mano mazajai nuo gimimo tiko maksimines,nes nuo tu geresniu bere paaugus galejome detis betkokias,net norfos mazylis ar optimines -ir tiko ir patiko kaina
Pampers,arba Hugies ...
Mes hugies
tik Pampers ir jokiu kitu, nes Huggies labai jau tokie kieti ir popieriniai
Nakciai savo mazylei dedu Winalite anion . Jos labai brangios, bet mano maziukes odele ypatingai jautri. Ne karta gydemes issutimus , todel dabar nebeksperimentuoju. O dienai naudojam Pampers is UK, nes nuo lenkisku beria
pampersai bandem huggies, viska praleidzia pro krastus, dar libero bandziau kai lietuvoj buvom, visai nieko, tik storoki man jie..
Sveikos,mes tik pampers pampersus nes nuo kitu suntame
Ar jums atitinka pampersai pagal vaikucio svori ir pagal dydi uzrasyta ant pakuotes (kg) ?
Gal jau kas nors išbandėte savo vaikučiams šitas sauskelnes? Šiandien pamačiau jas CHICCO parduotuvėje
QUOTE(miix @ 2009 10 17, 11:22)
Nakciai savo mazylei dedu Winalite anion . Jos labai brangios, bet mano maziukes odele ypatingai jautri. Ne karta gydemes issutimus , todel dabar nebeksperimentuoju. O dienai naudojam Pampers is UK, nes nuo lenkisku beria
O kokia kaina
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 10 20, 13:03)
Gal jau kas nors išbandėte savo vaikučiams šitas sauskelnes? Šiandien pamačiau jas CHICCO parduotuvėje
dar nebandem