Perkam tik PAMPERS,nes nuo kitų greitai išberia
Mes naudojom Pampers ir Hugy. Bet Pampers vis tiek geriau
mas naudojam huggies nes nuo pampersu beria..
mes perkam arba pampers arba huggies, seip man pampers malonesnes, nes jei namie laksto vaikas tik su pamperiu tai huggies lb apsivelia isore, bet huggies taupesnes, jose daugiau sysiuko tepla , seip perku dazniausiai pampers, bet jei nebuna jokios akcijos pampersams tai tada renkuosi huggies, nes 62lt moket uz poka pamperiu truputi prabanga kadangi musiskis ju visai netaupo, nors jau 10.5men i diena suvaro minimum 6 vnt
Mūsų mažąjai 2,5 mėn. Pradžioje išbandėm Hugies, Bambolina, Pampers. Hugies neblogi, tik retkarčiais praleisdavo sysių, Bambolina nepatiko, nes l. stori, bėrė nuo jų. Pasilikome prie Pampers, nors telpa nelabai daug sysio, bet yra nestori ir užpakaliukas tvarkingas. Aš pamperius perku internetinėje parduotuvėje "UGIO", nemokamas ir l. greitas pristatymas.
Naudojom Pampers, Huggies pralaidus.
Bet i pabaiga pradejom pirkti Optimos sauskelnes, mano nuomone- niekuo nesiskiria nuo pampers, tiek tiek kad pinigu svaistymas, nes pampersai brangesni.
Bet i pabaiga pradejom pirkti Optimos sauskelnes, mano nuomone- niekuo nesiskiria nuo pampers, tiek tiek kad pinigu svaistymas, nes pampersai brangesni.
mes naudojam huggies ir pampers.
na nezinau kaip jums bet mums huggies nepraleidzia
va dar turejom maximos, tai LABAI nepatiko va jos tai leido
na nezinau kaip jums bet mums huggies nepraleidzia
va dar turejom maximos, tai LABAI nepatiko va jos tai leido
QUOTE(kristiz@ @ 2009 08 29, 21:14)
Perkam tik PAMPERS,nes nuo kitų greitai išberia
jaunėlei perkam pampers, nes kitos alergizuoja, o vyresnėlė užaugo su maximinėmis.
tiktai huggies jau kiek išbandėm ,tai tik šitos ypatingai geros ir nei vieno mano mažiaus nealergizavo, kas visiems buvo su pampers ir nei vienos nepraleido
beje tos pačios hugies vienos kitoms nelygios yra classic ir premium. tai classic tikrai nekokios, o vat premium
o dabar dar mano mažoji laksto su triusikėliais, tai jos palyginus su pampers, 100 kartų kokybiškesnės. nes pampers - tokios gan keitokos, o hugies - mikštos beje labai geros (nes platūs šoniukai) yra libero triusikėliai tik kad brangokai išeina
beje tos pačios hugies vienos kitoms nelygios yra classic ir premium. tai classic tikrai nekokios, o vat premium
o dabar dar mano mažoji laksto su triusikėliais, tai jos palyginus su pampers, 100 kartų kokybiškesnės. nes pampers - tokios gan keitokos, o hugies - mikštos beje labai geros (nes platūs šoniukai) yra libero triusikėliai tik kad brangokai išeina
Mes nuo pat gimimo pradėjom naudoti Huggies ir jos pasiteisino. Kartą negavus Šių teko pirkti Pampers (turiu omeny naujagimines) tai mažytę iškart išbėrė. Taip ilgą laiką ir naudojom Huggies. Po metų pirkau sauskelnes triusikėlius. Tai šitų išbandžiau Pampers, Huggies, Libero. Apsistojoms ties Libero, nes mažoji mieliausiai jas nešioja. Nors jau nebedaug ir reikia nes išmoko paprašyti ant puodelio