Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes perkate savo mažyliams?

Sveiki!

Kokias sauskelnes patartumete pirkti naujagimiui i ligonine? rolleyes.gif
Pirmam vaikuciui nuo pat gimimo naudojau Pampers firmos ir buvau labai patenkinta, bet dabar girdejau per laida siule busimai mamai Huggies pampersus su tokiu islinkimu, kad bambagysles nespaustu... Gal kas bandete sias naujoviskas sauskelnes? smile.gif
Atsakyti
Mes naudojome Pampers sauskelnes ir jos mums patinka, kai tik gime maudavome su tinkleliu, o veliau paprastas t.y be tinklelio smile.gif
Atsakyti
Namuose naudojam daugkartines, išvykoms Bambo
Atsakyti
QUOTE(mama Lina @ 2012 01 17, 10:20)
Sveiki!

Kokias sauskelnes patartumete pirkti naujagimiui i ligonine?  rolleyes.gif
Pirmam vaikuciui nuo pat gimimo naudojau Pampers firmos ir buvau labai patenkinta, bet dabar girdejau per laida siule busimai mamai Huggies pampersus su tokiu islinkimu, kad bambagysles nespaustu... Gal kas bandete sias naujoviskas sauskelnes?  smile.gif

man atrodo visoms labai graziai atsilenkia nuo pilvuko krastelis ir nieko ten nespaudzia. O tas iskirpimas - tai tiesiog nauja modeli sugalvojo tad reikia dabar "prastumti". Vis tiek juk ir rubeliai uzsideda ir nieko nenutinka bambagyslei.
Atsakyti
Mes nuo gimimo naudojam Huggies ir mums thumbup.gif o tas iškirpimas bambutei taip pat labai patogus smile.gif
Atsakyti
mes daug išbandėm, bet vistiek sugrįžtam prie pampers baby dry, aktive fit nepatinka.
Atsakyti
Mes nuo gimimo naudojam Huggies thumbup.gif nes jokie pampers mums netinka,monetaliai aprausta sikniukas.
Atsakyti
Pampers
Atsakyti
mes perkam tik Huggies
Atsakyti
tik pampers nuo kitokiu isbere smile.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2011 12 09, 14:49)
as labai gerbiu mamas, kurios tiek aukojasi ir vaikams deda daugkartines sauskelnes. pati netureciau kantrybes tiek. ir kaina labai ju didele zinant kad ju bent 10 reikia turet doh.gif  mes naudodavom pampers. dazniausia baby dry. esu bandziusi huges. bet labai nepatiko, stori, kieti. dar kazkokius ekologiskus bandem, bambo lygtai. irgi kietos sauskelnes. dabar kai jau sunus daznai pats atsiseda ant puodelio tai naudoju sauskelnes kelnaites is norfos. mazylis lygtai. pakankamai neblogos, aisku ne pampers, bet kaina labai thumbup.gif

Ir aš gerbiu smile.gif žiūrėsim, kuriam laikui man užteks šito pasiryžimo biggrin.gif Tikiuosi, kad nepasiduosiu ir ištversiu biggrin.gif
O kas liečia kainą, tai taip, didelė. Bet paskaičiavus tai tikrai kainuoja kur kas pigiau, nei vienkartinės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RamCamCam @ 2012 01 30, 12:27)
mes perkam tik Huggies

Mes irgi thumbup.gif
Atsakyti