Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes perkate savo mažyliams?

Visą laiką pirkdavau Huggies sauskelnes. Naujagimių dydžiai- su kokybe viskas gerai. Bet nusipirkus GIGA paką 3 dydžio - nusivyliau. Sauskelnės kietos, prastokai sugeria, ir pačios sauskelnės atrodo lyg trumpesnės g.gif Galvoju, ar čia partija nevykusi pasitaikė, ar kokybė suprastėjo?
Pampers minkšti, švelnūs, bet netinka mano vaikams nors tu ką. Bėrė nuo jų vyresnėlius, išbėrė ir mažiausiąjį.
Atsakyti
Bamboo nuo gimimo. Viena kart buvau uzdejus pampers. Isbere palei krastus, tad daugiau bandymu nedariau.
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2011 10 12, 11:52)
Pampers minkšti, švelnūs, bet netinka mano vaikams nors tu ką. Bėrė nuo jų vyresnėlius, išbėrė ir mažiausiąjį.

Mes irgi visko isbandem, bet apsistojom ir sekminagi naudojam Pampers, bet atveztus is Norvegijos. lenkiski taip pat netiko sad.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperLaura @ 2011 08 12, 22:27)
Girdėjau, kad sauskelnės iš Norvegijos kokybiškos, kaip jas iš ten parsisiųsti? Gal kas girdėjot, žinot?

Atsakyti
Mes planavom naudoti ekologiškas, bet nuo gimimo naudojam Libero - tinka patinka... Tiesa buvom gavę Bambo pokį dovanų tai irgi super. smile.gif
Atsakyti
Pampers naudojam, o pirmagimiui Bambo buvo geriausia 4u.gif
Atsakyti
mes taip pat nuo pat gimimo naudojam tik pampers sauskelnes, kazkada pabandymui buwom huggies nusipirke, bet mums netiko, pradejo susti uzpakaliukas..o libero esam gave dovanu, tau sunaudojom kad netektu ismesti, nieko ir libero bet man vistiek pampers nepamainomos 4u.gif
Atsakyti
Mums labai patinka Bleer beier sauskelniu ir kokybe ir kaina. Savo alergiskai mergytei su jautria odyte naudoju metus laiko ir mums thumbup.gif
Atsakyti
Mes naudojome tik pampers ir tik užsegamas sauskelnes, nuo pampersų kelnaičių paraudimas buvo, o kitų gamintojų sauskelnės, kiek bandžiau, nepatiko ax.gif
Atsakyti
visokias naudojau, visos tiko, tik stegiaus vienu metu bent dvieju firmu turet ir kaitaliot
Atsakyti
Pampers naudojam
Atsakyti
pampers naudojam, hugies turim nusipirke tai prastai sugeria ir kieti kazkokie jie man
Atsakyti