemu neturiu.....  verysad.gif
Tiktu natiurmortai, siluetiniai ir pan. Gali but vaisiai, geles ir pan. Nelabai noreciau arbatinuku...... blush2.gif sigita.iva@gmail.com
Is anksto aciu! 4u.gif

Keleta schemuciu issiunciau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 06 08, 11:23)
Keleta schemuciu issiunciau.  mirksiukas.gif

Aciukas! 4u.gif Labiausiai patiko puodeliu stirta ir vaisiai bigsmile.gif

Bet va, pradejau iskart ziuret kaip man ji virtuvej deres ir visiskas fiasko doh.gif man pasirodo reikia arba kvadrato arba horizontaliai pratempto staciakampio. Vertikalus staciakampis netinka... verysad.gif kaip gaila....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytė: 08 birželio 2009 - 10:39
QUOTE(Gytė @ 2009 06 08, 11:33)
Aciukas! 4u.gif  Labiausiai patiko puodeliu stirta ir vaisiai bigsmile.gif

Bet va, pradejau iskart ziuret kaip man ji virtuvej deres ir visiskas fiasko doh.gif  man pasirodo reikia arba kvadrato arba horizontaliai pratempto staciakampio. Vertikalus staciakampis netinka... verysad.gif kaip gaila....

Gal šitie patiks:

Šituos tai galima kabinti kartu:

user posted image

user posted image

Dar obuolių:

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2009 06 08, 09:15)
Perverciau visa temuke, bet neradau schemu paveikslui i virtuve. Radau keleta nuorodu, bet ten atsisiust mokama....  verysad.gif Gal kuri nors ka nors turit grazaus? Bukit geros, pasidalinkit.... Siaip esu patyrus siuvinetoja, bet visada paveikslus renkuosi is zurnalu, o nete neteko, tad ir schemu neturiu.....  verysad.gif
Is anksto aciu! 4u.gif

Čia ir čia.
Atsakyti
Aciu visoms, kurios ir cia atsiunte nuorodas ir i el.pasta 4u.gif kazka issirinksiu thumbup.gif Dekui dar karteli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 06 06, 00:16)
Man tai šitas labai gražus:
user posted image

wub.gif
Dėkui labai, vakare parodysiu mamai, manau patiks - gal galima schema i jos pasta: palmyra_kuklinskiene@yahoo.co.uk 4u.gif
Atsakyti
Sveikos kryžiavotojos 4u.gif
Gal kuri savo lobynuose turit ar esat kažkur užmatę gražaus advento kalendoriaus schemutę? Aišku dar ankstoka apie kalėdas galvot, bet bijau,kad nesigautų kaip su kalėdine kojine doh.gif kurią baigiau siuvinėti tik mėnesiui po Kalėdų praėjus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocė @ 2009 06 08, 15:22)
Sveikos kryžiavotojos  4u.gif
Gal kuri savo lobynuose turit ar esat kažkur užmatę gražaus advento kalendoriaus schemutę? Aišku dar ankstoka apie kalėdas galvot, bet bijau,kad nesigautų kaip su kalėdine kojine  doh.gif  kurią baigiau siuvinėti tik mėnesiui po Kalėdų praėjus  tongue.gif

Čia yra nedidelių Kalėdinių paveiksliukų, gal pritaikysi. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Anafora @ 2009 06 08, 14:17)
wub.gif
Dėkui labai, vakare parodysiu mamai, manau patiks -  gal galima schema i jos pasta: palmyra_kuklinskiene@yahoo.co.uk  4u.gif

Nežinau, nesisiunčia ko tai. Man vis atmeta, du kartus siunčiau. ax.gif
Atsakyti