Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryžiuku schemų paieška

QUOTE(bambooce @ 2009 05 31, 13:16)
issiunciau  4u.gif

Labai labai aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2009 05 30, 00:34)
Florestina, aciu tau labai kad padejai rasti schemute, ir tokia ryski ten thumbup.gif lieku skoloj ax.gif  blush2.gif

Prašom, man irgi labai malonu, kad padėjau. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2009 05 31, 13:50)
issiunciau  4u.gif

Didelis aciu 4u.gif
Atsakyti
Ieškojau sau ko nors įdomaus ir radau forumą, kuriame yra ir siuvinėjimas. Radau daug nematytų darbelių, tačiau reikia prisiregistruoti ir kažkiek tai būti aktyviam dalyviui, nes įdomesnes schemas atidaro pav. parašius 10 žinučių.
http://www.friendswo...splay.php?f=170
Atsakyti
Sveiki, siuvineju savo sunui metrika, tai yra pirmas mano darbelis sioje srityje.. blush2.gif ir neisivaizduoju, kaip siuvineti raides, skaicius? g.gif gal buna kokiu schemeliu? Jei galit, atsiuskit miglekut@gmail.com blush2.gif 4u.gif kadangi kitaip, jei kur randu, nieko man neatidaro arba neduoda paziuret verysad.gif Is anksto dekoju uz busimus pasiulymus ir patarimus 4u.gif
Atsakyti
m@muk@s, keletą pavyzdžių išsiunčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
KRISTIDA, aciu 4u.gif 4u.gif wub.gif Vardui raideles jau turiu thumbup.gif
Reiktu dar skaiciuku ir paprastu raidyciu... blush2.gif
Atsakyti
Dekui uz pasiulyta 70x40 cm. grazu peizaza, bet man per sudetingas, ko gero, jei net senbuves vis nesiryzta pradeti smile.gif Dar vis ieskau dideles apimties schemos apie 70x70 cm (gali buti: geles, peizazai, moterys ir pan..)
Atsakyti
QUOTE(m@muk@s @ 2009 06 01, 12:50)
KRISTIDA, aciu 4u.gif 4u.gif wub.gif Vardui raideles jau turiu thumbup.gif
Reiktu dar skaiciuku ir paprastu raidyciu... blush2.gif

Prasom pasizvalgyti cia - ALFABETAI ir SKAICIUKAI
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2009 05 30, 19:55)

Man labai patiko puodelis thumbup.gif Gal galėtumei schemutę atsiųsti mdangira@yahoo.com Iš anksto dėkokju aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(IgLi @ 2009 06 01, 13:05)
Dekui uz pasiulyta 70x40 cm. grazu peizaza, bet man per sudetingas, ko gero, jei net senbuves vis nesiryzta pradeti  smile.gif Dar vis ieskau dideles apimties schemos apie 70x70 cm (gali buti: geles, peizazai, moterys ir pan..)

Galiu pasiulyti toki:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 06 01, 14:59)
Galiu pasiulyti toki:

lotuliukas.gif juokauji? Jei peizazas pasirode sudetingas, sitas toli grazu ne is lengvuju. Bet is kitos puses, as nelabai isivaizduoju 70 x 70 cm paveikslo, kuris butu nesudetingas g.gif , nebent 70 x 70 kryziuku unsure.gif
Atsakyti