Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes perkate savo mažyliams?

maniskei labai tiko norvegiskos sauskelnes pampers,kai tuo tarpu pampersai is voketijos bere uzpakaliuka
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2012 05 01, 21:56)
Noriu paklausti vilnieciu, kur perkate COOP arba Bleer Bleier sauskelnes? Kiek randu skelbimus, tai i namus veza jei imi dideli kieki, bet as noriu tik pabandymui? g.gif
Kol kas naudojam Babydream, Happy, nes nei Pampers nei Huggies netinka doh.gif Noreciau pameginti tas norvegiskas, lyg ir kaina geresne.

pampersiukai.lt pasiziurek. arba cia sm skelbimuose pardavineja 4u.gif
Atsakyti
Naudojam Pampers iš Vokietijos arba Anglijos.. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios mamos,as savo mergytem visada dedavau libero,man jie patys paciausi,nzn kodel,bet man jie patinka.Ir dabar treciajam vaikiukkui desiu tik juos,jai tik aisku jam tiks ax.gif
Atsakyti
O mes bandėm įvairias, kad tik pigiau būtų, bet vistiek grįžome, prie pampersų easy up (pampersai tipo kaip kelnaitės užsimauna ir nereikia su lipukais žaisti).
Atsakyti
Naudodavom tik Pampers Active Fit. Geriausi, nes labai retai kada prabegdavo pro krastus.

O dabar, kai ju reikia tik iseinant is namu ir nakti, dazniau naudojam Huggies Pull-ups. Dukruze pati moka juos, kaip kelnaites, nusimauti.
Atsakyti
Taip aš manau geriausios užmaunamos...na kai vaikutis uggtelna, tada ir pats užsimaut, nusimauti gali...
Atsakyti

naudojam Libero vienkartines ir daugkartines Bumgenius, Fuzzibunz ir Rumparooz drinks_cheers.gif
Atsakyti
As savo suneliui naudoju Pampers ActiveFit thumbup.gif
Atsakyti
pirmas vaikas uzaugo su pampers antroji su libero
Atsakyti
Mes ir naudojam Pampers iš Vokietijos arba Anglijos, bet paskutiniu laiku dedu Maximinius, tai jokio skirtumo nejauciu. Su uzpakaliuku bedu neturim smile.gif
Atsakyti
Maniskis irgi uzaugo su Libero wub.gif , netiko nei pampers nei hugies nei dar kokie kitokie schmoll.gif jau net nepamenu ka ir bandziau biggrin.gif
Atsakyti