Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryžiuku schemų paieška

Sveiki,

Mama nori siuvinėti Šventąją Šeimyną, gal turite kas nors ką nors ax.gif panašaus: https://www.woolneed..._tapestry.shtml

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anafora @ 2009 06 05, 23:12)
Sveiki,

Mama nori siuvinėti Šventąją Šeimyną, gal turite kas nors ką nors  ax.gif panašaus: https://www.woolneed..._tapestry.shtml

Dėkui  4u.gif

Man tai šitas labai gražus:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2009 06 04, 23:27)
Eglynius, antrąjį RP medelį turiu, parašyk kur siųsti  mirksiukas.gif

Gal galeciau ir as RP medeli gauti? jolitapet@gmail.com ACIUUUU!!!! 4u.gif
Atsakyti
Florestina ,gal galima man tą šventos šeimos schemutę,labai jau graži , manociuja(eta)gmail.com ,ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės. smile.gif
Aš jau beveik baigiau savo darbelį ir užsimaniau išsiuvinėti kažką afrikietiško arba egiptietiško.
Tik niekur nerandu schemučių. blush2.gif
Gal galit nuorodą atsiųst iš kur galima būtų atsisiųst arba į e-meilą?
garbanelala@gmail.com
Labai ačiūūū. 4u.gif
Jūs nuostabios. wub.gif
Atsakyti
o KO TİKSLİAU NORETUM? Na issiunciau dvi sokancias figuras, bet gana nemazai turiu, tai baisiai daug laiko uztruktu siusti. Na pagal tas sokancias figuras tai dar dvi panasios tematikos turiu!
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 06 06, 15:52)
Florestina ,gal galima man tą šventos šeimos schemutę,labai jau graži , manociuja(eta)gmail.com ,ačiū  4u.gif

Išsiunčiau.
Atsakyti
QUOTE(Koruklu @ 2009 06 06, 22:25)
o KO TİKSLİAU NORETUM? Na issiunciau dvi sokancias figuras, bet gana nemazai turiu, tai  baisiai daug laiko uztruktu siusti. Na pagal tas sokancias figuras tai dar dvi panasios tematikos turiu!

Ir tos labai gražios. Ačiū labai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglynius @ 2009 06 04, 21:58)
Užsikabinau ant Renato Parolini  wub.gif

O- JE- TUS aš apšalus koks groooožis.......... ohmy.gif nooooooooooooriu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo libaja: 06 birželio 2009 - 21:14
Sveikutės.
Dar turiu prašymą vieną.
antroj temelėj buvo paveikslas išsiuvinėtas "madame butterfly" Merginos veidas, o jos plaukuose drugeliai. Vos kelių spalvų tas paveikslas, gal kuri turite shema?
Būčiau be galo dėkinga.
Ir dar viesiems žinomą moters veidą su puodeliu rankose, tenais, man rodo, išvis viena spalvelė.
garbanelala@gmail.com
Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanela @ 2009 06 06, 22:58)
"madame butterfly" Merginos veidas, o jos plaukuose drugeliai. Vos kelių spalvų tas paveikslas, gal kuri turite shema?

Išsiunčiau schemą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanela @ 2009 06 06, 22:58)
Sveikutės.
Dar turiu prašymą vieną.
Ir dar viesiems žinomą moters veidą su puodeliu rankose, tenais, man rodo, išvis viena spalvelė.

Sveika. Schemute issiunciau. 4u.gif
Atsakyti