Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryžiuku schemų paieška

QUOTE(liepsnike @ 2009 05 29, 09:44)
Janlynn naudoja DMC.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karakum @ 2009 05 29, 10:41)
Mergaites, gal turite kur nors savo lobynuose sias schemutes

Kiek suprantu, tai ju cia siap sau parsisiusti neleidzia verysad.gif

Labas rytas, is sio puslapio leidzia viska parsisiusti tik reikia prisiregistruoti. As jame esu prisiregistravusi, jei kas galiu parsisiusti, tik parasyk savo adresiuka kur atsiusti.
Atsakyti
Bambooce, Florestina - didelis Jums ačiū 4u.gif Tuoj kibsiu į darbą! Kaip smagu!
Atsakyti
As ieskau dideles apimties schemu, apie 70x70cm., kur butu galima siuvineti ant Aidos 14. Gali buti siltu spalvu geles, peizazas, moterys. Dekui 4u.gif
Atsakyti
aš turiu tokį vakarinį peizažą rudenišką ,70x40cm ,man jis labai gražus ,bet gyvenime jo neišsiuvinėčiau ,jau ten tai darbas doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Karakum @ 2009 05 29, 09:41)
Mergaites, gal turite kur nors savo lobynuose sias schemutes

Kiek suprantu, tai ju cia siap sau parsisiusti neleidzia verysad.gif

Aš 355 turiu tiktai.

Va šitą:
user posted image
Papildyta:
QUOTE(zundyte @ 2009 05 29, 19:07)
aš turiu tokį vakarinį peizažą rudenišką ,70x40cm ,man jis labai gražus ,bet gyvenime jo neišsiuvinėčiau ,jau ten tai darbas  doh.gif

Aš irgi ją turiu, bet kol kas nesiimu.
Atsakyti
Sveikos merginos. Gal kuri nors galit padėti, skubiai ieškau skruzdeliukų shemos, vaikiškos, jau dvi dienos be rezultatų 4u.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MICKEYO @ 2009 05 29, 20:51)
Sveikos merginos. Gal kuri nors galit padėti, skubiai ieškau skruzdeliukų shemos, vaikiškos, jau dvi dienos be rezultatų 4u.gif  doh.gif

http://mila65.galler...atch?a=ACO-cwTv
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2009 05 29, 22:03)

mačiau biški rimtesnių, disney tipo, o dabar kai skubiai prireikė nerandu doh.gif
Papildyta:
SUUUURAAAADAAAAU 4u.gif
Atsakyti
Florestina, aciu tau labai kad padejai rasti schemute, ir tokia ryski ten thumbup.gif lieku skoloj ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 05 29, 20:07)
aš turiu tokį vakarinį peizažą rudenišką ,70x40cm ,man jis labai gražus ,bet gyvenime jo neišsiuvinėčiau ,jau ten tai darbas  doh.gif

Koks grožis wub.gif Visai norėčiau tokio peizažo jei galima ax.gif mdangira@yahoo.com Gal per kokius 3-4 metus išsiuvinėsiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hilda: 30 gegužės 2009 - 10:50
Jau antra valanda ieskau Nimue schemu, bet beviltiskai. Gal galite padeti? blush2.gif
Atsakyti