Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes perkate savo mažyliams?

mano mazajai nuo gimimo tiko maksimines,nes nuo tu geresniu bere doh.gif paaugus galejome detis betkokias,net norfos mazylis ar optimines -ir tiko ir patiko kaina smile.gif
Atsakyti
Pampers,arba Hugies ...
Atsakyti
Mes hugies
Atsakyti
Vokiškas Pampers sauskelnes thumbup.gif
Atsakyti
tik Pampers thumbup.gif ir jokiu kitu, nes Huggies labai jau tokie kieti ir popieriniai schmoll.gif
Atsakyti
Nakciai savo mazylei dedu Winalite anion thumbup.gif . Jos labai brangios, bet mano maziukes odele ypatingai jautri. Ne karta gydemes issutimus verysad.gif , todel dabar nebeksperimentuoju. O dienai naudojam Pampers is UK, nes nuo lenkisku beria verysad.gif
Atsakyti
pampersai 4u.gif bandem huggies, viska praleidzia pro krastus, dar libero bandziau kai lietuvoj buvom, visai nieko, tik storoki man jie..
Atsakyti
Sveikos,mes tik pampers pampersus nes nuo kitu suntame mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar jums atitinka pampersai pagal vaikucio svori ir pagal dydi uzrasyta ant pakuotes (kg) ? mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

Gal jau kas nors išbandėte savo vaikučiams šitas sauskelnes? Šiandien pamačiau jas CHICCO parduotuvėje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miix @ 2009 10 17, 11:22)
Nakciai savo mazylei dedu Winalite anion thumbup.gif . Jos labai brangios, bet mano maziukes odele ypatingai jautri. Ne karta gydemes issutimus verysad.gif , todel dabar nebeksperimentuoju. O dienai naudojam Pampers is UK, nes nuo lenkisku beria verysad.gif

O kokia kaina bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 20 spalio 2009 - 12:25
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 10 20, 13:03)
user posted image

Gal jau kas nors išbandėte savo vaikučiams šitas sauskelnes? Šiandien pamačiau jas CHICCO parduotuvėje  4u.gif

dar nebandem ax.gif
Atsakyti