Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryžiuku schemų paieška

QUOTE(banni @ 2009 06 01, 19:52)
Merginos,turiu milžinišką prašymą- gal turit savo lobynuose vėžlio schemų?

Štai čia užmačiau dar vieną:
vėžliukas
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2009 06 03, 09:23)

tiesiog3, tolerantiški ir nuoširdūs pasvarstymai wub.gif Paskaičiau ir pasidžiaugiau 4u.gif Nepagailėjai laiko ir labai išsamiai pasakei tai, ką maniau ir aš.
Atsakyti
Na, o man, merginos, atsoko noras cia lankytis, kai paskaitau, kad nagrinejamas jau kelinta diena mano atvejis. Tikrai nieko nebeprasysiu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(IgLi @ 2009 06 03, 14:21)
Na, o man, merginos, atsoko noras cia lankytis, kai paskaitau, kad nagrinejamas jau kelinta diena mano atvejis. Tikrai nieko nebeprasysiu. unsure.gif

nu jau kas cia daba?
gi nebus taip kad visiems tavo postai patiks mirksiukas.gif tiesiog kai kam tavo prasymas pasirode nekonkretus bet nemanau kad daba del to turi nebeprasyt mirksiukas.gif
as pati esu ddaugiau prie tu prasanciu nei siulanciu blush2.gif nespeju as taip greit susigaudyt kaip senbuves o ir archyvas mano biski susijaukes o upo ji susitvarkyt neturiu blush2.gif
Atsakyti
ir ant irgi manes kazkokia ponicka buvo uzsokusi kad savo puslapi su schemom perdaug reklamuoju...,o tai juk nemokejau,paskui tik supratau.o ta kad uzsipuole,asmenine zinute parasiau o ji visam forumui pasiskunde...kantrybes visom....praeis o poto galesit vel sau smagiai narsyti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Gal kuri turite savo lobynuose tokį paveikslą- kambarinė neša rankose puodelį-
Kažkada buvau mačiusi kažkur ir dabar nerandu, nors jau kelinta diena visur knisuosi, lygtai gallery.ru. Na tiek užsimaniau, padėkit kas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 06 02, 16:26)
Turiu. Iš čia atsisiunčiau.

Labai nuostabūs paveikslai,ypač peizažų. wub.gif wub.gif O neužsiregitravųs negalima parsisūsti schemos?Ir būtinai reikia sumokėti 10 litų,norint užsiregsitruoti? g.gif Na labai patiko vienas paveikslas.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2009 06 03, 18:40)
Labai nuostabūs paveikslai,ypač peizažų. wub.gif  wub.gif O neužsiregitravųs negalima parsisūsti schemos?Ir būtinai reikia sumokėti 10 litų,norint užsiregsitruoti? g.gif Na labai patiko vienas paveikslas.

Aš turiu kai kuriuos atsisiuntusi. Aš esu prisiregistravusi dar tada, kai nereikėjo mokėti už registraciją. Kuris jums patiko? Galiu padėti atsisiųsti ir jums persiųsti el. paštu.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 06 03, 19:52)
Aš turiu kai kuriuos atsisiuntusi. Aš esu prisiregistravusi dar tada, kai nereikėjo mokėti už registraciją. Kuris jums patiko? Galiu padėti atsisiųsti ir jums persiųsti el. paštu.

Būtų nuostabu. wub.gif Peizažų skyriuje,4 puslapis,P(rusiška raidė P)-220.Ten nupiešta namelio dalis, su moliūgais,saulėgrąžomis ant žemės.Na man taip tiktų paveikslas sodyboje. wub.gif wub.gif Mano elektroninis paštas būtų- uabsuveda@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2009 06 03, 19:01)
Būtų nuostabu. wub.gif Peizažų skyriuje,4 puslapis,P(rusiška raidė P)-220.Ten nupiešta namelio dalis, su moliūgais,saulėgrąžomis ant žemės.Na man taip tiktų paveikslas sodyboje. wub.gif  wub.gif Mano elektroninis paštas būtų- uabsuveda@gmail.com

Siunčiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 06 03, 20:17)

Labai ačiū. 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif
Aš šiandien ir kanvą nusipirkau specialiai vakar užmačiųsi paveikslą. blush2.gif
Tikrai ačiū už vargą. 4u.gif 4u.gif Lieku skoloje. ax.gif
Atsakyti
Sveikos dar kartelį 4u.gif

Užsikabinau ant Renato Parolini wub.gif
Vieną meduką gautą iš jūsų jau įpusėjau - bet dar labai labai ieškau keleto.. tiek šiais metais progų kurioms tiktų šie medeliai doh.gif bet tai būtų pačios pačiausios dovanos thumbup.gif
Jei kas turite būčiu labai labai dėkinga ax.gif
ieškau va šio:
user posted image

ir šito wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglynius: 04 birželio 2009 - 20:59