Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryžiuku schemų paieška

QUOTE(2saulyte2 @ 2009 06 02, 11:53)
Kai tik rasiu kokia didesne tai ir imesiu pasiulyti - padarysiu turgu dar didesni . Gal ir kitoms merginoms pravers.

o nepagalvoji, kad taip bemėtydama galbūt niekam nereikalingas schemas tik apkrauni serverį ir forumas pradeda lėčiau veikti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(IgLi @ 2009 06 02, 14:41)
Grazus  wub.gif O schema yra?

Turiu. Iš čia atsisiunčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 02 birželio 2009 - 15:29
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 06 02, 14:37)
nesuprantu kam čia šitaip užsipulti reikia. Normaliai pasakyti nebegalima  blink.gif

4u.gif Jei man koks nors klausimas pasirodo kvailas ar atsibodęs - į jį tiesiog nereaguoju. Ir pati kartais galiu užduot kvailus klausimus... Visaip nutinka. (O neseniai aš kvailų klausimų tikrai nemažai užduodavau ir visada stebėjausi dalyvių kantrybe...). Manau, ko nereikėtų šiame forume - tai vienvaldiškumo arba baimės paklausti... Net būdamas genijum gali nusivažiuoti žemyn, kai žmonės ims tavęs nemėgti už susireikšminimą...
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 06 02, 15:43)
turiu tokį

Ačiū, ačiū, ačiū aciuks.gif Jau gavau thumbup.gif
Dabar turiu 2 nuostabius pavekslus, kuriuos noriu išsiuvinėt yahoo.gif
Ir ką aš be jūsų, merginos, daryčiau user posted image
Atsakyti
QUOTE(IgLi @ 2009 06 02, 15:23)
parasei, kad sudetingumas buna ne didyje, o butent kaip reikia siuvineti.  4u.gif

Kartais mažas paveikslėlis būna laabai sudėtingas, visai neseniai ėmiausi tokio angeliuko, bet jau po savaitės apsukus kai "dėjau" į kampą tai artyn net neinu - spalvų - 25 ir kiekvienos po 2-5, na maximum 15 kryželių - neišlaikė nervai... dar labai nemėgstu siuvinėti vos ne identiškais atspalviais - aišku - tokių rezultatas tai superinis, bet man žiauriai nuobodu... dabar darau gudriau - pasižiūriu kiek spalvų ir kokio dydžio paveikslėlis... jei daug spalvų - o paveikslėlis nedidelis - bus sunku - užknis, nors čia mano asmeninė nuomonė bigsmile.gif

QUOTE(Metija @ 2009 06 02, 16:43)
4u.gif  Jei man koks nors klausimas pasirodo kvailas ar atsibodęs - į jį tiesiog nereaguoju.
... Net būdamas genijum gali nusivažiuoti žemyn, kai žmonės ims tavęs nemėgti už susireikšminimą...

drinks_cheers.gif aukso žodžiai didis.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
ieškančioms didesnių, bet nesudėtingų schemų siūlyčiau rinktis kokį nors vienspalvį paveikslą. O šiaip galit pasidairyti čia: http://www.igolki.net/cat-all.html
schemos ten gal ir ne visos kokybiškos, bet bent jau bus įmanoma sugalvoti kokio paveikslo norisi, o tada jau bendrom jėgom padėsim.

dar vienas patarimas nerandančiom patinkančių schemų- jas visada galima pasidaryti pačioms iš patinkančios nuotraukos su paprasta programėle StitchArtEasy- jau išbandytas reikalas ir tikrai neblogi rezultatai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2009 06 02, 16:52)
dar vienas patarimas nerandančiom patinkančių schemų- jas visada galima pasidaryti pačioms iš patinkančios nuotraukos su paprasta programėle StitchArtEasy- jau išbandytas reikalas ir tikrai neblogi rezultatai  thumbup.gif

Tikrai taip. 4u.gif Tik... kol kas neišmokau... Kai bandžiau - nepavyko, gal mano windows vista kažko neleido... kol kas labai neprireikė, o kai reikės - teks mokytis. Manau, kad išmokti yra puiku, gal kada susiruošiu... na, ir klausimų gal ir kvailų užduosiu smile.gif
Atsakyti
Griztant prie 70cm x 70cm paveikslo. Be pykciu, tiesiog pamastymai. Tokio dydzio paveikslas (jei kalbam apie pati siuvini, be remo ir laisvo ploto/pasporto) turetu buti apie 400 x 400 kryziuku, jei kalbam apie Aida 14 ar 28 count evenweave. Ant 18 Aidos (32 count evenweave) toks siuvinys bus maziau nei 60cm x 60cm.

O dabar pasakykit kaip jus isivaizduojat 400 x 400 kryziuku nesudetinga siuvini?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnike: 02 birželio 2009 - 18:16
QUOTE(liepsnike @ 2009 06 02, 19:15)
Griztant prie 70cm x 70cm paveikslo. Be pykciu, tiesiog pamastymai. Tokio dydzio paveikslas (jei kalbam apie pati siuvini, be remo ir laisvo ploto/pasporto) turetu buti apie 400 x 400 kryziuku, jei kalbam apie Aida 14 ar 28 count evenweave. Ant 18 Aidos (32 count evenweave) toks siuvinys bus maziau nei 60cm x 60cm.

O dabar pasakykit kaip jus isivaizduojat 400 x 400 kryziuku nesudetinga siuvini?

Jo... kryžiukų skaičius įspūdingas smile.gif ką jau ten tas švyturys, kurį įmečiau... Žinai, aš labai džiaugiuosi čia parašiusi... Nes norėjau jį siuvinėti - švyturiai labai patinka mano sūnui - bet dalyvės suabejojo, kad jame per mažai spalvų - tik 29... Na, tai jau nors ir jis nemažas, bet ko gera, galima būtų pavadinti nesudėtingu... Iš tiesų ten yra nemažai plotų, kai reikia siuvinėti vienos spalvos siūlu....

400x400 lengvo neįsivaizduoju. O gal mano akys dabar už didelių ir neužkliūva, kai tiek gražių mažesnių esama, kad apie gigantus nebesvajoju... biggrin.gif Nesigilinau į dydį, kai perskaičiau, kad prašo didelio - nu, mano galvoje tik tas ir iškilo lotuliukas.gif

Liuks pamąstymai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 06 02, 16:12)
o nepagalvoji, kad taip bemėtydama galbūt niekam nereikalingas schemas tik apkrauni serverį ir forumas pradeda lėčiau veikti?  g.gif

Nea ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif seniai berasiau cia, bet seku temele nuolat ... sisyk visgi pasisakysiu ... biggrin.gif

[quote=IgLi,2009 05 29, 15:46]
As ieskau dideles apimties schemu, apie 70x70cm., kur butu galima siuvineti ant Aidos 14. Gali buti siltu spalvu geles, peizazas, moterys. Dekui :...
[/quote]

Igli klausimas ir man pasirode kiek nekonkretus ... nekonkretus ne del dydzio, bet del pacio norimo objekto "geles, peizazai, moterys"..gana platus spektras ... kitas dalykas, kiekviena karta idedama nuorodu .. nebutinai asmeniskai skirtu jums, BET!.. pvz as kiekviena nuoroda atsidarau ir perziuriu ..perziuriu, jei kazkas krito i aki, issisaugau ..

[quote=zundyte,2009 05 29, 20:07]
aš turiu tokį vakarinį peizažą rudenišką ,70x40cm ,man jis labai gražus ,bet gyvenime jo neišsiuvinėčiau ,jau ten tai darbas ..
[/quote]

sis peizazas tikrai pasirode sudetingas ir man ... ir ne del dydzio, o del jo tikroviskumo ..kaip zinome, kuo tikroviskesnis, tuo daugiau spalvu, atspalviu, pavieniu kryzeliu, o tai siuvineti tikrai ne kiekviena turi kantrybes ir noro ..

[quote=bambooce,2009 06 01, 19:03]
70cm x 70cm .. ir dar lengvas ... tokiu nebuna
[/quote]

Bambooce, zinai, cia jau klausimas geras .. vertas diskusijos .. smile.gif visgi kas yra tas "lengvas?"... kas tau yra "lengvas"?... vienai galbut lengvumas yra kuo mazesniame skaiciuje spalvu, kitai kuo mazesnis, kitai kad butu kuo maziau pavieniu kryziuku ...

[quote=bambooce,2009 06 01, 23:16]
galima paciam toki pasidaryti, pasiimi aida 70x70 ir paciam centre issiuvineji viena raide, gele. nu DIDELIS ir LENGVAS ...
[/quote]
kazkada pai buvai cia naujoke ... ar tikrai visada uzdavei konkrecius ir "protingus" klausimus?.. ar butum norejus isgirsti va toki atsakyma i savo klausima kaip savo?

[quote=bambooce,2009 06 02, 14:27]
zinai kaip sakoma: i idiotiskus klausymus, idiotiski ir atsakymai.
[/quote]

blink.gif

[quote=tyli_tyla,2009 06 02, 14:37]
nesuprantu kam čia šitaip užsipulti reikia. Normaliai pasakyti nebegalima
[/quote]
drinks_cheers.gif

[quote=2saulyte2,2009 06 02, 14:42]
Nu kam taip piktai? Paskutiniu metu nuolat kyla pykciai. Nu paprase zmogus - bet ar reikia tokiais pasisakymais uzmetyti iskart. Nematau cia nieko idiotisko ar kazko panasaus. Taip, schemos dideles, bet jei sudetingumas tame didume tai nieko baisaus. Jos tik laiko uzima daug norint issiuvineti. Mano nuomone sudetingumas yra tame - ar vien kryziukai toje schemoje, ar daug spalvu, ar yra pusiniukryziuku, BS ir dar visokiu kitokiu dygsneliu.

O forumas viesas ir lankosi ir bendrauja kas nori.
[/quote]

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

[quote=bambooce,2009 06 02, 14:47]
tai vat jus galit jai ir siulyti kaip turgui, gal sitos noretum o gal sitos, o gal sita lengva... cia ne pasiulymu agentura...
o as padesiu zmonems kurie zino ko nori. nei vienam dar neatsakiau. buvo ir tokiu atveju kad prasededavau po visa diena kol rasdavau zmogui schemute.
nesenai temoj buvo kalbeta kad kodel visi tik nori o patys nerodo pastangu... [/quote]

matau, kad padedi daugumai, uztai tikrai esi saunuole! 4u.gif visgi patys pasirenkame, padeti, nepadeti ... kai schema yra paduodama i rankas (nesigilinsiu gerai tai ar blogai) tai jau ir yra kad zmogus daugeliu atveju nerodo pastangu .. nekalbesiu apie tuos variantus, kai zmogus iesko ir neranda, o tada jau klausia ..kiti variantai yra kad prisijunge ir is karto prasymas "noriu to ano, ieskau tokios ir pan"...

[quote=2saulyte2,2009 06 02, 14:53]
Ar vadinasi jei tu sukurei tema tai cia tavo nuosavybe ar kaip? Tai tada reikejo ir taisykles sugalvoti - ko galima klausti, kaip klausti ir t.t. Nu dabar tai juokinga, zmogus paprase - o cia issityciojo. Yra dideliu ir nesudetingu schemu - pvz konturiniai. Kai tik rasiu kokia didesne tai ir imesiu pasiulyti - padarysiu turgu dar didesni .
[/quote]
nezinau, apie koki sukurima temos eina kalba, bet pati tema kaip tokia tikrai nebuvo sukurta bambooces ... tuo metu ir tema siek tiek kitaip atrode .. nebuvo kaip pat bambooce sake "pageidavimu konkursas"... tiesiog buvo dedamos rastos neblogos nuorodos, (buvau viena pirmuju krovusi nuorodas) ir kiekvienas atejes galejo jas narsyti ..paskui tema siek tiek pasikeite .. na, gal ir gerai, bet tada nereikia prunkstaut, susireiksmint ir saipytis schmoll.gif

[quote=kasiopeja,2009 06 02, 16:12]
o nepagalvoji, kad taip bemėtydama galbūt niekam nereikalingas schemas tik apkrauni serverį ir forumas pradeda lėčiau veikti?
[/quote]

sorry, nu bet absurdiskas klausimas ... jeigu zmogus ikelia kazkokia konkrecia schema, net ne nuoroda, ne joks cia serverio apkrovimas ... gal kazkas tos schemos nera mates, gal kazkam ji patiks ... ir net ieskoti paciam nereiks .. bus kaip ant leksteles paduota ..

[quote=Metija,2009 06 02, 16:43]
Jei man koks nors klausimas pasirodo kvailas ar atsibodęs - į jį tiesiog nereaguoju. Ir pati kartais galiu užduot kvailus klausimus... Visaip nutinka. (O neseniai aš kvailų klausimų tikrai nemažai užduodavau ir visada stebėjausi dalyvių kantrybe...). Manau, ko nereikėtų šiame forume - tai vienvaldiškumo arba baimės paklausti... Net būdamas genijum gali nusivažiuoti žemyn, kai žmonės ims tavęs nemėgti už susireikšminimą...[/quote]
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Merginos, pati temele yra sukurta graziu tikslu - padeti viena kitai!! nei viena cia neturi isskirtiniu teisiu, tad gal ir toliau lai si temele islieka be piktumu? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiesiog3: 03 birželio 2009 - 08:24
QUOTE(rasiux- @ 2009 06 02, 16:52)
dar vienas patarimas nerandančiom patinkančių schemų- jas visada galima pasidaryti pačioms iš patinkančios nuotraukos su paprasta programėle StitchArtEasy- jau išbandytas reikalas ir tikrai neblogi rezultatai  thumbup.gif

Ačiū už nuorodą 4u.gif

O su ta programa bandžiau, bet labai jau dideli paveikslai gaunasi... ir spalvų daug reikia, kad pvz. nuotrauka gražiai atrodytų. Na, tiesiog reikia daugiau padirbėti, ir, manau, viską išmoksiu rolleyes.gif
Atsakyti