Naudojam pampers baby dry
o mazu kuri susidurus su daugkartinem sauskelnem? mazu patirtim pasidalint gali?
Iš pradžių mes naudojome Pampers premium care (tikrai geros ) po to pabandem Pampers baby dry, kol nepradejo uzpakaliuko berti, nuo tada naudojam Huggies. Esame patenkinti, taciau, vis matau skelbimu apie ekologiskas ir nebrangias sauskelnes COOP ir BLEER BLEIER. Gal kas naudojate sias ir galite pasidalinti savo patirtimi? Dekoju
Laba diena,
Gal kas bandę šias sauskelnes
Kokie būtų atsiliepimai?
Gal kas bandę šias sauskelnes
Kokie būtų atsiliepimai?
QUOTE(Inute @ 2012 04 17, 14:34)
Aš dar tokių nebuvau mačiusi
QUOTE(Pingvinukas @ 2012 04 17, 14:40)
Aš dar tokių nebuvau mačiusi
Na aš vienoj internetinėj parduotuvėj užmačiau, kad labai gera kaina už tokį kiekį gaunasi tai įdomu pasidarė gal kas bandę ir kokių atsiliepimų turi, nes užsienio mamyčių, tai labai geri vertinimai
SVEIKOS , MES TAI NAUDOJAM LIBERO MUM JOS GERIAUSOIS
Mano leliai geriausios Huggies Premium. Naudojam nuo gimimo. Turejom Pampers, nepatiko nei mazei (isbere uzpakali), nei man.
QUOTE(vildži @ 2011 02 18, 11:44)
Sveikos, mamos. Žinau, kad esate išbandžiusios įvairias sauskelnes. Pasidalinkime patirtimi - kokios, kodėl, kur pigiau.Manau, tokia koncentruota informacija pravers ne tik pirmą vaikelį auginančioms mamoms..
Aš pati pirmą vaiką auginau tik su daugkartinėm (tada buvo beprotiškai brangūs pampersai), antrą - tik su pampersais, o trečią - su pampersais, nes huggiai netiko, o dabar, kai pabrango pampersai, nusprendžiau išbandyti štai šias, daniškas "BLEER BLEIER. Ar kas jas naudojate?Kokie atsiliepimai? Šiai dienai pagal aprašą - tai puikus kainos ir kokybės santykis.O ką manote jūs?
Aš pati pirmą vaiką auginau tik su daugkartinėm (tada buvo beprotiškai brangūs pampersai), antrą - tik su pampersais, o trečią - su pampersais, nes huggiai netiko, o dabar, kai pabrango pampersai, nusprendžiau išbandyti štai šias, daniškas "BLEER BLEIER. Ar kas jas naudojate?Kokie atsiliepimai? Šiai dienai pagal aprašą - tai puikus kainos ir kokybės santykis.O ką manote jūs?
mum labai patiko,ir kaina labai gera jau antram vaikui naudoju ir esu labai patenkinta.
Is pradziu naudojom pampers, veliau pradejo berti, Huggies padejo, tai ant ju ir perejom Naudojam huggies premium, bandem ir economies, bet man tragiskai nepatiko... Uzpaliukui lyg ir geai buvo..
Noriu paklausti vilnieciu, kur perkate COOP arba Bleer Bleier sauskelnes? Kiek randu skelbimus, tai i namus veza jei imi dideli kieki, bet as noriu tik pabandymui?
Kol kas naudojam Babydream, Happy, nes nei Pampers nei Huggies netinka Noreciau pameginti tas norvegiskas, lyg ir kaina geresne.
Kol kas naudojam Babydream, Happy, nes nei Pampers nei Huggies netinka Noreciau pameginti tas norvegiskas, lyg ir kaina geresne.