Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryžiuku schemų paieška

QUOTE(bambooce @ 2009 06 02, 15:29)

A C I U aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2009 06 02, 14:27)
zinai kaip sakoma: i idiotiskus klausymus, idiotiski ir atsakymai.
jei nezinai ko pati nori, tai ir neeik cia. suzinok, ateik, pasakyk, padesim.
"ieskau spalvotos schemos is vienos spalvos" - jei viena spalva tai ne spalvota o vienspaleve. taip kad jei 70cm x 70cm tai nebus lengva. o jai per sunku, ieskok 10cm x 10cm

nesuprantu kam čia šitaip užsipulti reikia. Normaliai pasakyti nebegalima blink.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 06 02, 12:37)
nesuprantu kam čia šitaip užsipulti reikia. Normaliai pasakyti nebegalima  blink.gif

normaliai ne visi supranta.
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2009 06 02, 14:27)
zinai kaip sakoma: i idiotiskus klausymus, idiotiski ir atsakymai.

jei nezinai ko pati nori, tai ir neeik cia. suzinok, ateik, pasakyk, padesim.

"ieskau spalvotos schemos is vienos spalvos" - jei viena spalva tai ne spalvota o vienspaleve. taip kad jei 70cm x 70cm tai nebus lengva. o jai per sunku, ieskok 10cm x 10cm

Nu kam taip piktai? Paskutiniu metu nuolat kyla pykciai. Nu paprase zmogus - bet ar reikia tokiais pasisakymais uzmetyti iskart. Nematau cia nieko idiotisko ar kazko panasaus. Taip, schemos dideles, bet jei sudetingumas tame didume tai nieko baisaus. Jos tik laiko uzima daug norint issiuvineti. Mano nuomone sudetingumas yra tame - ar vien kryziukai toje schemoje, ar daug spalvu, ar yra pusiniukryziuku, BS ir dar visokiu kitokiu dygsneliu.

O forumas viesas ir lankosi ir bendrauja kas nori. drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(grasimm @ 2009 06 02, 14:36)

Tavo ieskomos schemutes uzklausiau pas rusaites forume. Atsakymo kolkas nera - bet gal jos ras savo lobynuose. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 06 02, 12:42)
Nu kam taip piktai? Paskutiniu metu nuolat kyla pykciai. Nu paprase zmogus - bet ar reikia tokiais pasisakymais uzmetyti iskart. Nematau cia nieko idiotisko ar kazko panasaus. Taip, schemos dideles, bet jei sudetingumas tame didume tai nieko baisaus. Jos tik laiko uzima daug norint issiuvineti. Mano nuomone sudetingumas yra tame - ar vien kryziukai toje schemoje, ar daug spalvu, ar yra pusiniukryziuku, BS ir dar visokiu kitokiu dygsneliu.

tai vat jus galit jai ir siulyti kaip turgui, gal sitos noretum o gal sitos, o gal sita lengva... cia ne pasiulymu agentura...

o as padesiu zmonems kurie zino ko nori. nei vienam dar neatsakiau. buvo ir tokiu atveju kad prasededavau po visa diena kol rasdavau zmogui schemute.

nesenai temoj buvo kalbeta kad kodel visi tik nori o patys nerodo pastangu... internetas platus, jei neieskai kazko konkretaus, panarsyk. o ne ateik cia, ir lauk kol tau pazers milijona pasiulymu.
Atsakyti
O tai kam ta tema tada sukurta? Replikoms ir pasisaipymams?
Ar vadinasi jei tu sukurei tema tai cia tavo nuosavybe ar kaip? Tai tada reikejo ir taisykles sugalvoti - ko galima klausti, kaip klausti ir t.t. Nu dabar tai juokinga, zmogus paprase - o cia issityciojo. Yra dideliu ir nesudetingu schemu - pvz konturiniai. Kai tik rasiu kokia didesne tai ir imesiu pasiulyti - padarysiu turgu dar didesni . Gal ir kitoms merginoms pravers.
Atsakyti

Papildyta:
Tavo ieskomos schemutes uzklausiau pas rusaites forume. Atsakymo kolkas nera - bet gal jos ras savo lobynuose. 4u.gif
[/quote]

Aciu 4u.gif jei ka lauksiu naujienu...

Mergytes,gyvenkim draugiskai wub.gif
Aciu bambooce uz kasdiene pagalba ir visom kitom....
Ateikite i foruma kaip i namus,kuriuose esate visos laukiamos.... group.gif friends.gif
Ir gerbkime vieni kitus,nes esame visos skirtingos...ir visos maloniai malonios 4u.gif

Su pagarba grasimm
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 06 02, 14:42)

O forumas viesas ir lankosi ir bendrauja kas nori.  drinks_cheers.gif
Papildyta:
Tavo ieskomos schemutes uzklausiau pas rusaites forume. Atsakymo kolkas nera - bet gal jos ras savo lobynuose.  4u.gif

Na, ir veja pakeliau bigsmile.gif Kazkam siandien bloga nuotaika. Bambooce, imk baliona 4u.gif
2saulyte2, teisingai parasei, kad sudetingumas buna ne didyje, o butent kaip reikia siuvineti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IgLi: 02 birželio 2009 - 14:24
QUOTE(IgLi @ 2009 06 02, 14:23)
Na, ir veja pakeliau bigsmile.gif Kazkam siandien bloga nuotaika. Bambooce, imk baliona 4u.gif
2saulyte2, teisingai parasei, kad sudetingumas buna ne didyje, o butent kaip reikia siuvineti.  4u.gif

O man va šitas labai gražus, toks retro stiliaus ir pagal schemą man rodos yra ne mažas. Praktiškai jį pamačiau žurnale (ten reklama buvo- rinkiniai siuvinėjimui) ir užsidegiau noru išmokti siuvinėti. ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 06 02, 15:31)
O man va šitas labai gražus, toks retro stiliaus ir pagal schemą man rodos yra ne mažas. Praktiškai jį pamačiau žurnale (ten reklama buvo- rinkiniai siuvinėjimui) ir užsidegiau noru išmokti siuvinėti. ax.gif

Grazus wub.gif O schema yra?
Atsakyti
QUOTE(Hilda @ 2009 06 02, 07:46)
Sveikos 4u.gif

Vakar vartydama savo siuvinėjimo archyvą, prisiminiau, kad dar prieš kokius 1-2 metus buvo įdėtas paveiksliukas (siuvinėjimo temoj), kur vaizdas buvo toks: juodai-baltas (na nebent dar kielių pilkų atspalvių) miesto namai (kaip turkiškų, ispaniškų namuku- balti, mažučiai), o centre toks vaizdas kaip per rutulį (išlenktas). Tikiuosi suprantamai parašiau. unsure.gif  Žinau, kad tikrai kažkas turi, bet ar pavyks man surasti tą pavveikslą.

turiu tokį
user posted image

Jeigu kas norit, rašykit savo meilus man į AŽ (temą ne visada pavyksta sekti) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IgLi @ 2009 06 02, 15:23)
2saulyte2, teisingai parasei, kad sudetingumas buna ne didyje, o butent kaip reikia siuvineti.  4u.gif

biggrin.gif biggrin.gif Jokio cia vejo nepakelei, tiesog visos cia bendraujam, dalijames bei ieskome schemu ir nereikia tyciotis is kitu. 4u.gif
Atsakyti