Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryžiuku schemų paieška

Eglynius, antrąjį RP medelį turiu, parašyk kur siųsti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2009 06 03, 19:25)
Labai ačiū. 4u.gif  4u.gif  wub.gif  wub.gif
Aš šiandien ir kanvą nusipirkau specialiai vakar užmačiųsi paveikslą. blush2.gif
Tikrai ačiū už vargą. 4u.gif  4u.gif Lieku skoloje. ax.gif

Koks jau ten vargas porą mygtukų paspausti. Prašom.
Atsakyti
QUOTE(Eglynius @ 2009 06 04, 21:58)
Sveikos dar kartelį  4u.gif

Užsikabinau ant Renato Parolini  wub.gif
Vieną meduką gautą iš jūsų jau įpusėjau - bet dar labai labai ieškau keleto.. tiek šiais metais progų kurioms tiktų šie medeliai  doh.gif  bet tai būtų pačios pačiausios dovanos  thumbup.gif
Jei kas turite būčiu labai labai dėkinga  ax.gif
ieškau va šio:

pirmas koks wub.gif jei kas turetumet schemute gal galima i laurin22@gmail.com arba bent pavadinima rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(laurin22 @ 2009 06 04, 23:32)
pirmas koks  wub.gif  jei kas turetumet schemute gal galima i laurin22@gmail.com arba bent pavadinima  rolleyes.gif

pavadinimas "Before christmas"
Atsakyti
Ir as pirmo medzio noriu ax.gif PoniaDvi@mail.ru
Atsakyti
Laba diena merginos. Turiu dideli prasyma. Sode rusyje (dominuoja medis su akmeniu ) labai noreciau issiuvineti paveikslu (-iuku) ir pasikabinti. Bet niekaip nepasigaunu ideju ir jokiu schemu neberandu kad prisitaikyciau. Gal sutiksite pagelbeti ?
Didelis ACIU
Atsakyti
QUOTE(ruoniuke @ 2009 06 05, 13:46)
Laba  diena merginos. Turiu  dideli prasyma. Sode rusyje (dominuoja medis su  akmeniu ) labai  noreciau  issiuvineti  paveikslu (-iuku) ir  pasikabinti. Bet  niekaip  nepasigaunu  ideju  ir  jokiu  schemu  neberandu  kad  prisitaikyciau. Gal  sutiksite  pagelbeti  ?
Didelis ACIU

O kokio dydzio ir kokia tematika labiau domina? Butu lengviau ka nors pasiulyti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 06 05, 14:35)
O kokio dydzio ir kokia tematika labiau domina? Butu lengviau ka nors pasiulyti.  ax.gif

didelis kambarys iruostas kaip alaus baras smile.gif todel man nebesvarbu dydis . Temos niekaip nesugalvoju, todel ir kreipiausi kad man patartumete
Atsakyti
QUOTE(ruoniuke @ 2009 06 05, 14:03)
didelis kambarys iruostas kaip alaus baras smile.gif  todel man nebesvarbu  dydis  .  Temos  niekaip  nesugalvoju, todel ir  kreipiausi  kad man  patartumete

Gal čia ir čia ką nors tinkamo rasi. Idėjų čia labai daug.
Atsakyti
user posted image

gal kas užmatėt šį? neesu labai patyrus scemų ieškotoja, bet jau pora valandų žiūrinėju internete ir schemos neradau. o toks mielas... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 06 05, 15:15)
Gal čia ir čia ką nors tinkamo rasi. Idėjų čia labai daug.

good.gif labai super ideju radau , turesiu darbo ilgam smile.gif
Didelis ACIU
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2009 06 04, 22:27)
Eglynius, antrąjį RP medelį turiu, parašyk kur siųsti  mirksiukas.gif

Oi kaip smagu bigsmile.gif Būčiau labai dėkinga 4u.gif 4u.gif eglinukas@gmail.com 4u.gif

Bandysiu ir to pirmojo ieškoti, galgi kur rasiu... ax.gif nors imk ir nusipirk, tik kaina didoka verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglynius: 05 birželio 2009 - 22:43